- 18 Şubat 2018
- 13.355
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.614
- 598
- 44
Algı yaratmaya çalışıyorlar muhtemelen.Akp'liler neden kutlama yapıyor,bilen var mı?
Milletvekilliğini mi kutluyorlar acaba?Akp'liler neden kutlama yapıyor,bilen var mı?
Bizde problem var demekki.Herkes halinden memnun demekki. Kimse bana bu saatten sonra market,pazar pahalı,mülteciler ülkeyi işgal etti demesin. Bu sonuçları gördükten sonra gerçekten şaşkınım. Daha ne olması lazım doğal afet,hayat pahaliligi,yemediğimiz hakaret kalmadı,eğitim desen ayaklar altında,ülkede adalet kalmadı herkes bunlara çalışıyor. Israrla değişmiyor insanlar hala bunları destekliyor.
Bursada bi meeeleme sesi geliyo meger kutlama yapıyorlarmış.Akp'liler neden kutlama yapıyor,bilen var mı?
Demek o kadar umut yokmuş ki ikinci tur başarı…Akp'liler neden kutlama yapıyor,bilen var mı?
Yine bir katakulli dönüyor ama bakalım ne.Demek o kadar umut yokmuş ki ikinci tur başarı…
Gerçekten öyle ya biz abartıyoruz demekki. İnanın ekonomik güçlüğü geçtim adaletin tekmesini doğal afetin tekmesini bir gün bizde yiyeceğiz o ibre bize de dönecek. Çocuğumun geleceğini düşünüyorum yeter artık ya benim annemin köyü bile bunları desteklemiş adamlar toprağımızı ekemiyoruz agactaki meyvemizi satamıyoruz diye sizlanan insanlar pes valla artık.Bizde problem var demekki.
Biz fakiriz,biz memnun değiliz sadece demek ki.
Ülkenin yarısı görmüyor degismiyorsa bizde bişey var heralde.
Herkes halinden memnunmus.
Zaten milimine olunacağı biliniyordu.Yine bir katakulli dönüyor ama bakalım ne.
Katakulliyi yurtdışı oylarıyla yapacaklar.Yine bir katakulli dönüyor ama bakalım ne.
Girdi mi Sera?Saçımı başımı yolacagim bu ülkede vallahi ya!
Neyse, Sera Kadigil 'i en azından meclise yolladım.
Birde başımızdaki degisseydi ahh ahh
Sera girdi.Girdi mi Sera?
Tip mv giremedi diye okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?