Kazanan yok yalnızSizin bahar sevinçleriniz bilmem hangi seçime kaldı kulübün CHP'li seçmenleri.Size sosyal medyada seçim kazanacağınızı sanıyorsunuz dediğimde gülüyordunuz.Birbirinize gaz vermekten burnunuzun ucunu göremiyorsunuz.Kaç seçimdir tecrübe ede ede öğrenemediniz bir türlü.
Bunca olumsuzluklara rağmen ilk turda kaybetmemiş olmak; cumhur ittifakı İçin kazanmaktırKazanan yok yalnız
Evet öyleymiş zaten ben geçen bir arkadaşla konuşurken fark etmiştim . Ama bu cahil ya herkes böyle değil ha ülkede depremden sonra birşeyler değişecek demiştim ama değişmemiş hala şoktayım ben . Artık takip etmeyeceğim herkes ne hali varsa görsün kim nereye bomba koyar artık et kaç para olur bilmem . Daha şikayet eden olursa hak ettiniz diyeceğim . Hele şu arkadaşıma bana hdp ile ilgili birşey atmış neymiş oyunu akp verecekmiş ben öyle düşünmüyorum artık dedim açıkça . Şehitlerin kemikleri sızlar dedi bana dedimki sen batıya git 10 bin kira öde aklın başına bi gelsin cvp yazmadı . Aradan 1 hafta geçti yine atmış bir şey . Akp hüdaparla anlaştı dedim bana diyor ki nereden biliyorsun görsenHalkın büyük bir kısmı fahiş fiyatlarda kirada oturmaktan, bir yağı 150 liraya almaktan, domatesin kilosuna 20 lira vermekten çok mutlu demek ki. Diyecek çok şey var da işte.
Bende artık asla kızmayacak ve üzülmeyeceğim. Bu ülkede ne olursa olsun bende artık bir bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncıyım. Zaten ülkemizin %50si böyle olduğu için bugün bu haldeyiz. Bende canımı sokakta bulmadım ya..Evet öyleymiş zaten ben geçen bir arkadaşla konuşurken fark etmiştim . Ama bu cahil ya herkes böyle değil ha ülkede depremden sonra birşeyler değişecek demiştim ama değişmemiş hala şoktayım ben . Artık takip etmeyeceğim herkes ne hali varsa görsün kim nereye bomba koyar artık et kaç para olur bilmem . Daha şikayet eden olursa hak ettiniz diyeceğim . Hele şu arkadaşıma bana hdp ile ilgili birşey atmış neymiş oyunu akp verecekmiş ben öyle düşünmüyorum artık dedim açıkça . Şehitlerin kemikleri sızlar dedi bana dedimki sen batıya git 10 bin kira öde aklın başına bi gelsin cvp yazmadı . Aradan 1 hafta geçti yine atmış bir şey . Akp hüdaparla anlaştı dedim bana diyor ki nereden biliyorsun görsenbu zeka seviyesine ne anlatılır ki o yüzden herkes çamurda debelensin
Aynen öyle gece zaten geç uyudum bir sürü kötü rüyayla boğuldum çocuk 07:00 de ayağa kalktı tüm gün sürünmek lazım bir sürü işim gücüm var . Herkes ne hali varsa görsün hak edildi . Olanı olduğu gibi kabul etmeye niyet ettim. Kimse ile siyaset konuşmayacağım ve para da konuşmayacağımBende artık asla kızmayacak ve üzülmeyeceğim. Bu ülkede ne olursa olsun bende artık bir bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncıyım. Zaten ülkemizin %50si böyle olduğu için bugün bu haldeyiz. Bende canımı sokakta bulmadım ya..
Ben hamileyim ve strese girmek istemediğim için takip etmedim. Erkenden uyudum. Kendim ve evladım için uygun bulduğum partiye oyumu attım, üzerime düşeni yaptım. İçim ve vicdanım bu konuda çok rahat. Bundan sonra gerçekten ekonomiymiş, orda burda gezen suriyeli, afganlarmış, depremde ölenlermiş.. vs vs hiç umrumda değil. Herkes hakettiği şekilde yaşar ve yönetilir. Buysa payımıza düşen yapacak bir şey yok. Çok doğru bir cümle, olanı olduğu gibi kabul etmeye niyet ediyorum bende.Aynen öyle gece zaten geç uyudum bir sürü kötü rüyayla boğuldum çocuk 07:00 de ayağa kalktı tüm gün sürünmek lazım bir sürü işim gücüm var . Herkes ne hali varsa görsün hak edildi . Olanı olduğu gibi kabul etmeye niyet ettim. Kimse ile siyaset konuşmayacağım ve para da konuşmayacağım
vallaha oylee halk memnunmus demekki diyorum bende ev fiyatları bilmem nereye vardi demekki herkes memnunmus yaaHalkın büyük bir kısmı fahiş fiyatlarda kirada oturmaktan, bir yağı 150 liraya almaktan, domatesin kilosuna 20 lira vermekten çok mutlu demek ki. Diyecek çok şey var da işte.
İyi olan herşey kuldan, kötü olan herşey Allahtan.vallaha oylee halk memnunmus demekki diyorum bende ev fiyatları bilmem nereye vardi demekki herkes memnunmus yaa
Birak düşünme ya herkes ne hali varda görsünBen hamileyim ve strese girmek istemediğim için takip etmedim. Erkenden uyudum. Kendim ve evladım için uygun bulduğum partiye oyumu attım, üzerime düşeni yaptım. İçim ve vicdanım bu konuda çok rahat. Bundan sonra gerçekten ekonomiymiş, orda burda gezen suriyeli, afganlarmış, depremde ölenlermiş.. vs vs hiç umrumda değil. Herkes hakettiği şekilde yaşar ve yönetilir. Buysa payımıza düşen yapacak bir şey yok. Çok doğru bir cümle, olanı olduğu gibi kabul etmeye niyet ediyorum bende.
han kazanan yokki dahaArkadaslar birakalim soganin, patatesin,kiralarin fiyatlarindan memnunlarmışı.Ulkede Kilicdarogluna zerre guveni olmayan,asla oy vermeyecek olan kemik ve cözünmeyen bir kitle var.Demekki Kemal Kilicdaroglunun bicak kemige dayandi,bu defa oylari toplarim stratejisi tutmadi.Kazanilabilecek secim yanlis aday tercihinden,yanlis ittifak secimlerinden muhalefetin ellerinin arasindan kaydi gitti.Erdogani belki de ilk defa alt edebilecekken muhalefet,daha da elini guclendirdi.Mecliste bu kadarini onlar bile beklemiyordu.2028 e kaldi o bahar artik.Gecmis olsun.
bende oyle diyorum açlığa devam ozamanBirak düşünme ya herkes ne hali varda görsün
Doğru söze ne denir? Ancak gerçekten memnunlarmış ya da rahatsız olmamışlar. O kemik kitle dediğiniz kesimin de nereye oy verdiği belli. Ben zannetmiyorum ki millet ittifakına oy veren herkesin de güle oynaya verdiğini.Arkadaslar birakalim soganin, patatesin,kiralarin fiyatlarindan memnunlarmışı.Ulkede Kilicdarogluna zerre guveni olmayan,asla oy vermeyecek olan kemik ve cözünmeyen bir kitle var.Demekki Kemal Kilicdaroglunun bicak kemige dayandi,bu defa oylari toplarim stratejisi tutmadi.Kazanilabilecek secim yanlis aday tercihinden,yanlis ittifak secimlerinden muhalefetin ellerinin arasindan kaydi gitti.Erdogani belki de ilk defa alt edebilecekken muhalefet,daha da elini guclendirdi.Mecliste bu kadarini onlar bile beklemiyordu.2028 e kaldi o bahar artik.Gecmis olsun.
yanlis aday tercihine katiliyorum ilk adayin kk olduguni duyunca bi sakami bu demistimArkadaslar birakalim soganin, patatesin,kiralarin fiyatlarindan memnunlarmışı.Ulkede Kilicdarogluna zerre guveni olmayan,asla oy vermeyecek olan kemik ve cözünmeyen bir kitle var.Demekki Kemal Kilicdaroglunun bicak kemige dayandi,bu defa oylari toplarim stratejisi tutmadi.Kazanilabilecek secim yanlis aday tercihinden,yanlis ittifak secimlerinden muhalefetin ellerinin arasindan kaydi gitti.Erdogani belki de ilk defa alt edebilecekken muhalefet,daha da elini guclendirdi.Mecliste bu kadarini onlar bile beklemiyordu.2028 e kaldi o bahar artik.Gecmis olsun.
Yapmayin lutfen.Chp den koparilan vekillere bakin,kusturulen ince secmenin oy yönüne bakin,meclis cogunluguna bakin.Ruyadan uyanin yani kisacasi.He ben bir 15 gun daha umutlarimi diri tutacagim diyorsaniz siz bilirsiniz ama 2.hüsrani yasamaya hazir olun.han kazanan yokki daha
Yok bitti gerçekten düşünmeyeceğim. Şu kalp kırgınlığımı bir atayım sonrası kayıran Allah bu koşullara kendini mecbur bırakanları kayırsın.Birak düşünme ya herkes ne hali varda görsün
Daha girilmeyen bir sürü oy varken seçim nasıl ikinci tura kalır anlamıyorum bu nasıl çirkefliktir ve bu muhalefet nasıl buna ses çıkarmaz.Dun 10 dan beri değişmedi oranlar 49 a 45Seçim ikinci tura kalmıştır acıklandı.
o oylar cok etkilemiyor artik puanlamalar hesaplaniyor en fazla 0.3 vs o yuzden belli olduDaha girilmeyen bir sürü oy varken seçim nasıl ikinci tura kalır anlamıyorum bu nasıl çirkefliktir ve bu muhalefet nasıl buna ses çıkarmaz.Dun 10 dan beri değişmedi oranlar 49 a 45
Kara yazımız bu gerçekten. Her daim her yerde koltuk sevdası. Onursuz, gurursuz yaşayan birsürü insan. Başka ülkeleri güzelleme amacıyla yazmıyorum bunu ama malum ülkelerde görevini doğru yapamadığı için intihar eden insanlar var. Biz neden bu kadar laçkayız, amaan modundayız ben anlamıyorum.Meral Akşener'in çırpınışlarının ne kadar haklı olduğunu gördük. Güle oynaya geçirilecek bir seçimdi. Birilerinin koltuk sevdası geleceğimizi mahvetti. Yetmez gibi devadan gelecekten eski akpli vekillerle doldu meclis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?