- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
Benim son bir ayda hatta sanki daha uzun zamandır baktığım tek yer burası. Bütün gün takip ediyorum. Gündem takibini buradan yapmak çok daha kolay, bütün bombalar hemen buraya düşüyorSon 3 gündür bdv nin bile tadı yok.
Sanki oy sonucu buradan çıkacakmış gibi buraya bakıp duruyorum djdhshsh
Evet öyle.Ben İnce ile başladım şu an Oğan diyorum.Ama hala emin değilim.Ben incenin istifasından sonra açıkçası bakış açımı değiştirdim lakin denildiği gibi fazla bilgi kirliliği var.
Yine tip i izleyip, gene kararımı değiştirdim
Seçmen olarak kararsızsak didik didik ediyoruz ve en ufacık bir şeyde ‘bu da mı’ yanılgısı oluşuyor beynimizde.
Lakin Özdağ’ın açıklamasıyla sakinledim diyebilirim.
Takip edeceğim, bir sonraki seçimler için güçlü bir aday olduğunu düşünüyorum.
Bundan sonra muhalefet olarak yapacaklarıyla ilgileneceğim.
O iş biraz karışık kendi ilindeysen mesele yok oy kullanmak için izin alınabilir ama yeni atanan sağlık personellerinin bazılarına pazartesi yapılacak işlem olduğu o yüzden gelmek zorunda oldukları söylenmiş, seçmen oldukları ile gidememe durumları vardı. Bir de bazı ünvler pazartesiye sınav koymuş o öğrenciler de tepkiliydi. Onlar ne olacak bilmiyorumArkadaşlar çalışanlar nasıl oy kullanacak? İnşAllah oy kullanmamazlık yapmazlar.
21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.
Genelde 8 gibi yasak kaldırılıyor diye hatırlıyorum. Hiç tam saatini beklemiyorlar. 9 maksimum süre gibi düşünAaa öyle bişey olduğunu hiç bilmiyordumnereden bakıyoruz ona? Ben de şeyi merak ediyorum yayın yasağı saat kaçta bitecek açıklama yapıldı mı? Geçen seçimlerde 19.00-19.30 gibi ilk oylar açıklanıyodu diye hatırlıyorub ama…
Bu arada evet seçim öncesi bu topik yer yer çıldırtsa kah sinirlendirip kah seviye düşse de şahsım adına şunu söyleyebilirim gündem takibi olarak çok pratik ve öğretici oldu.Benim son bir ayda hatta sanki daha uzun zamandır baktığım tek yer burası. Bütün gün takip ediyorum. Gündem takibini buradan yapmak çok daha kolay, bütün bombalar hemen buraya düşüyor
İnanın aynı durumdayım.Evet öyle.Ben İnce ile başladım şu an Oğan diyorum.Ama hala emin değilim.
Önceliğimiz asıl demokrasi'nin gelmesi ve bunun için Kemal Bey'den yana kullanalım oyumuzu sonra yine Sinan hoca'yı destekle diyor eşim.
Burda arkadaşlar da aynısını söylediler.
Araftayım diyebilirim.
Ama bizi bu noktaya getirdiler gerçekten.
Vallahi gerginim.Bi tuhafım...
Yarın sülale devri bitse de şöyle hıçkıra hıçkıra bi ağlasam rahatlasam
Sorun özünde bu değil mi Hamsi?Elbette çizeceğiz, zaten çizmeliyiz. Hiçbir zaman fanatik olmadım olmam da.
Ne denir ki.Ben de hatta bence binlerce kişi de aynı düşüncede.İnanın aynı durumdayım.
Dediğim gibi Zafer gönüllüsü arkadaşım oy istedi
Ona şöyle izah ettim, şuan önümüzde iki yol olmasının sebebi biri karanlık ve kapalı, diğeri birçok tali yola bilinmeze açılıyor.
Oğan’ı da araştırdım, sevdim.
Kemal’e en başından beri karşıydım aday olarak ve bunu tip i babalada izlediğimde değiştirdim.
Diğer hiçbir parti hükümet karşısı olan, sağ taban aday istememişler bir yerde millet ittifakı da mecbur kalmış diyebilirim.
Vermem dedim, vereceğim millete.
Bana başka seçenekler, yollar sunsun parlamenter sisteme geçiş yapalım, şu kaostan kurtulalım ve demokrasiye ulaşalım diye.
Çünkü demokrasi birçoktur, şuan buna bile açız biz.
O kanala bağlanabilmek için daracık koridordan geçmeye razı hale geldik.
Partide de Zafer’e vereceğim, tipten vazgeçtim.
Düşünün yani sağ sol cebelleşiyorum
Mesele görüş, siyaset değil çünkü, doğru düzgün hak hukuk adalet eşitlik ve özgürlük yolunda bana ister en sağ ister en sol ne kazandıracaksa, oraya ulaşalım derdindeyim nacizane.
Sonra ise böyle bolca adayların olduğu koalisyonlar görelim, çok renklilik kazançtır.
Ben net mesajlardan hoşlanıyorum ya hangi parti olursa olsun hakkında yapılan uzun mesajları çok sevmiyorum ve okumadan geçiyorum xjdjsnBenim son bir ayda hatta sanki daha uzun zamandır baktığım tek yer burası. Bütün gün takip ediyorum. Gündem takibini buradan yapmak çok daha kolay, bütün bombalar hemen buraya düşüyor
Duruma yanlış yerden bakıyorsunuz. İş sadece lgbt özgür yaşam değil ki. ülke yönetiminin içi boşaldı, depremde izledik işte ne kadar beceriksiz olunabildiğini. Hatayda halâ doğru düzgün yürümüyor 3 ay oldu. Ekonominin hali malum, yolsuzluklar ortada. Kimse sizin başörtünüze dokunmaz zaten artık. Ülke batıyor ÜLKEEEEE bi salın artık. Rusyaya borçlanıp bütün ülkenin 1 aylık doğalgaz harcamasını üzerlerine aldılar reklam yapacağız diye. Sizin vefa borcunuz yüzünden gemi batıyor haberiniz yokÖzgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar
Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?
Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..
Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Artık kimse dokunamaz ona, geçti o devir. Hatta kısmet olursa yeni hükümet gereken yasal düzenlemeleri de yapacak, kimseye malzeme olmayacak artık o örtüYa bu örtümü çıkarırlarsa olayı bana artık normal gelmiyor. Ben de tesettürlüyüm. başörtüsü yasağını yaşamadım sadece adını ve yaşanan olayların çok azını bilirim. Belki de yaşamadığım için korkmuyorum.
Hiçte algı yapmıyorum kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmez sadece aynı görüşte olmayana saygı duyulmadığını söylemeye çalışıyorum ..Ya bırakın lütfen, sonra bambaşka bir yere çekilip algı yapılıyor.
Baksanıza hanımefendi açıklığın kurallarını kendi belirleyecek, bir prototip sunacak falan.
Şekil ve tipten ileri gidemedik.
Kadının adı şekilcilikte, giyim kuşamında.
İstihdamda değil, sigortasında değil, ev işlerindeki yükünde, can güvenliğinde, aile içi şiddette değil, 13 15 yaşında evlenmesinde ya da eğitime ulaşamamasında değil, yok göbeği açıkta yok muhafazakarda.
Bu ülkede kardelen projesi var ve 40 yıl öncenin değil bu proje, niye varı sormuyoruz, istediğimiz gibi giyinelimi tartışıyoruz.
Kadın tam da bu çünkü hayatta, bir konu mankeni!
O sebeple bir şey anlatamazsınız
Teröre destek vereni de destek vermeyeceğiz de demiş oraya atlamış yazan kişi
Ülke çıkarları her türlü ideolojinin üzerindedir. Tamamen ülke çıkarlarını düşünerek oy veriyorum. Yarın yine öyle olacak. Futbol takımı değil bu, ucu hayatıma dokunuyor. Kimseye vefa borcu duyamam. Yaptıkları işleri bedavaya yapmıyorlar. Bu işin bir maaşı var, ayrıca ödenekleri var. Çoğu iş adamı millet vekillerinin, bu ünvanla paralarına para da katıyorlar. Bunları kullanıp bana zarar veren adamı tutmam orada.Elbette çizeceğiz, zaten çizmeliyiz. Hiçbir zaman fanatik olmadım olmam da.
Size daha önce cevabınızı vermiştim, özür dilemediğiniz için kul hakkımla öylece gideceksiniz diye.Hiçte algı yapmıyorum kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmez sadece aynı görüşte olmayana saygı duyulmadığını söylemeye çalışıyorum ..
Konu mankeni değilim dinini savunan bir Mümine hanımefendi yim. :)
İslam'ın menfaatini düşünüyorum
Vatanımı toprağımı düşünüyorum
Hdp bayrağını yerden kaldıran pkk işareti yapanlarla işimiz de yok onlara asla oy da yok !
Rusya ile savaşa girmeye Hazırsanız CHP ye verebilirsiniz.
Asıl ironi olan dibimizde Suriye deki savaşa ne işimiz var diyen taaa nerede ki Rusya Ukrayna savaşı ile ilgileniyor
Mis gibi algı yapıyorsunuz arkadaş,yeter artık da!Hep mağdursunuz,hep mağdursunuz.Biz ağzımızı açtığımız anda hemen bize saldırıyorlar diye yaygarayi kopariyorsunuz.Sizin savunduğunuz İslam değil,siyasal İslam."Devlet malından bir hırka dahi çalan,savaşta ölse bile şehit sayılmaz."demiş Hz.Muhammed.Bir yüzükle gelip,karun kadar zengin olan adamın İslam'ı savunduğununa da beni kimse inandıramaz arkadaş.Hiçte algı yapmıyorum kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmez sadece aynı görüşte olmayana saygı duyulmadığını söylemeye çalışıyorum ..
Konu mankeni değilim dinini savunan bir Mümine hanımefendi yim. :)
İslam'ın menfaatini düşünüyorum
Vatanımı toprağımı düşünüyorum
Hdp bayrağını yerden kaldıran pkk işareti yapanlarla işimiz de yok onlara asla oy da yok !
Rusya ile savaşa girmeye Hazırsanız CHP ye verebilirsiniz.
Asıl ironi olan dibimizde Suriye deki savaşa ne işimiz var diyen taaa nerede ki Rusya Ukrayna savaşı ile ilgileniyor
Duruma yanlış yerden bakıyorsunuz. İş sadece lgbt özgür yaşam değil ki. ülke yönetiminin içi boşaldı, depremde izledik işte ne kadar beceriksiz olunabildiğini. Hatayda halâ doğru düzgün yürümüyor 3 ay oldu. Ekonominin hali malum, yolsuzluklar ortada. Kimse sizin başörtünüze dokunmaz zaten artık. Ülke batıyor ÜLKEEEEE bi salın artık. Rusyaya borçlanıp bütün ülkenin 1 aylık doğalgaz harcamasını üzerlerine aldılar reklam yapacağız diye. Sizin vefa borcunuz yüzünden gemi batıyor haberiniz yok
Peki.Size daha önce cevabınızı vermiştim, özür dilemediğiniz için kul hakkımla öylece gideceksiniz diye.
Aynı şeyleri tekrar söyletmeyin bana, siz kişisel algı yaptınız parti üzerinden değil, açık açık yargıladınız kelime oyunlarınızla.
Lütfen konuşmayalım.
Siyaset de parti de geçicidir, asıl olan insan haklarıdır.
Telefon numarası yanlış girilmiş. Onlar kişiye ulaşırlar, sen dert etmeYSK'dan bir mesaj almıştım.İsmi geçen ben değilim.
Domaniç sandık kurulu için.
Az evvel whatsapp grup daveti geldi.
Sandık başkanı beni aradı. Dedim o ben değilim.
YSK'dan bana gelen isim,tc,telefon no bilgileri bu dedi.
Tc ve isim tutmuyor.
Bu nasıl olabiliyor kızlar?
Basit bi karışıklık mı yapıyor YSK?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?