Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Niloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez
Oğan en başından beri dürüst ve şeffaf. Terör uzantısını meclise sokmayacak kimse bizim desteğimiz ona diyor. Bakalım kim sokmayacak..
ha şunu da belirteyim, biz seçmenleri de bize şu dendi diye de oy kullanmayacağız.

Seçiminiz güzel olmuş tebrik ederim Sinan Oğan konuşmalarını kaç kez dinledim gelecek adına umut verici bir adam siyaset düzgün bir adam daha kazandı
X XbirKadin Oo hazreti niloyadan onay aldınız cok şanslısınız cok. Bursaya giderseniz park ve bahce alanlarından sorumlu kişi sizi bedava gezdirir

Sinan oğan akp ile anlaşırsa oy falan vermem
Tam olarak anlatmak istediğim bu. Seçmen de en başından aynısını söylüyor. İçinde cumhura da millete de 2. Turda oy vermeyecek bir sürü seçmeni var. Herkes kendi kararını verecek.

Bence de. 21 yıldır aynı kişinin bir ülkeyi yönetmesi çok korkunç

Sevmissiniz ki oy vermissiniz, ben kendi acimdan ikisinde net bir cizgi goremedim. Son aciklamasindan sonra ozellikle. Ikinci tura kalirsa Akp’yi destekleyebilir, o zaman mevcut hukumetten bir farki kalmaz cogu insanin gozunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…