Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Valla tek tehdit edilen o değil.
Devletin imkanları boşa gitmesin diye her sene adı ölüm listesinde geçen adamlar, koruma kararlarına red cevapları veriyor ya da ceplerinden kendi maaşlarına güvenliklerini sağlıyor veyahut zırh gibi korunan, el değmeyecek sitelerde oturuyorlar ve bunları terör örgütleri tarafından tehdit edilenler yapıyor.
Düşman öyle sınırdışında falan değil, neyse.

Çok güzel günler hayal ediyorum.
Sağcısı solcusu muhafazakarı inançsızı eğitimsizi profesörü rumu çerkezi kürdü türkü şöyle hep birlikte, kol kola 100.yılımızı eşi benzeri görülmemiş bir coşkuyla kutladığımız ‘işte tam da bu’ diyebildiğimiz bir gelecek var gözlerimde.
Umarım siz değil, benim hayallerim kazanır.
Çünkü bu düş çok güzelnorm endere selam

Daha önce de Sakarya'dan bi avukat aramıştı.İcralık olmuşum elektrik borcum yüzümden.
Sakarya'ya ayak basmamış olmam dışında sorun yok
Hep mi beni bulur yav
Numaran daha önce başka biri tarafından kullanılıp iptal edilmiş olabilir veya fatura borcundan kapandıysa ve açtırmadıysa o numarayı başkasına veriyorlar

Benim cevremde taş çatlasın 2 genç vardır akp diyen, gerisi komple nefret ediyor onlardan.

Kılıçdaroğlu çok mu güzel konuşuyor ben hiç güzel konuştuğunu göremedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…