- 17 Temmuz 2021
- 7.866
- 25.248
- 498
Daha dun sabah foxda chpye "30 yildir kazanamayan beceriksizler" dediEvet 2. tura kalıyor diyor
Benle kim anlaşırsa kazanır diyor yani
Milletvekilleri sayısı fazla çıkarsa işler tersine dönebilir oda var bu tur bitmeliYapma ya, sakin.
Çık balkona, bir çikolata ye bol su iç.
Daha dur uzun bir yol bu, bugün olmazsa 2 hafta sonra.
Çelik gibi duracağız.
darısı doların basina%50.01
Heykel gibi duruyor, siz tüm siyasi figürler bir yana ben ve ittifakım bir yana.Adam yapmak istediğini yaptı. Milliyetçileri yok sayamazsınız dedi, geldi seçimin ortasına oturtttu hepsini.
AA nın verisine göre %50.01Teve2 de köşede tam %50 olarak veriyor
İkinci tur her açıdan sıkıntılıDaha dun sabah foxda chpye "30 yildir kazanamayan beceriksizler" dedi
Muhabire de "tayyip beyi aksam canli yayina aldiniz beni sabaha biraktiniz nerde esitlik" diye trip atti
Cok cins bi adam
Guvenilmez
Kimse terketmeyecek sandıkları. Avuçlarını yalayacaklar.görevliler saymaktan bıkıp sandıkları terketsin diye. Sonra veri girişlerini kendiler yapacaklar. Anladın sen onu…
Teşekkür ederim"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullanmasının ardından, sonuçları İstanbul'da takip edeceğini söylemişti.
TRT Haber'in aktardığına göre Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından ilerleyen saatlerde İstanbul'dan Ankara'ya gitti.
Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti Seçimi Ankara'dan takip etmesi bekleniyor."
Internette böyle yazıyor.
En baştan beri söylediğim şey buydu, risk alındı.Mansur başkan aday olsaydı bu kadar stres yaşamayacaktık sanki ya
Teşekkür ederim. Ciddi bir taşırma değildi ama özellikle müsvedde kağıda deneme yapıp nasıl taşırdım anlamadımÇemberin çevresindeki her iki çizgi var ya, o çizgileri taşırmadan çemberden taşsa bile geçerli. Hatta çemberin tamamen dışında olup çizgilerin içinde kalan oylar bile geçerliymiş.
Rica ederimTeşekkür ederim
Evet öyleymiş cumhurcular kk’nın önde olduğu sandıklara sürekli itiraz ediyomuşEee bu adam yurtici %49 sonuç girildi dedi.
Bence bir Atatürk partisine Sinan Oğan gibi klas insanlar tercih edilmeliydi öyle medeni ve klas bir beyefendi ki Kılıçdaroğlu maalesefKilicdaroglu yanlış bir seçimdi
Uyumak mümkün olacak mı?Ben yatıyorum kızlar
Eğer gece alırsak beni özel mesaj yağmuruna tutar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?