- 18 Mart 2021
- 11.897
- 62.192
- 548
Çok pis açım ya gulemiyorumİns banlanırlar
Güldürmeye çalışıyorum hepinizi.
Gülünnnnn![]()

Sigara ice içe evi kıraathaneye çevirdim

Süresiz ban istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pis açım ya gulemiyorumİns banlanırlar
Güldürmeye çalışıyorum hepinizi.
Gülünnnnn![]()
Benim evde bir cumhurcu var, sürdüremem gardımı düşüremem asla aslaSürdürdüm valla sıvadım
Çakmak elimde evi dolandım baya duramıyorum yerimde
Bide sağ dizimi sallıyormuşum sürekli eşim söyledi![]()
Yulaflı ballı meyveli bi lapa yap onu ye bari.Çok pis açım ya gulemiyorum
Sigara ice içe evi kıraathaneye çevirdim
Süresiz ban istiyorum![]()
Anladım çok hakim değilim de ben bu konulara.yok onlarin işi çok şimdi bence emniyet personeli hala okullarda bilgi alisverisi vs asayiş saglanacak e belli olan bir seyde yok.
henuz fikrini beyan edemedi bence o yuzden
Aboo işin zormuş.Benim evde bir cumhurcu var, sürdüremem gardımı düşüremem asla asla
Ne ettiysem vazgeçiremedim ama akşamdan beri 2.tur için çeşitli yaptırım, tehdit, güzelleme, beyin yıkama yöntemlerine giriştim.
Karizmatik miAboo işin zormuş.Savunma sanayisi mi savunuluyor evde merak ettim.Yani rahatsız etmezsem eğer,gerekçe ne sunuyor?
Benim akbabalar karizmatik buluyo mesela
Düşürme kız.Tüm enerciiimi gönderiyorum sana.
![]()
sandik basi gorevde olan tanidigim polisler var da onlardan biliyorum bende hala okullarda olduklarini.Anladım çok hakim değilim de ben bu konulara.
Boy pos endam karizma iman akıl fikir hepsi varmış BorelimKarizmatik mi?
heycanliyiz iste napalim kardesyahu millet parti kapilarina akin etmis kutlama yapiyo burdaki insanlarin kk demesimi sorun oldu simdi
herkes heyecanli herkes bir sonuc bekliyor kk da denir akp de denir hersey soylenir yani sosyal mecra bura
İnançAboo işin zormuş.Savunma sanayisi mi savunuluyor evde merak ettim.Yani rahatsız etmezsem eğer,gerekçe ne sunuyor?
![]()
Anahtar kelimeler: iha,sihaAboo işin zormuş.Savunma sanayisi mi savunuluyor evde merak ettim.Yani rahatsız etmezsem eğer,gerekçe ne sunuyor?
![]()
Laa adanın bir ayağı çukurda,ne karizmasıBoy pos endam karizma iman akıl fikir hepsi varmış Borelim
İnş bi gün ben de gerçekleri görürmüşüm kuzum yaaa
Sarki konusunda favorim binali yildirimLaa adanın bir ayağı çukurda,ne karizması?Gerci çok güzel şarkı söylüyor.Ben ikinci turda ireise vereceğim,kararım değişti
.
Anlayabiliyorum.İnanç
Onlar bir koloni güruhu.
Bireysellik yok.
Tek tek mala anlatır gibi anlatıyorum bak senin yaptığın, bizim yaşadığımız hayatta her şeye tersler sen böyle bir insan değilsin diye, sonrası ama teröre oy vermeme geliyor, bırak peşimi diyor
Aynı saçma argümanlar yani.
Yok yok hiç merak etme çiğ çiğ yerim adamı, normalde kadın kaçar bizimki beni susturuyor 1 oy değil mi benim değil mi sana ne diye![]()