Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Eşin sayısalcı mı? Onlar yazım kurallarına gıcık oluyor genellikle.

Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
Çözüm süreci denendi kandırıldılar binlerce askerimiz şehit oldu,Ankarada İstanbulda bombalar patladı onlarca insan öldü. Fethullah gülene gidip elini etegini öptüler devletin tüm birimlerine ana kadamelere yerleştirip sistematik örgüt kurdular balyoz davası sonucu şerefli komutanları hapisanalere tıktılar sonra aa bi baktılar ki kandırılmışlar.Göçmen politikası karsılıgında suriyeli göcmenler için tampon bölge olmayı kabul edip abd'den milyar dolarlar aldılar. Bu hasta adamın bu ülkeye bu ülke vatandaşlarına yapmadıgı kalmadı. Neyi savunuyorsunuz neyi soruyorsunuz?

Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
Neden TRT de mektup Aponun mektubunu okuttu? Konu neydi? Apo kime seslendi? Apo tüm kürtlere seslendi dagdakine de ovadakine de. Rtenin secilmesi için seslendi. Peki Apo bunu ne karsılıgında yaptı bi tas hoşaf için mi? Ne vaad ettiler Apoya? Deniz ve Kum sizden de cevap beklerim. Apoya ne vaadedildi? Ne karsılıgında mektup yazdı ve okutuldu?

Şimdi cevap sırası sizde neden kandil CHP yı destekliyor ?
kandilin mektubu trtde okundu
Yanlış biliyorsun kandil seninkileri destekliyor
Abdullah öcalan devletin kanalındaydı Unutma
Hatta sizin reis kendisini desteklemeyen demirtaş için
Silivrideki kandildekine hesap verecek dedi

Yorumlarına da bakmıştım kimse montaj dememişti.
Benim sey dikkatimi çekti, sanki kafası alınmış videoya konmuş gibi diye düşündüm. Ama sonra yanındaki adam mikrofonu düzeltince ses değişti dedim montaj değil demek ki

Benim sey dikkatimi çekti, sanki kafası alınmış videoya konmuş gibi diye düşündüm. Ama sonra yanındaki adam mikrofonu düzeltince ses değişti dedim montaj değil demek ki
Ben de o mikrofon düzeltme kısmına dikkat etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…