Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Açık olmak benim için belki çıplak olmak size ne ayrıca lgbt yi istediğiniz kadar kabul etmeyin ohh ne güzel aşk yaşiyorlar ama AŞK AŞKDIR

Ben çok dişime dayanılmadığı, delirtilmediği sürece gramer nazilik yapmam. Bazen görüyorum kendinin noktalama işareti yok, karşı tarafın yazı dilini eleştiriyor. Oooo hak ettin sen diyorum, sınav kağıdı okur gibi düzeltiyorum.
Bu başlıkta da vardı benzeri. O ara ban yememek için tuttum. Bdvde birkaç kez ban yedim, bir daha alırsam uzun gidebilirim.

Şuan putin kimi destekliyor?
Putin benim memleketime nükleer santral dikti çalıştırmaya başladı tüm Türk firmaların da sözleşmesini feshetti . Enerji üretip denizi doğayı mahvedip yine bize satacak . Tehlikesi de cabası

Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?

Ben o şoför ilişkisine inanmamıştım, öyle bir durumu olsa yıllar önce ortaya çıkardı. Bence genel başkanlık sürecinde akp ona arka çıktığı için akp ile ortaklık yapıyor.

Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?
Onlar örselendiğini düşünmüyor ki?
Kadının yeri mutfak, kocasını mutlu etmeli, analık görevi birincil önceliği olmalı vb inanışları var.
Farkında bile değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…