Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık tabiBen sana söyliyim kazandık diyemiyor bu seferburaya kadar ben de kapattım bu kulaklara da yazık
![]()
Sulale devrını surdurmeye niyetli herhalBir olacaz iri olacaz diri olacaz diyor
he he hepimize sesleniyo.Bisi dicem bir olcaz diri olcaz mı diyorlar suan, yoksa gaipten ses mi duyuyorum yoksa komsu tv mi izliyor![]()
Üçlü olmayalım da.Bir olacaz iri olacaz diri olacaz diyor
Meme büyütme ameliyatına girerken benBir olacaz iri olacaz diri olacaz diyor
Böyle olursa sikayet eden herkese ( o kesime oy verenlere) ohh iyi olsun demessem leris demesinler banadaÇok kötüyüm elim ayağım titriyor. Balkona çıkana kadar ilk turda akacağımızdan emindim ama şu an çok kaygılıyım. Oldu bittiye mi getirecekler ya da halk hâlâ mı akıllanmadı![]()
İstanbul seçimlerinde bu taktiklere ek olarak pankart asmışlardı kazandıklarına dair. Unutmayalım.Çok kötüyüm elim ayağım titriyor. Balkona çıkana kadar ilk turda akacağımızdan emindim ama şu an çok kaygılıyım. Oldu bittiye mi getirecekler ya da halk hâlâ mı akıllanmadı![]()
Daha fazla sallayamadiEe bitti hemen
Bir, iri, diri ayni cümlede olunca insanin aklina turlu turlu sey geliyorÜçlü olmayalım da.![]()
Oho ben onu senelerdir söylüyorum ‘sus daha çok çalış, çalış yaşama hatta köpek, oy vermeyi biliyorsun ekmek fiyatı sana müstehak’ diyeBöyle olursa sikayet eden herkese ( o kesime oy verenlere) ohh iyi olsun demessem leris demesinler banada
yaa ahahahahahaMeme büyütme ameliyatına girerken ben