3 tip vekili şuan var 2 si İstanbul'dan.Girdi mi Sera?
Tip mv giremedi diye okudum.
O ne diyor ben anlamıyorum ki.Ysk başkanı 2. tura kaldı da diyemiyor.
Daha demesi için %95 i geçmesi lazım %87 dedi.Ysk başkanı 2. tura kaldı da diyemiyor.
Milliyetçi taban var Oğan'da şu an.Şimdi peşinde dolanır dururlar Sinan oganin adam barajı aşamadı ama kendini garantiya aldı.
He 2. Tura kaldığında Sinan ogan kimi derse %100 seçmeninin koşa koşa gidip ona oy vereceğini düşünmüyorum.
Kim olursa olsun hemen tamam demeyecekler.
Oturmuş seçmeni yok zaten.
Yılların partisi saadet partisinde bile %30 kabul edip vermiş görünüyor şuan
Akp zafer kutlaması yapıyor,vallahi delireceğim artik bu ülkede.Ysk başkanı 2. tura kaldı da diyemiyor.
Huni siparişi vericem istersin mi?Akp zafer kutlaması yapıyor,vallahi delireceğim artik bu ülkede.
Bence ne yapılır edilir bakanlık verilir Sinan ogan ikna edilir.Milliyetçi taban var Oğan'da şu an.
Ama yakın takipte şu an.
Her hamlesi kritik olacak. Şeffaflığına gölge düşürecek,milliyetçiliğine ve Atatürkçülüğüne aykırı bir hamlesi olursa aklı başında kimse peşinden gitmez zaten diye düşünüyorum beybi.
Merak da ediyorum ama neler olur
Abi neyin zaferi bu,sayılmayan oylar ellerinde bekleyen insanlar var,bunlar kutlama yapıyor.Huni siparişi vericem istersin mi?
Diyorum işte bizde hata.Millet ittifakı dışarı çıkmasın,akp çıksın kutlama yapsın.Bu nasıl bir rezilliktir,yok abi yok seçimle falan gitmeyecek bunlar.Bir kez daha öğrenmiş olduk.
Saçımı başımı yolacagim bu ülkede vallahi ya!
Neyse, Sera Kadigil 'i en azından meclise yolladım.
Birde başımızdaki degisseydi ahh ahh
Bu muhalefet bir kez daha hakkımızı savunmazsa yazıklar olsun arkadaş yaDiyorum işte bizde hata.
Çok dışarı kutla bağır protesto et ama yok sesimiz cikmiyor.
Biz yapsak şimdi tvlerde hakaret ediliyordu.
Girdi girdi:))Girdi mi Sera?
Tip mv giremedi diye okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?