Kemal bey ile bir olsa e orda pkk var olacak.Bence ne yapılır edilir bakanlık verilir Sinan ogan ikna edilir.
Ya ince örneğini gördük 2 gün önce Sinan oganin duruşu kendi siyasi kimliğini belirler.
Ama Sinan ogan seçmeni ne söylenirse söylensin koşa koşa gitmez.
Kaç saattir savunan yok arkadaşım sesleri çıkmıyor kimsenin.Bu muhalefet bir kez daha hakkımızı savunmazsa yazıklar olsun arkadaş ya.
Bunların başkanı seçim sonuçlanmadan kazandık demek manipülasyon yapmak olur cart curt bişeyler diyordu, oldu bittiye gelsin diye kazanmış gibi yapıyorlar.Akp'liler neden kutlama yapıyor,bilen var mı?
Sinan ogan konuşmasında şartlarımız belli dedi tek tek saydı.Kemal bey ile bir olsa e orda pkk var olacak.
Rte olsa sen yıllarca hangi davadaydın,hani hizbullah olmazdı olacak.Şartları hazır kendisinin,ne kadar riayet edecek mesela?
Yakın takipte olacağım...
Annem de cumhuru sevmez sözde.Abi neyin zaferi bu,sayılmayan oylar ellerinde bekleyen insanlar var,bunlar kutlama yapıyor.
Sinan ogan konuşmasında şartlarımız belli dedi tek tek saydı.
Bu durumda RTE kabul edecek ne derse tamam diyecek.
Bende yakın takipteyim bu iki durumda da Sinan ogan bir seçim yapmama gibi duruş sergilemez
Bir çizgisinden çıkacak sonuçta.
Ben de anlamadım koca koca kamyonlarla kornaya basa basa gidiyorlar .Akp'liler neden kutlama yapıyor,bilen var mı?
Öyle düşünüyorumÇok kaybedecek o halde...
İnşallah yapamazlarKatakulliyi yurtdışı oylarıyla yapacaklar.
Ay ne kadar saygilisin yaBana laf atan faşist kafa
Yok o kadın miymis bumuymus.
Umrumda değilsiniz, mis gibi oyumu verdim meclise soktum !
Sizinkileri süper hop kaldırıp hop oturtacak bir kadın!
Kaşıntı bundan?!?
Bak alinti bile yapmıyorum o kadar etkisiz elemansin.
Gozardi ediyorum hadi ikile bakalım şimdi!
kk:53
Sorayım hemen.Swan bacım ne durumda acaba
Simdi merak edip baktim, kendisiyle alakali pek bilgim yok. Iki uc defa dinlemisimdir YouTube’da. Aciklamis kendisini.Bana laf atan faşist kafa
Yok o kadın miymis bumuymus.
Umrumda değilsiniz, mis gibi oyumu verdim meclise soktum !
Sizinkileri süper hop kaldırıp hop oturtacak bir kadın!
Kaşıntı bundan?!?
Bak alinti bile yapmıyorum o kadar etkisiz elemansin.
Gozardi ediyorum hadi ikile bakalım şimdi!
Ya böyle diyorlarsa yapacaklar bı işlerŞuan da 2 milyon 800 bin kadar sevilmeyen oy var.
Yurt içi ve yurt dışı birlikte.
1 milyon 200 bin oy RTE cikarsa ki inşallah çıkmaz birinci turda bitecek deniliuor haber türk de.
Sandıgında kk ezici bir üstünlük almıştı .Swan bacım ne durumda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?