Benle de öbüş.ahahshsjshs. Tövbe estağfurullah,neyin esprisini yaptırıyorlar.Yarın ilk oyumu kullanacağım için çok heyecanlıyım. Baharlar gelsin diye oyumu vereceğim. Çok umutluyum, çok kaygılıyım. Demokrasi hakkıyla işler mi, pazartesi evden rahatça çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama umarım Kılıçdaroğlu kazanır ve sokaklarda kız arkadaşlarımla öpüşerek kutlarhcfjfjgj
Yarın burdasın değil mikızlar
beni bir umutsuzluk sardı
Bayram namazlarından sonra bir sürü yaşlı dizilir sıradan elleri öpülür ya ben o şekil bı öpüşme planlıyorum. 21 yılın acısı böyle çıkar.Benle de öbüş.ahahshsjshs. Tövbe estağfurullah,neyin esprisini yaptırıyorlar.
Aynı korkular bende de var ama inşallah pişman edilmeyeceğiz.
Dayanamam gibi geliyor.Yarın burdasın değil mi
Gizliden izlemiyeceksin değil mi
Yooo dostum yooo o umutsuzluk değildir uykunuz gelmiştir hadi uyuyun.
Biride dün twitterda bi yorum yapmıstı bu video için burdakilerin giyim kuşamları ne kadar düzgünmüş diye bu kadar utanmazlık olmazDevlet dediğini övmekle ele bir şey geçmez, eksiklerini söyleyeceksin ki düzelecekler.
Ekliyorum bak sabrın yoktur 5 saat ama ben izledim. Ağlamaktan içim çıktı. Azıcık yandaş olmayan yayın organlarını da izleyin
Ne harika oluuuurCanlar, iyi geceler hepinizeSabah erken kalkılacak. Yarın akşam döndüğümde burada birlikte olmak isterim ama seçim bitse de -Bibli ile aynı şeyi düşünüyorum bir süredir, gündeme dair sohbet edebileceğimiz bir başlığımız olsun. Alıştım buraya
Bı tane değil iki tane değil onun gibi düşünen kaç kişi var bilmek bile istemiyorum.Biride dün twitterda bi yorum yapmıstı bu video için burdakilerin giyim kuşamları ne kadar düzgünmüş diye bu kadar utanmazlık olmaz
Ecevit, Özal, Demirel, Mesut Yılmaz.. ne kadar seviyeliydi o zamanlar siyaset. İnşAllah yeniden o atmosfere kavuşuruz.
Ben Gezideydim yanımda türbanlı bir bacı da vardı. Ona da sürtük demiş oldu.Ee diğeri de sürtük dedi. O daha feci.
Tabii canım. Türbanlı, açık ayırt etmeden Gezi’ye katılan herkese dedi.Ben Gezideydim yanımda türbanlı bir bacı da vardı. Ona da sürtük demiş oldu.
Halkın mütemadiyen perişan edilmesine o kadar alışmışlar ki milletin üstündeki iki parça kıyafet dert olmuş.Biride dün twitterda bi yorum yapmıstı bu video için burdakilerin giyim kuşamları ne kadar düzgünmüş diye bu kadar utanmazlık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?