Bu iftira ama.Valla arkasına gencecik gerillaları aldı, o dinç olmasın da ben mi olayım ?
Ben hasta olamaz demedim, diğer mesajınıza ithafen. Elbette olabilir 69 yaşındaki adam.
Allah Allah gerçekten mi yahu? Neden özerklik diye sözler yeminler ediyor lideriniz? Onun da mı dili sürçmüş?bittimi eminmisiniz ?
madem bu kadar harika bir adım atılmistida niye kandirildik dediniz çıkıp.
ha birde biz anamizdan babamizdan kalan bir karis toprak icin oz kardeslerimizle bir birimizi yiyen insanlariz kimseye toprak moprak vermeyiz.
ha verecek olsak bile veremeyiz malum sata sata bisey birakmadiniz memlekette
Ay şaka mı ya
Ay ne dalga geçtilerdi adamla püskevit dedi diye. Ne yıllardı beeeeeBabamla annemin favori videolarından birisi püskevit,diğeri de şu sokmalı olan.sjsjsjsjs
Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsunBu iftira ama.
E gitmesin.Günde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten ya
yok bence kandirilmistir bir kereden bir şey olmaz nede olsaAllah Allah gerçekten mi yahu? Neden özerklik diye sözler yeminler ediyor lideriniz? Onun da mı dili sürçmüş?
Hani şu evin patavatsızı vardır ya,misafirlerin yanında falan ağzından hep olmaması gereken bir şeyi kaçırır,aynı onun gibi.Ay şaka mı ya
Tek başına iktidar deyince Erdoğanın bakışı
Beceriksizmi ? (!)
Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.
Dün ankarayı sel basmış haberlerde gördüm.
Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
Sana söz şeriat gelmeyecekSana söz kandile bahar gelmeyecek
Dinlensin de özerklik mi gelsin, yerel yönetim mi gelsin? Size Kılıçdaroğlunun vaatleri yeter, çok söze gerek yokE gitmesin.
Biz de onu diyoruz.
Çok yoruldu, dinlensin.
Ya da kestane balını aldığı yeri değiştirsin.Çarpmış olabilir.
21 yıldır bu dediklerin olmadı zaten.Sana söz şeriat gelmeyecek
Sana söz bir erkeğin yarısı olmayacaksın
Sana söz sen tam bir insan olacaksın
Şahitliğinde kabul görecek
Sana söz bir adamın 4 karısından biri olmayacaksın
Sana söz çocukkarın ensar vakıflarında okumayacak
Sana söz
Erdoğan'ı desteklesem omurgali mi olacağım, neyse kardeşim buna cevap vermek istemiyorum yeteri kadar şey yaşıyorum. Kimin niyetinin ne olduğunu Allah biliyor. İyi akşamlar.Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun
Bizi cahil zannediyor aklınca türkleri övecek ama internet çapını haber alamamışUtanmaza bak yaYediği kaba pislemek lafının canlı örneği adeta.
Kılıçdaroğlu'nun yapacaklarını yarından sonra hep birlikte yaşayarak göreceğiz inşallah.Allah aşkına Kılıçdaroğlu ne yapmış yahune devlet işi var, ne kaygısı var ? Bir iki aydır seçim işiyle uğraşıyor ordan oraya geziyordur en fazla. Kaldı ki sorun bu da değil, Erdoğan hasta da olabilir. Uzaydan gelmedi ya bu adam, elbette ki hasta olabilir.
İlahi adalet elbette işler. En çok da Kılıçdaroğlu'nun ben ve benim gibilerin başörtüsüne ' bez parçasi' dedigi günler için işleyecek.
Ya ne ahlaksızca bir yorum bu böyle,adabınizı takının. buradaki yazanlar ahlak ve adaptan bahsetmesin
Ahlak ve adaptan bari siz bahsetmeyin gördük burada herkesle dalga geçilerek konuşuyorlar önce buradakiler öğrensin konuşmasınıYa ne ahlaksızca bir yorum bu böyle,adabınizı takının.
Sen nasil savunuyorsun peki? Acsin aç?Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun
Dili sürçmenin öteki boyutunda artıksilkemezler demek isterken dili sürçüyor
Sana kimse Erdoğan'ı destekle demedi ama Kılıçdaroğlunun şu sozlerine bile bakarak onu desteklemeyi kendine yedirebiliyorsan bence de başka söze gerek yok, iyi akşamlarErdoğan'ı desteklesem omurgali mi olacağım, neyse kardeşim buna cevap vermek istemiyorum yeteri kadar şey yaşıyorum. Kimin niyetinin ne olduğunu Allah biliyor. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?