Azeri arkadaslarmın hepsi oğana verdi ve suan konustklarm sizin gbi oy kullanmayacagm diyor sevmesenizde değişim için oyu vermeniz cok önemli ama saygı duyuyorm tabikiVermem. Rteden nefret ettigim kadar kilicdardan da nefret ediyorum.Benim icin sonu her türlü hüsran bu işin.Cok huzursuzum gerginim ağlamak istiyorum .Hep yeni insanlar dilemistim bu topigin en basinda bile. İkinci turda oy kullanmayı düşünmüyorum .
Ben de kullanmak istemiyorum bugün çok yorucuyduVermem. Rteden nefret ettigim kadar kilicdardan da nefret ediyorum.Benim icin sonu her türlü hüsran bu işin.Cok huzursuzum gerginim ağlamak istiyorum .Hep yeni insanlar dilemistim bu topigin en basinda bile. İkinci turda oy kullanmayı düşünmüyorum .
Hdp ile işbirliği yapılmasaydı CHP şuan bu seçimi bitirmişti AKP den kaçmak isteyen seçmen teröre de veremem dedi ya Erdoğana verdi ya OğanaAlırdı parti kime destek verdiyse ona oy verildi aday gözetmediler.. ama sağ oyunu alabilmek için öantklı bi aday olurdu
Nerede izlediniz kızlar Sinan ogani? Nette mi dedi?Evet 2. tura kalıyor diyor
Benle kim anlaşırsa kazanır diyor yani
Sizi anliyorum degismesi gerektiginin farkindayim ama kilicdarla degil ,Azeri arkadaslarmın hepsi oğana verdi ve suan konustklarm sizin gbi oy kullanmayacagm diyor sevmesenizde değişim için oyu vermeniz cok önemli ama saygı duyuyorm tabiki
Seçim sonuçlarına göre çok ciddi bir hdp desteği olduğu için hayır.Peki arkadaslar sinan oğana oy verenlere bsey sormak istiyorm. 2. Turda millet ittifakına veririm diyenler var mı merak ediyorm bunu aşırııııı
Kullanma bencede.. ne yorulcan bosver bulusup gezelim senle 2. Secim olursaBen de kullanmak istemiyorum bugün çok yorucuydu
Evet sizin gibiler yüzünden bir başarı.Universite okumuş atanmış bir memur 20 bin maaş alıyor dün işe giren bir temizlik görevlisi 28 bin maaş alacak.Sizin gibi sivri zekalar yüzünden ülkemiz bu halde tesekkürler.Korkunç değil bir başarı
Son 1.5 yılı saymazsak gayet başarılı benim içinBaşarı değil bu. Ülkenin hali size nasıl başarılı geliyor şaşırıyorum.
Keşke sen de verseydin mademSeçiminiz güzel olmuş tebrik ederim Sinan Oğan konuşmalarını kaç kez dinledim gelecek adına umut verici bir adam siyaset düzgün bir adam daha kazandı
Ee ben bugün de gezdim kiKullanma bencede.. ne yorulcan bosver bulusup gezelim senle 2. Secim olursa
Bunu yazan 16 yas ikizlerden birisi, cok da ciddiye almayin arkadaslar.DÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN
AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN
CUMHUR İTTİFAK İ**
Karşısında doğru düzgün bir muhalefet yoktu. Türkeş Mhp’lilerinin %90 artık Mhp tutmuyor.Korkunç değil bir başarı
Filmdelisi bir caps vardı. Karşısında terlik olsa ona vereceğiz diye. Sinan Oğan’ın kendi bir başarısı yok bence. Erdoğan’ı sevmeyen ama Kılıçdaroğlu’ndan da haz etmeyen bir kısım alternatif olarak ona verdi. Sinan Oğan’ın herhangi bir seçim politikası var mıydı?Ya ben zaten son hafta oyumu vereceğimi söyledim.
En başından beri çok risk alındığını söyledim.
Kılıçdaroğlu’nu diğer partileri dinledikçe affetim.
Ben kendini öne attı sanıyordum lakin herkesin destek için mutabık olduğu aday o imiş.
Akşener’i de haklı buldum.
Onun açısından bakınca oldukça zor bir durum ve göğüslemek cesaret ister bir pozisyonda.
Şahsi olarak kendini siyasi figür olarak geliştirdiğini de düşünüyorum ama Oğan
Kimse bunu hesap edemedi, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan ı önemsemediler.
Durup düşünsünler.
Hala umut var, bu gece olmazsa 2 hafta sonraya.
Güveniyorum ben.
Yüzde 49 sivri zekalı var diyorsunuz yani az değil bu oranEvet sizin gibiler yüzünden bir başarı.Universite okumuş atanmış bir memur 20 bin maaş alıyor dün işe giren bir temizlik görevlisi 28 bin maaş alacak.Sizin gibi sivri zekalar yüzünden ülkemiz bu halde tesekkürler.
Korkunç değil bir başarı
Ne okudum la benDÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN
AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN
CUMHUR İTTİFAK İ**
Parka gidin ohhKullanma bencede.. ne yorulcan bosver bulusup gezelim senle 2. Secim olursa
Parlementer bi durum var ama ittifakta kk tekelinde olmayacak hcbseySizi anliyorum degismesi gerektiginin farkindayim ama kilicdarla degil ,
bu degisim ,onunla olmamaliydi. Beni cok korkutuyor geriyor bu durum.
Bir kürt olarak asla tasvip etmediğim siddetle kınadıgım bi durum bu.. mv için vermeyin bende vermedm vermemde ama cb için değişim için şart buSeçim sonuçlarına göre çok ciddi bir hdp desteği olduğu için hayır.
Hatta şu videoyu beynime kazıdım:
Bu benim görüşümün asla kabul edebileceği bir durum değil.
(Yenişafak kısmı birsey düşündürtmesin videoyu ordan bulabildim)
2. Turda oy kullanmayacağım muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?