Daha neler nelerNasıl bir simülasyonda yaşıyorsun
Önceki mesajimi görmediniz sanırım, tekrar sormak istedim: Şeriatta kayınbabayla ilgili durum, kendi babamız gibi diye biliyorum. Sizin bilginizin kaynağı nedir onu soracaktim.Şeriata göre kayınbabanızla aynı odada oturmamanız kaynınızla aynı masada yemek yememeniz, görümcenizin eşiyle sohbet etmememeniz gerekiyor.Eşiniz dini olarak 4 eş alabilir, itaat etmezseniz ufak çaplı şiddet gösterebilir, çalışmanıza, markete gitmenize, sokaga cıkmanıza karısabilir.Şeriata göre kıyafetle dahi olsa erkeklerin oldugu bir plajda denize giremezsiniz. Siz hangi şeriattan bahsediyorsunuz??kadın olmaktan korkmayın utanmayın Selana.
Demek ki başörtüsünden level atladılar. Başörtüsüne karışamazlar falan dediysen yeni konu bulmuşlardır.Dedim başka şey mi kalmadı diyecek yav
İslam dininde kayinbaba öz baba gibidir. Karı ve koca boşandıktan sonra da bu geçerlidir. Evlilik vs gibi şeyler haramdır.Önceki mesajimi görmediniz sanırım, tekrar sormak istedim: Şeriatta kayınbabayla ilgili durum, kendi babamız gibi diye biliyorum. Sizin bilginizin kaynağı nedir onu soracaktim.sapyoseksuel
Ay bu video beni benden alıyor.Kavai kuşunun son sesihatırlatalım
Bu videoyu açıp dinlerken eşim kimi dinliyorsun dedi, Emine erdoğanı deyince kızıp gittiKavai kuşunun son sesihatırlatalım
Kavai kuşunun son sesihatırlatalım
Benim teyzemin oğlu karısından boşandı. Başka kadınla evlendi.İslam dininde kayinbaba öz baba gibidir. Karı ve koca boşandıktan sonra da bu geçerlidir. Evlilik vs gibi şeyler haramdır.
Ateş sizin eve düşmeyince konusması ne kolayBeceriksizmi ? (!)
Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.
Dün ankarayı sel basmış haberlerde gördüm.
Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
Hiç birsey olmaz ferah tut gönlünü.Kusura bakmayın az önce köyden geldim de bir kaç saatliğine gitmiştik. Öyle duyunca rahatsız oldum. Bakalım neler olacak, korkuyor herkes. Babam da sandık başında dayım da. Siyah ve beyaz kadar zitlar, annem de korkuyor.
Kynperle aynı odada bulunabilr sacı ve dirrseklere kadar kolları acık durabilirmiş ben de az önce okudum öğrendim.Önceki mesajimi görmediniz sanırım, tekrar sormak istedim: Şeriatta kayınbabayla ilgili durum, kendi babamız gibi diye biliyorum. Sizin bilginizin kaynağı nedir onu soracaktim.sapyoseksuel
Dur bakalım, şampanya patlatıcaz gibi görünüyorArkadaşlar ban yemenizi istemem yarın burda konuşacak çok meseleniz olacak.. :)
O yüzden hepinize iyi günler diliyorum.
Birde kendinize birer fincan melisa çayı demleyin
kim varmış videodaYok,silmiş
Sözde Nagi.kim varmış videoda
Çiçeklerimin toprak değişimini bile yarına bıraktım ben Saipoo bacıBahar gelsin artık
Şafak 1Dur bakalım, şampanya patlatıcaz gibi görünüyor
Sen şampanya ile ben şükür namazım ile.Dur bakalım, şampanya patlatıcaz gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?