Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz ki istediğiniz CB 74 yaşında.
E dursun artık o zaman joltukta ölmek şart değil. Demirel gitti kuzu kuzu köşesinde geçirdi ihtiyarlığını. Ülkeye de yazık kendine de

Omurgalı ol derken hakaret ettiğinizin farkında olduğunuzu biliyoruz,lütfen birazcık saygılı olun.

Depremzelerden dinleyin olanları

Son düzenleme:
Ahlak ve adaptan bari siz bahsetmeyin gördük burada herkesle dalga geçilerek konuşuyorlar önce buradakiler öğrensin konuşmasını
Gerilla,Kandil ne alaka?Tartisacaksak edebimizle,adabimizla tartışalım hanımefendi.Verdigim oydan ötürü kimse bana bu yakıştırmaları yapamaz!

Daha Konya'nın neresi olduğunu bile bilmiyor

Dili sürçmenin öteki boyutunda artık
Dili de yaşlandıböyle miydi eskiden karıştırırdı kelimeleri. Şimdi ana bacı.
Ahh zaman
Konya'yla Çorum'a ülke diyen, kendi kendine ülkeye yeşil pasaport veren Kılıçdaroğlunun seçmeni mi diyor bunu Mersin'e güneydoğunun ili, Van Gölü'ne Van denizi diyen mi yoksaa.

Ay ne dalga geçtilerdi adamla püskevit dedi diye. Ne yıllardı beeeee
Kaç sene günlük hayatta bisküvi şakası yapıldı, püskevit diye diye.
Keşke şaka olarak kalsa. Lise öğrencilerine mini bir test yapılsın, kaç tanesi bisküvi yazabiliyor diye

İnşallah rtenin şehitlerimiz için "kelle" dediği günler için de işleyecek. Kolay kolay ölmeyecek ölemeyecek ızdırab kolay bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…