- 17 Temmuz 2021
- 7.902
- 25.266
- 498
Adam CB secilse, ters bi durumda küsüp ülkeyi kapatıp giderTipini kastettim mi medeni klas bir beyefendi dedim ben konuşma üslubunu çok beğeniyorum
Oğan'ın son açıklamasından sonra özellikleInce ve ogan kisisel isteklerini onde tutuyorlar, amaclari hukumeti devirip bu ucube sistemi degistirmek degil bence hic olmadi da
Oğan en başından beri dürüst ve şeffaf. Terör uzantısını meclise sokmayacak kimse bizim desteğimiz ona diyor. Bakalım kim sokmayacak..Niloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez
Sanki Kılıçdaroğlu öyle gibi geliyor banaAdam CB secilse, ters bi durumda küsüp ülkeyi kapatıp gider
Konuşma tarzi dan dan
Tüm ropartajlarini dinlediyseniz eğer
Evet ozellikle o konusmadan sonra cizgisini cok net belli etti, duzenin degismesini gercekten isteseydi hukumeti degistirmek gibi, bir olasilik bile olsa vermezdi diye dusunuyorum,Oğan'ın son açıklamasından sonra özellikle
Tam olarak anlatmak istediğim bu. Seçmen de en başından aynısını söylüyor. İçinde cumhura da millete de 2. Turda oy vermeyecek bir sürü seçmeni var. Herkes kendi kararını verecek.Sinan oğan akp ile anlaşırsa oy falan vermem
Yurtdisini sonuclarini nerden gorebiliriz ?Yurtdışı oyları dahil mi bu sonuçlara?
Yorumcular için akp için seçim ikinci tura kaldı. Ama chpnin çoğu oyu girilmedigi için kazanma şansı var. Dua edelim biz. İlk turda bitsin.Şuan en kötü ikinci tur ama bence gece henüz bitmedi. Ha gayret
Bence de. 21 yıldır aynı kişinin bir ülkeyi yönetmesi çok korkunçSinan oğan ve Muharrem inceye verilen oylar Kemal Kılıçdaroğluna verilseydi her şey daha net olacaktı.
İnsanların her seçimine saygım sonsuz da, bugün sitem edesim var.
Biraz yenilik, biraz değişiklik, biraz farklı bir bakış açısı sadece.
Sevmissiniz ki oy vermissiniz, ben kendi acimdan ikisinde net bir cizgi goremedim. Son aciklamasindan sonra ozellikle. Ikinci tura kalirsa Akp’yi destekleyebilir, o zaman mevcut hukumetten bir farki kalmaz cogu insanin gozunde.Oğan en başından beri dürüst ve şeffaf. Terör uzantısını meclise sokmayacak kimse bizim desteğimiz ona diyor. Bakalım kim sokmayacak..
ha şunu da belirteyim, biz seçmenleri de bize şu dendi diye de oy kullanmayacağız.
EdiyorumYorumcular için akp için seçim ikinci tura kaldı. Ama chpnin çoğu oyu girilmedigi için kazanma şansı var. Dua edelim biz. İlk turda bitsin.
İnşAllah pamuk ya. Çok kindar bir adam benziyor. Kılıçdaroğlu’ndan da nefret ediyormuşMuharrem İnce demez.
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ikisi olsaydı sonuç başka olurdu bence.Ince ve ogan kisisel isteklerini onde tutuyorlar, amaclari hukumeti devirip bu ucube sistemi degistirmek degil bence hic olmadi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?