Açık olmak benim için belki çıplak olmak size ne ayrıca lgbt yi istediğiniz kadar kabul etmeyin ohh ne güzel aşk yaşiyorlar amaÖzgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar
Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?
Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..
Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
bir arkadas bir sarkinin adini soyledi amed imis sanirim, bir baska arkadas diyarbakir dedi sonra bir baskasi cikti hukuketten once bunu soyleyemiyordun ama dedi sonrasinda johmy johny herkel silkelemeOlay Kürtçeye nasıl geldi ya?
oncesinde kimi destekliyormuş?Şuan biden kimi destekliyor
Kazılan hendekleri de unutmadık.T. C ibaresinin de kaldırıldıgını tabi.
Hah geldik gene dış minnaklara. O minnaklar bir zamanlar da baştakini desteklemşti. Hatırlasınız bence.Şuan biden kimi destekliyor
Ben çok dişime dayanılmadığı, delirtilmediği sürece gramer nazilik yapmam.Biz mi çok kasıyoruz, branştan dolayı bilmiyorum. Eğitimli insanlar da aman ha öyle ha böyle diyor. Bazen bana da fenalık geliyor. TDK'ye baktığım sözcükler hep yabancı kökenli. Sinirim zıplıyor bazen, çok lazımdı nasıl yazıldığı, atıyorum provoke demesem de kışkırtma desem ne olur
Babanla annene şunu izlet dicem ama genel ahlaka aykırı:) benim favorim artık buBabamla annemin favori videolarından birisi püskevit,diğeri de şu sokmalı olan.sjsjsjsjs
25. dakikadayım...Ay daha videoyu açar açmaz doldu gözlerim
Putin benim memleketime nükleer santral dikti çalıştırmaya başladı tüm Türk firmaların da sözleşmesini feshetti . Enerji üretip denizi doğayı mahvedip yine bize satacak . Tehlikesi de cabasıŞuan putin kimi destekliyor?
Örtüden vuramyınca anadilden vurdu yandaşlar. Kız da dayanamadı. Halbuki yazdığını çabucak düzeltmiş pişman olmuş ama yei cezayı, haketmiyordu.Olay Kürtçeye nasıl geldi ya?
Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?Uğraşamayacağm bacım anlayacak formatta insan görememekteyim. Kızcağızı gazlayıp banlattılar. Üzüldüm çok. @Black Light üzülme kuzum, inşallah cezan kısa sürerbiz anlıyoruz seni ama bu zihniyet asla anlamaz.
Kim için hazirlandiysaPaylaşıldı mı , gider ayak işten ayrılan bürokratlara mesela Kızılay başkanına iki sene daha maaş bağlandı, özel sektörde çalışırsa da maaş devam edecek
Eki Görüntüle 3247313
Oradan kim daha fazla ihsana uğradıya bağlandı bacım.En son kim en müslüman konusunda kalmıştım ben
Ben o şoför ilişkisine inanmamıştım, öyle bir durumu olsa yıllar önce ortaya çıkardı. Bence genel başkanlık sürecinde akp ona arka çıktığı için akp ile ortaklık yapıyor.Kesin başka olurdu. Bana söyledikleri bu yönde. Kalp kırklığı yaşamış sonrasında da kendini davaya adamış. Hani rahiplerde hiç evlenmiyor filan ya. Onun gibi. Ben bu söförle ilişkisini duyduğumda gençlik kollarından bir arkadaşıma sormuştum. “Kaseti olduğu için hükümete yanaştı, pasif kaldı” diye. “Hayır” dedi çocuk. “Mhp’nin eski zamanlarda yaşadığı acıları yaşamasını istemiyor. Daha uzlaşım taraftarı” demişti. Benim babamın pek çok arkadaşı sağ-sol meseleleri yüzünden hapiste yatmış. Bazısı şehit olmuş. Kimi sakat kalmlş. En şanslı olanları babam gibi memuriyetten atılmış.
Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
Onlar örselendiğini düşünmüyor ki?Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?