- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
Dün yüzde 10 Luk oylar girilmedi deniyordu. girildiyse nasıl oran hiç değişmedi.Ya yine bütün seçimlerde olan sonu yaşadık YSK gibi bu Lara çalışan bir kurum olduktan sonra kazansa ne olacak bakın işte gördük ne olduğunu asla inanmıyorum o oranlara kk önde kapattı bu seçimi kesinlikle.o oylar cok etkilemiyor artik puanlamalar hesaplaniyor en fazla 0.3 vs o yuzden belli oldu
Bu saatten sonra intihar etse ne fayda? Yalvardik seçilecek lider çıkar diye. Akşener masayı terketti vatan haini ilan edildi. Deli olacağım sinirimden. Bir gün yüzü görmeden geçti gitti gençliğimiz.Kara yazımız bu gerçekten. Her daim her yerde koltuk sevdası. Onursuz, gurursuz yaşayan birsürü insan. Başka ülkeleri güzelleme amacıyla yazmıyorum bunu ama malum ülkelerde görevini doğru yapamadığı için intihar eden insanlar var. Biz neden bu kadar laçkayız, amaan modundayız ben anlamıyorum.
valla bizde anlamadik sinirimiz bozuldu zaten moralimiz bozuldu kk nin daha fazla almasini umuyordum ama aday yanlistiDün yüzde 10 Luk oylar girilmedi deniyordu. girildiyse nasıl oran hiç değişmedi.Ya yine bütün seçimlerde olan sonu yaşadık YSK gibi bu Lara çalışan bir kurum olduktan sonra kazansa ne olacak bakın işte gördük ne olduğunu asla inanmıyorum o oranlara kk önde kapattı bu seçimi kesinlikle.
Kimse intihar etmesin ama biraz onurlu, gururlu olsun. Pamuk sinirlenme. Kendine yaparsın. Üzerine düşeni yaptıysan, için rahatsa gerisi bizim etki ve yetki alanımızda değil. Geçiceksin köşene, çekirdeğini çitleyeceksin artık. Kalp kırıklığını çok iyi anlıyorum. Ama böyle kudurmanın da sana zarar vermekten başka bir işe yaramayacağı aşikar. Şu deprem bölgelerini özellikle böyle görmek şahsen benim kalbimi çok kırdı.. onu atlatmaya çalışıyorum bende. KK doğru aday değildi evet yıllardır da değil. Hepsi için söyleyeceğim bir söz var partiden bağımsız bu dediğim. Biz bu insanları mezara o koltuklardan kazıyıp gömeceğiz sanırım. Asla kendileri vazgeçmeyecekler. Hep aynı yüzler aynı kişiler.. ay ne desem boş ya amaan.Bu saatten sonra intihar etse ne fayda? Yalvardik seçilecek lider çıkar diye. Akşener masayı terketti vatan haini ilan edildi. Deli olacağım sinirimden. Bir gün yüzü görmeden geçti gitti gençliğimiz.
Üzgünüm ama bu olay tamamen böyle değil maalesef ki . Evet ben ailem eşim chp değilik ama gözümüzü açıp verdik . Ülkede herkes böyle yapıp chp oy oranını arttırdı değil . Olan şu hdp güneydoğu ve doğuda chp destekledi ve şuan onlar sayesinde bu noktaya gelindi .Güneydoğuda bir şehirde görev yapıyoruz tamamen sokaktan haber veriyorum size gerçekler bunlarArkadaslar birakalim soganin, patatesin,kiralarin fiyatlarindan memnunlarmışı.Ulkede Kilicdarogluna zerre guveni olmayan,asla oy vermeyecek olan kemik ve cözünmeyen bir kitle var.Demekki Kemal Kilicdaroglunun bicak kemige dayandi,bu defa oylari toplarim stratejisi tutmadi.Kazanilabilecek secim yanlis aday tercihinden,yanlis ittifak secimlerinden muhalefetin ellerinin arasindan kaydi gitti.Erdogani belki de ilk defa alt edebilecekken muhalefet,daha da elini guclendirdi.Mecliste bu kadarini onlar bile beklemiyordu.2028 e kaldi o bahar artik.Gecmis olsun.
O kadar haklısın ki kalbim sıkışarak uyandım. Hala devam ediyor. Tüm öfkem öz dedem diye bu adamın şımartılmasına. Mansur ve Ekrem'in sorumluluk almamasına. Boşu boşuna eski akplilerin meclise sokulmasına. Şu gençliğe bak. Ödüm kopuyor çoluk çocuğun intihar haberini alacağız diye. Yaşamak için tek umudu bu seçim olan insanlar var ne yazik ki.Kimse intihar etmesin ama biraz onurlu, gururlu olsun. Pamuk sinirlenme. Kendine yaparsın. Üzerine düşeni yaptıysan, için rahatsa gerisi bizim etki ve yetki alanımızda değil. Geçiceksin köşene, çekirdeğini çitleyeceksin artık. Kalp kırıklığını çok iyi anlıyorum. Ama böyle kudurmanın da sana zarar vermekten başka bir işe yaramayacağı aşikar. Şu deprem bölgelerini özellikle böyle görmek şahsen benim kalbimi çok kırdı.. onu atlatmaya çalışıyorum bende. KK doğru aday değildi evet yıllardır da değil. Hepsi için söyleyeceğim bir söz var partiden bağımsız bu dediğim. Biz bu insanları mezara o koltuklardan kazıyıp gömeceğiz sanırım. Asla kendileri vazgeçmeyecekler. Hep aynı yüzler aynı kişiler.. ay ne desem boş ya amaan.
Ben mesela o adama da kızgınım. Evet donanımlı bir lider olabilirdi ona lafım yok ama neden böldü? Ona da kızgınım ya..yinede 2.turda hic belli olmaz kk da kazanabilir az fark var aralarinda. sinan ogana verenler kk ya verirse katilim cogalirsa hic belli olmaz
bide cikmis aciklama yapiyor yok oylarimizi iki partiyede vermeyiz biri Hizbullah biri pkk ile beraber demis. daha öncede cb yardımcıligi verirlerse veririz oyumuzu demisti. sanki oylar tapulu malı diyorum halk zaten iki tarafa vermemek icin ona verdi. ona halk karar verir.Ben mesela o adama da kızgınım. Evet donanımlı bir lider olabilirdi ona lafım yok ama neden böldü? Ona da kızgınım ya..
Eger o katilmasa akp birinci turda almisti. Siz sinan ogan’a oylarin chpden mi bolundugunu saniyorsunuz?Ben mesela o adama da kızgınım. Evet donanımlı bir lider olabilirdi ona lafım yok ama neden böldü? Ona da kızgınım ya..
Kızılacak o kadar çok şey var ki. Nereden tutsan elde kalır ama Pamuk herşey insan da bitiyor ya. Ben rte de kararsız oyların çok olduğunu düşünmüyorum onun kemikleşen kitlesi zaten yüksekti. İnsan işte anlamıyorlar ne diyelim Pamuk. Giden gider, ölen ölür kalan sağlar bizim kafasında bu ülke. Sahiplenici destekleyici değil.O kadar haklısın ki kalbim sıkışarak uyandım. Hala devam ediyor. Tüm öfkem öz dedem diye bu adamın şımartılmasına. Mansur ve Ekrem'in sorumluluk almamasına. Boşu boşuna eski akplilerin meclise sokulmasına. Şu gençliğe bak. Ödüm kopuyor çoluk çocuğun intihar haberini alacağız diye. Yaşamak için tek umudu bu seçim olan insanlar var ne yazik ki.
yada ince cikmasaydi tayyip 45 falandiEger o katilmasa akp birinci turda almisti. Siz sinan ogan’a oylarin chpden mi bolundugunu saniyorsunuz?
Aslında mantıklı. Bak şuan içim biraz şey oldu. Bir miktar tabiki almıştır ama hepsinden de toplamış olabilir. Ay bilemedim.Eger o katilmasa akp birinci turda almisti. Siz sinan ogan’a oylarin chpden mi bolundugunu saniyorsunuz?
bende oyle diyorum açlığa devam ozaman
En iyisi sosyal medya ve medya detoksu cidden günlerdir telefon sürekli elimizde haber baktık vs herkes ne hali varsa görsünYok bitti gerçekten düşünmeyeceğim. Şu kalp kırgınlığımı bir atayım sonrası kayıran Allah bu koşullara kendini mecbur bırakanları kayırsın.
Ben öyle yapıyorum ramazanda zekatımı fitremi sokak hayvanları için harcadımYurtdisi oylarinda KK onde cogunlukla
2.secim olsa bile artik umudum kalmadi benim
Bundan sonra kimseye acimayacagim durumu kotu ustune basina birsey alamiyor her bakliyati yiyemiyor diye ! Yardim da etmeyecegim ! Kedi kopege mama alirim daha iyi bilincsiz insanlara yardim etmektense ! Yok abi boyle gelmis boyle gider ucundan kiyisindan bile goremeyecegiz degisimi demek ki..
Ince chpden daha cok bolebilecek bir adaydi. Ama ogan tam tersi bence.yada ince cikmasaydi tayyip 45 falandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?