Niloya tipe gore Cb secmiyoruzBence bir Atatürk partisine Sinan Oğan gibi klas insanlar tercih edilmeliydi öyle medeni ve klas bir beyefendi ki Kılıçdaroğlu maalesef
Seçiminiz güzel olmuş tebrik ederim Sinan Oğan konuşmalarını kaç kez dinledim gelecek adına umut verici bir adam siyaset düzgün bir adam daha kazandıSinan Oğan'a oy vermiştim.
İkinci tur için hayırlısı olsun bakalım.
Bi sayfa paylasmisti hikayesinde ama yanlis hatirlamiyorsam bbc nin haberi yaziyordu sonundaNerde?
Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterselerd o zaman filmdelisi.En baştan beri söylediğim şey buydu, risk alındı.
Fakat bunun açıklaması ‘sağ tabanlı aday’ olduğunda ittifak dışı hiçbir destek göremeyecek olmaları imiş.
Misal tip bunu açık açık söylüyor.
Kafalar çorbaCevriye'den black pink'e geçiş
Tipini kastettim mi medeni klas bir beyefendi dedim ben konuşma üslubunu çok beğeniyorumNiloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez
güvenmekten ziyade adam ayni zamanda belediye başkanı, hani yalan yanlış bir bilgi verse bu sefer halk demeyecek mi hani böyleydi kandirdin bizi diye.Iste bu adama bu kadar güveniyoruz.
Pek almış gibi durmuyorlar.Gelecek Partisi ve Deva Partisinin ne gibi bir katkıları oldu şimdi bu seçime? Akpden ne kadar oy alabildiler?
Desteklediğiniz kişi hariç hepsi beyefendi zaten. Kabadayı değiller.Tipini kastettim mi medeni klas bir beyefendi dedim ben konuşma üslubunu çok beğeniyorum
Parmakla falan sayabilirim sanırım. Oğan daha çok oy aldı Akpden.Gelecek Partisi ve Deva Partisinin ne gibi bir katkıları oldu şimdi bu seçime? Akpden ne kadar oy alabildiler?
Fikrinize saygı duyuyorum benim fikri bu yönde değil ben de Kılıçdaroğlu için öyle düşünüyorumDesteklediğiniz kişi hariç hepsi beyefendi zaten. Kabadayı değiller.
Hele gelecek partisi. Akp icindeyken de sevilen bir adam değildi ki şimdi taraftarı olsun.Pek almış gibi durmuyorlar.
Noegthy bence hiç iyi olmaz 2. Tura kalırsa. Muharrem İnce ya da Sinan Oğan Akp destekliyoruz derse geçmiş olsun. Ben ikisinde de o potansiyeli görüyorum.En kötü ikinci tur evet
Boşu boşuna eski akpliler chp kontenjanindan vekil olacaklar.Parmakla falan sayabilirim sanırım. Oğan daha çok oy aldı Akpden.
Yurt dışı oylarına sinir oluyorum.Yurtdışı oyları dahil mi bu sonuçlara?
Muharrem İnce demez.Noegthy bence hiç iyi olmaz 2. Tura kalırsa. Muharrem İnce ya da Sinan Oğan Akp destekliyoruz derse geçmiş olsun. Ben ikisinde de o potansiyeli görüyorum.
Ince ve ogan kisisel isteklerini onde tutuyorlar, amaclari hukumeti devirip bu ucube sistemi degistirmek degil bence hic olmadi daNoegthy bence hiç iyi olmaz 2. Tura kalırsa. Muharrem İnce ya da Sinan Oğan Akp destekliyoruz derse geçmiş olsun. Ben ikisinde de o potansiyeli görüyorum.
Reis elini sırtlarına koyduğu sürece sevildiler. Bi cumhurun hüdaparda ne umduğuna bir de milletin gelecek ve devadan ne umduğuna hiç anlam veremedim.Hele gelecek partisi. Akp icindeyken de sevilen bir adam değildi ki şimdi taraftarı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?