• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum. :KK70:
Hayır canım. “Silkmek” kendine getirmek anlamlndadır. Halı silkersin, tozu toprağı gider. Temizlenir. Kendine gelir. Bu bayağı küfür ediyor.

Babala'nın deprem özel yayınını izledim. Herkes izlesin.
Kız diyor ki annemle babam gözümün önünde yıkılan binamızda yangın çıkması nedeniyle yanarak öldü.
Bedenlerini bulamadılar ama ölüm belgesi de vermiyorlar.
Ya insan ölümün şeklinden, gömecek bir beden bulabilmekten vs. kendini şanslı hissedebilir mi? Kahroldum ya.
Ben daha hiçbir şey diyemiyorum. Ne diyeceksin ki zaten? Önümde bir rulo havlu, akşamdan beri parça parça izleyerek ağlıyorum. :KK43:
Programın ilk 2 saatlik bölümünü seyrettim az evvel ara verip siteye geldim, ne denir ki :( evladı dışarıdaki çığlıkları duymasın diye enkaz altında kızına masal anlatan anne, annesiyle kızkardeşinin yanan bedenlerinden geriye tek parça kemik kalan oğul, avukat oğluyla gelini ve 6 aylık torununun cansız bedenini çıkardıktan sonra hukuk mücadelesi vermeye çalışan kadın, daha niceleri onlar ağladı biz ağladık, devamını izlemeye yüreğim ne kadar yetecek bilemiyorum:(

Ablacım bu bölümde haber içerikli ve kaynak belirtilerek açılan konular dışında konu açılması yasak, bir tek genel ve yerel seçim dönemlerinde site yönetiminin açması şartıyla seçim topiği açılabiliyor.
Bu sebeple seçim bittikten sonra siyaset konuşacağınız bir topik açılması kurallara uygun olmayacaktır ama bu topik üzerinden yazmaya devam etmenizde bir sakınca var mıdır bunun cevabını ve kararını Kazen Kazen verebilir zira malum siyaset kıldan ince kılıçtan keskin, topiğin açıldığı günden bugüne kadar sitedeki herhangi bir bölümde bir konu başlığı altında ya da profillerde yorumlaştığınız, gülüştüğünüz insanlarla kutuplaştınız, kırdınız kırıldınız, bunun devam etmesi doğru olur mu gerçekten bilemiyorum.
Sana çok hak veriyorum.
Site yönetimi için ekstra hassas bir konu.Sen de
Kazen Kazen abi de ne derseniz haklısınız🙏🏼

Programın ilk 2 saatlik bölümünü seyrettim az evvel ara verip siteye geldim, ne denir ki :KK43: evladı dışarıdaki çığlıkları duymasın diye enkaz altında kızına masal anlatan anne, annesiyle kızkardeşinin yanan bedenlerinden geriye tek parça kemik kalan oğul, avukat oğluyla gelini ve 6 aylık torununun cansız bedenini çıkardıktan sonra hukuk mücadelesi vermeye çalışan kadın, daha niceleri onlar ağladı biz ağladık, devamını izlemeye yüreğim ne kadar yetecek bilemiyorum:KK43:
Migrenim tuttu valla Mune Hanım. Bir posta dün gece ağladım, geri kalanı bu sabah izledim ağladım. :(

Bencede otursun evinde çiçek falan baksın
Devlet Bahçeli ablasıyla beraber yaşıyormuş. inanılmaz titizlik hastasıymış. Tokalaşmayı hiç sevmezmiş. Hemen elini yıkarmış. İmkanı yoksa da Yanında ıslak mendil taşırmış. Babam ilk başta ona tuz lambası hediye etti. Bizim Çankırı’da popüler. Akşam ofisinde ışıkları kapatıp, bizim tuz lambasını açıyormuş. Babama “Ne iyi ettin. Kötü enerjim gidiyor” demiş. 🙂

Ayol z***eye mi dedi o? Ay tövbeler olsun :skandal:

Cumhurcu olsam sırf ikisi dinlensin artık torun torba falan sevsin diye oy vermem. Hiç mi üzülmüyonuz hiç mi acımanız yok olm? Salın bi rahat etsinler.

Migrenim tuttu valla Mune Hanım. Bir posta dün gece ağladım, geri kalanı bu sabah izledim ağladım. :KK43:
Programın tanıtım videosunu izlemiştim, baştan sona ağlamaktan içim çıkmıştı, bugün 2 saatlik bölümünde :KK43:
Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi çaresizlikle sınamasın, 20 yaşında gencecik bir kızın anne baba 3 erkek kardeşini kaybetmesi, enkazdan sağ kurtulan ve bacağı kesilen kızkardeşiyle yapayalnız kalması, ana baba kardeşlerinin acısını yaşarken alacaklılarla imtihanı😞

Depremin gerçeklerinin 1000/1’ini gördük tvde, 1000/1000’i seyrettiğimiz videodaydı, ki bu sadece Hatay kısmıydı:KK43:

Onların yerlerini bildirin kanıt ile konuşun öyle bi durum varsa derhal müdahale edilir, gerekirse ben ve ailem yardım ederiz hiç sorun degil nerede konteyner yok hangi insan aç kalmış ?(!)
Bu ülke insanı buna müsaade eder mi?
Asıl bu sözlerle siz algı yapıyorsunuz..

Yapılan hizmetlerin hiç birini soylemiyirsunuz
Sadece şikayet şikayet şikayet...
Oğuzhan uğurda babala tvde konuşuyorlar. Aç izle. Bence başka kanıta ihtiyaç yok. Yüzleri de yerleri de meydanda

Back
X