Yok ben götüremedim. Ama şu seçim falan geçsin de oturup izleyeceğim inşallah.25. dakikadayım...
Huzur evi gibi meclis çok eğlenceliSilkelemek dememiş mi ya? Bu dediğim konudan mı bahsediyorsunuz?
Geçenlerde Bahçeli konuşma yapıyor yanında da Erdoğan var. Bahçeli diyor ki'secimi kazanırsak Erdoğan'ın yedi sülalesinden hesap soracağız.' ahshshshd
Denendi olmadı?Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
1076. sayfadan devam...1062. sayfadan okumaya devam
Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
Peki bir şey soracağım, şu haber 28 Şubat zamanındanÖzgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar
Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?
Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..
Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Çok anlatıldı burada ama ezber cümleler dönmeye devam etti. Bir kulaktan girmiyor ki diğerinden çıksın.
Yerel yönetim özerklik ile bölgesel özerklik arasındaki farkı bir arkadaşım açıklayabilir mi?
Ben araştırdım lakin burada çok cevval eğitimciler var .
Tane tane anlatacak.
Şimdi cevap sırası sizde neden kandil CHP yı destekliyor ?Denendi olmadı?
Şehitler de kobay mıydı?
Komik...
Size yorumum noktalandı.
Onlara her şey mubah,denemisler ama olmamış.Deneme dediğiniz şey kaç kişiyi hayatından etti?
Kaç şehit kaç can gitti...
Ne basit diyorsunuz...
Deneme...
Oyle Keyifli oluyoYav son aksam neden kavga ediyorsunuz, caps maps gülelim azıcık
Akp'yi çok destekledik,biraz da Chp'yi destekleyelim demişler oldu mu?Şimdi cevap sırası sizde neden kandil CHP yı destekliyor ?
Kastettiğim o değil. Biraz kalıplardan çıkmayı başaranı, farklı bir dünya görüşüne sahip olanı hemen irdeliyorlar. Parmak sallayarak, tesettürü gösterip hedef yaparak rencide edebiliyorlar. Şu an muhalif muhafazakâr kadınlara müthiş bir mobbing var örneğin.Onlar örselendiğini düşünmüyor ki?
Kadının yeri mutfak, kocasını mutlu etmeli, analık görevi birincil önceliği olmalı vb inanışları var.
Farkında bile değiller
Akp'den sıkıldılar.Şimdi cevap sırası sizde neden kandil CHP yı destekliyor ?
Bu konuda çok doluyum ben...Kastettiğim o değil. Biraz kalıplardan çıkmayı başaranı, farklı bir dünya görüşüne sahip olanı hemen irdeliyorlar. Parmak sallayarak, tesettürü gösterip hedef yapıp rencide edebiliyorlar. Şu an muhalif muhafazakâr kadınlara müthiş bir mobbing var örneğin.
Bedava bazı malum kesımlereKac liraya aldin o cayi?
Şu zan altında bırakmaktır hatta iftiradır. Attığınız videonun konuşulan konularla ilişkisi yok. Cumhur ittifakının kaybediyor olmasına tahammül edemiyorsanız etmeyi öğreneceksiniz. Bir zamanlar akp onların oylarıyla iktidarda kaldı hem aleni olarak. Şimdi onlar anlaşmayı reddettiği için hüdapar sayesinde kürt oylarını almaya çalışıyor. Hem de bir terör örgütü liderini kendi imzasıyla serbest bırakarak.
Ay cok tatlısın yaBunu burada bir kere demiştim yine diyeceğim.
Fetöcülerin çıkmasından korkanlar da bir zamanlar fetöcüydü.Yok öyle kandırıldık,aldatıldık hüüğ demeler.
O video montaj.Kız hiç mi denk gelmedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?