Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
😂Sürdürdüm valla sıvadım😂
Çakmak elimde evi dolandım baya duramıyorum yerimde
Bide sağ dizimi sallıyormuşum sürekli eşim söyledi🥴
Benim evde bir cumhurcu var, sürdüremem gardımı düşüremem asla asla😂
Ne ettiysem vazgeçiremedim ama akşamdan beri 2.tur için çeşitli yaptırım, tehdit, güzelleme, beyin yıkama yöntemlerine giriştim.

Çok pis açım ya gulemiyorum 🙈
Sigara ice içe evi kıraathaneye çevirdim 🤫
Süresiz ban istiyorum 😂
Yulaflı ballı meyveli bi lapa yap onu ye bari.
Yani bana kalsa yumul dolaba. Çünkü ben yumuldum :KK53:

Valla gülelim kafamız dağılsın diye goygoya vurdum😔

Benim evde bir cumhurcu var, sürdüremem gardımı düşüremem asla asla😂
Ne ettiysem vazgeçiremedim ama akşamdan beri 2.tur için çeşitli yaptırım, tehdit, güzelleme, beyin yıkama yöntemlerine giriştim.
Aboo işin zormuş.🥴 Savunma sanayisi mi savunuluyor evde merak ettim.Yani rahatsız etmezsem eğer,gerekçe ne sunuyor?
Benim akbabalar karizmatik buluyo mesela😂😂😂
Düşürme kız.Tüm enerciiimi gönderiyorum sana.
🥰

yahu millet parti kapilarina akin etmis kutlama yapiyo burdaki insanlarin kk demesimi sorun oldu simdi 🙄
herkes heyecanli herkes bir sonuc bekliyor kk da denir akp de denir hersey soylenir yani sosyal mecra bura
heycanliyiz iste napalim kardes

Aboo işin zormuş.🥴 Savunma sanayisi mi savunuluyor evde merak ettim.Yani rahatsız etmezsem eğer,gerekçe ne sunuyor?
Benim akbabalar karizmatik buluyo mesela😂😂😂
Düşürme kız.Tüm enerciiimi gönderiyorum sana.
🥰
İnanç😂
Onlar bir koloni güruhu.
Bireysellik yok.
Tek tek mala anlatır gibi anlatıyorum bak senin yaptığın, bizim yaşadığımız hayatta her şeye tersler sen böyle bir insan değilsin diye, sonrası ama teröre oy vermeme geliyor, bırak peşimi diyor😂
Aynı saçma argümanlar yani.
Yok yok hiç merak etme çiğ çiğ yerim adamı, normalde kadın kaçar bizimki beni susturuyor 1 oy değil mi benim değil mi sana ne diye😂

Fox da falan var mı bişey.
Benim es kisisi haber türk izliuo sevmedim burayı boş konusuluyo

İnanç😂
Onlar bir koloni güruhu.
Bireysellik yok.
Tek tek mala anlatır gibi anlatıyorum bak senin yaptığın, bizim yaşadığımız hayatta her şeye tersler sen böyle bir insan değilsin diye, sonrası ama teröre oy vermeme geliyor, bırak peşimi diyor😂
Aynı saçma argümanlar yani.
Yok yok hiç merak etme çiğ çiğ yerim adamı, normalde kadın kaçar bizimki beni susturuyor 1 oy değil mi benim değil mi sana ne diye😂
Anlayabiliyorum.
2 kat alt komşumla karşılaştık geçen. Seçim mevzusu açıldı niye yakın okula vermediler falan derken ee kime vereceksin oyunu gerçi kapalısın maşşş🧿bellidir de dedi😳
Zönk diye kaldım.Müslümanım da alaka kuramadım din mi seçiyoruz dedim. Senin kafan karışmış bi kahve içeriz bi ara dedi mesela

Eşin için söylemiyorum yanlış anlama ama kavramların içini soyup boşalttılar.Çöp kokuyor...

Back
X