Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Huzur evi gibi meclis çok eğlenceli

Peki bir şey soracağım, şu haber 28 Şubat zamanından
CHP bu süreçte rol aldı diye düşman kabul edildi yıllarca siz ve savundugunuz çevre tarafından .
Peki DSP neden bu seçimlere akp ile beraber girecek ? Neden su an kolkolalar? Bu aci süreç yaşanırken süreci destekleyen iki partiden neden biri dost oldu müttefik oldu da öteki düşman ilan ediliyor?

İki kozları var
Ya hdp ya lgbt
Eee Hüdapar diyorsun hdp den kötü
Eee onlar müslüman diyorlar
Lgbt diyorsunda milletin yatağından sizene
olan sana mı oluyor diyoruz
Milletin senin benim fakirin öksüzün depremzedenin rızkı çalınıyor sen ona bak
Amma çalışıyorlar kim yemiyorki kötünün iyisi savunmasındalar
İnsan nasıl bu hale gelebiliyor pes

Yerel yönetim özerklik ile bölgesel özerklik arasındaki farkı bir arkadaşım açıklayabilir mi?
Ben araştırdım lakin burada çok cevval eğitimciler var .
Tane tane anlatacak.
Çok anlatıldı burada ama ezber cümleler dönmeye devam etti. Bir kulaktan girmiyor ki diğerinden çıksın.

Onlar örselendiğini düşünmüyor ki?
Kadının yeri mutfak, kocasını mutlu etmeli, analık görevi birincil önceliği olmalı vb inanışları var.
Farkında bile değiller
Kastettiğim o değil. Biraz kalıplardan çıkmayı başaranı, farklı bir dünya görüşüne sahip olanı hemen irdeliyorlar. Parmak sallayarak, tesettürü gösterip hedef yaparak rencide edebiliyorlar. Şu an muhalif muhafazakâr kadınlara müthiş bir mobbing var örneğin.

Bu konuda çok doluyum ben...

Şu zan altında bırakmaktır hatta iftiradır. Attığınız videonun konuşulan konularla ilişkisi yok. Cumhur ittifakının kaybediyor olmasına tahammül edemiyorsanız etmeyi öğreneceksiniz. Bir zamanlar akp onların oylarıyla iktidarda kaldı hem aleni olarak. Şimdi onlar anlaşmayı reddettiği için hüdapar sayesinde kürt oylarını almaya çalışıyor. Hem de bir terör örgütü liderini kendi imzasıyla serbest bırakarak.

Geçin tererle iş birliği iftiralarını, artık onları kimse yemiyor. Herkesin muhakeme yeteneği mevcut

Yarın ilk oyumu kullanacağım için çok heyecanlıyım. Baharlar gelsin diye oyumu vereceğim. Çok umutluyum, çok kaygılıyım. Demokrasi hakkıyla işler mi, pazartesi evden rahatça çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama umarım Kılıçdaroğlu kazanır ve sokaklarda kız arkadaşlarımla öpüşerek kutlarhcfjfjgj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…