- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.091
- 1.123
Eşin sayısalcı mı? Onlar yazım kurallarına gıcık oluyor genellikle.Biz mi çok kasıyoruz, branştan dolayı bilmiyorum. Eğitimli insanlar da aman ha öyle ha böyle diyor. Bazen bana da fenalık geliyor. TDK'ye baktığım sözcükler hep yabancı kökenli. Sinirim zıplıyor bazen, çok lazımdı nasıl yazıldığı, atıyorum provoke demesem de kışkırtma desem ne olur
Çözüm süreci denendi kandırıldılar binlerce askerimiz şehit oldu,Ankarada İstanbulda bombalar patladı onlarca insan öldü. Fethullah gülene gidip elini etegini öptüler devletin tüm birimlerine ana kadamelere yerleştirip sistematik örgüt kurdular balyoz davası sonucu şerefli komutanları hapisanalere tıktılar sonra aa bi baktılar ki kandırılmışlar.Göçmen politikası karsılıgında suriyeli göcmenler için tampon bölge olmayı kabul edip abd'den milyar dolarlar aldılar. Bu hasta adamın bu ülkeye bu ülke vatandaşlarına yapmadıgı kalmadı. Neyi savunuyorsunuz neyi soruyorsunuz?Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
Montajlı video o bacımValla olaydan baya uzaksınız galiba
Deme yavO video montaj.
Eskiden söylediği bir şey mekan ve zaman yanlış. Yıllar önce dedi ama bunu :)Deme yavtüh neyse. Nasıl montaj? Öyle bir şeyi hiç dememiş mi? Ya da eskiden falan mı uyarlama
Neden TRT de mektup Aponun mektubunu okuttu? Konu neydi? Apo kime seslendi? Apo tüm kürtlere seslendi dagdakine de ovadakine de. Rtenin secilmesi için seslendi. Peki Apo bunu ne karsılıgında yaptı bi tas hoşaf için mi? Ne vaad ettiler Apoya?Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
kandilin mektubu trtde okunduŞimdi cevap sırası sizde neden kandil CHP yı destekliyor ?
Yok, genel olarak söyledim, sözelcilerin de dikkat ettiğini görmüyorum çevremde.Eşin sayısalcı mı? Onlar yazım kurallarına gıcık oluyor genellikle.
Yorumlarına da bakmıştım kimse montaj dememişti.Eskiden söylediği bir şey mekan ve zaman yanlış. Yıllar önce dedi ama bunu :)
Bir de bunları deneyelim diyorlar galiba onlar da türkiyenin çoğunluğu gibiŞimdi cevap sırası sizde neden kandil CHP yı destekliyor ?
Doğru, kafalarina firlatiyorlar arada. Stok yaptilarsa.Bedava bazı malum kesımlere
Benim sey dikkatimi çekti, sanki kafası alınmış videoya konmuş gibi diye düşündüm. Ama sonra yanındaki adam mikrofonu düzeltince ses değişti dedim montaj değil demek kiYorumlarına da bakmıştım kimse montaj dememişti.
Yorumlarına da bakmıştım kimse montaj dememişti.
Ben de o mikrofon düzeltme kısmına dikkat etmiştim.Benim sey dikkatimi çekti, sanki kafası alınmış videoya konmuş gibi diye düşündüm. Ama sonra yanındaki adam mikrofonu düzeltince ses değişti dedim montaj değil demek ki
Evet siz deyince baktım da eski bir konusmaymışErdoğan’ın yanında açıklama yapan Devlet Bahçeli videosunun gerçek olduğu iddiası - Teyit
Sosyal medyada Erdoğan’ın yanında açıklama yapan Devlet Bahçeli videosunun gerçek olduğu iddia edilmiş.teyit.org
Tişikkirler.Ay cok tatlısın yaseviyorum senin eleştiri dilinı
Yooo dostum yooo o umutsuzluk değildir uykunuz gelmiştir hadi uyuyun.kızlar
beni bir umutsuzluk sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?