Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Konya'yla Çorum'a ülke diyen, kendi kendine ülkeye yeşil pasaport veren Kılıçdaroğlunun seçmeni mi diyor bunu Mersin'e güneydoğunun ili, Van Gölü'ne Van denizi diyen mi yoksaa.
Onlarda biliyor bu adamdan olmayacağını ama kasetmen bırakmıyor gitmiyor bir türlü

O yüzden mi teror bitti noktasına geldi ? Şimdi de toprak vermek isteyen, özerklik diye zıplayan sizsiniz
Senin topragin yok ki? Senin topragin yok! Sen beni cildirtmak mi istiyorsun? Satildi hepsi parsel parsel. Alacağız. Kazanacağız.

Gonca kurişi araştır
Domuz bağlarını bir araştır
Hüdaparın ideolojisi bir araştır sen bir
Hüdapar askeri şehit eder karısınıda kendine eş yapar
İdeolojisi nedir hiç bilmiyorsun değil mi
Düşmanın karısı kızı malı size helaldir
Pkk nın ideolojine ek olarak

Evet baştakinin epey haberi var zaten. Öğretmen maaşını 25bin zannediyor.

Senin topragin yok ki? Senin topragin yok! Sen beni cildirtmak mi istiyorsun? Satildi hepsi parsel parsel. Alacağız. Kazanacağız.
Hahah evet özerklik vererek kazanacaksın değil mi PKK'nın itlerini ülkeye sokarak kazanacaksin. Ya yok yok fetoculeri cezaevlerinden çıkararak kazanacaksın

Sana kimse Erdoğan'ı destekle demedi ama Kılıçdaroğlunun şu sozlerine bile bakarak onu desteklemeyi kendine yedirebiliyorsan bence de başka söze gerek yok, iyi akşamlar
Hırsızları, yolsuzlari, yalancilari desteklemeyi kendine yedirebiliyorsan bence de başka söze gerek yok, buldunuz tabi din uzerinden baskiyla yürüyün, bir daha alintilamazsan sevinirim.

Hahah evet özerklik vererek kazanacaksın değil mi PKK'nın itlerini ülkeye sokarak kazanacaksin. Ya yok yok fetoculeri cezaevlerinden çıkararak kazanacaksın
Milyar liralari hic edenler kazandıysa biz de kazaniriz sen git o paralarin hesabini sor bakalim

Profil fotoğrafın güzelmiş.

Bugün yine bir şehit verildi biliyorsun demi
Şehit?
Açılım şehitleri?
Gaffar Okkan?
Eren Bülbül?
Fırat Çakıroğlu?
Muhsin Yazıcıoğlu?
Cennet Yiğit?
Gülşah Güler?
15 temmuz şehitleri? Hani hocaefendi dediğiniz biri vardı.

Arkadaşım ne diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz yahu? Lafları kesip kesip getirmeyin. Evet kumaştır, onu kutsal kılan inançlardır, inançlıların yükledikleri manevi değerdir. İsteyen takar istemeyen takmaz, ne amaçla taktığı kimseyi ilgilendirmez. Moda için takar, inanç için takar, kimseyi enterese etmez. Bu devirde bunun artık tartışılmaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…