- 23 Aralık 2012
- 7.568
- 50.453
- 748
Valla tek tehdit edilen o değil.Bu karenin İslam la ne ilgisi var ?
Dünyaca tehdit edilen bir Liderin kızı kendisi.
Tabiki tedbir alınacak
El pençe duran kimseyi de görmedim
Nasıl savunma yapacağınızı şaşırdınız
Ben sizlerin sinir uclariniza dokunuyor muşum amacım bu değil amacım bir gerginlik yahut tartışma çıkarmak değil bu yüzden daha fazla cevap vermemeyi uygun bulmuyorum..
Umarım yarın ülkem için en hayırlı olanı olur
Numaran daha önce başka biri tarafından kullanılıp iptal edilmiş olabilir veya fatura borcundan kapandıysa ve açtırmadıysa o numarayı başkasına veriyorlarDaha önce de Sakarya'dan bi avukat aramıştı.İcralık olmuşum elektrik borcum yüzümden.
Sakarya'ya ayak basmamış olmam dışında sorun yok
Hep mi beni bulur yav
Hmmm düşünmemiştim bunu olabilir.Numaran daha önce başka biri tarafından kullanılıp iptal edilmiş olabilir veya fatura borcundan kapandıysa ve açtırmadıysa o numarayı başkasına veriyorlar
Ben neden ağlıyorum, hayır ya
Benim cevremde taş çatlasın 2 genç vardır akp diyen, gerisi komple nefret ediyor onlardan.Sokak röportajlarından gördüğüm kadarıyla yaşlarının çok üstünde bir farkındalıkları var. Tabii artık internet çağındayız. Herşey ellerin altında, bilgiye ulaşmaları kolay. Kimisi diyor “Ben 2 işte çalışıyorum. Aileme destek oluyorum.” Kimisi diyor “Gelecekten umutsuzum” Kesinle bir tavır alacakları, bir tepki verecekleri kesin. İnşAllah bizim tahmin ettiğimiz gibi olur
Bence sen hudaparci akrabalarının olduğu köye yine de çok gitmemeye çalışKimden olursa olsun fanatik sevmiyorum. Hudaparci akrabamız akp kaybederse koye gelemeyeceksiniz demiş :)
Bahar gelsin artıkBen neden ağlıyorum, hayır ya
Ben değil biz kazanalım diye ağlayacağımı söyleseler, inanmazdım.
cok duygulandim kuşun sesineKavai kuşunun son sesihatırlatalım
Kılıçdaroğlu çok mu güzel konuşuyor ben hiç güzel konuştuğunu göremedim deMuharrem İnce benim gözümde tam da böyle bir insandı. Sevemiyorum adamı. Konuşmalarının bir ağırlığı yok, hep hayal olarak kalacak tarzda şeyler söylüyor. Yani İnce'yi sevenler alınmasın gücenmesin ama İnce'nin Cumhurbaşkanı olmasını istemedim hiç. Söylediklerimde videonun etkisi yok hep bu şekilde düşünüyordum.
Annemler köyde bir şey yapamaz babam var kıyamet kopar zaten de. Gitmiyorum yine de.Bence sen hudaparci akrabalarının olduğu köye yine de çok gitmemeye çalış
Dedim başka şey mi kalmadı diyecek yavAnneme ve kız kardeşime de çoluk çocuğunuza tecavüz edecekler onlar kazanırsa demisler.
Nasıl bir simülasyonda yaşıyorsunAnneme ve kız kardeşime de çoluk çocuğunuza tecavüz edecekler onlar kazanırsa demisler.
Kılıçdaroğlu ne alaka?Kılıçdaroğlu çok mu güzel konuşuyor ben hiç güzel konuştuğunu göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?