Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
o oylar cok etkilemiyor artik puanlamalar hesaplaniyor en fazla 0.3 vs o yuzden belli oldu
Dün yüzde 10 Luk oylar girilmedi deniyordu. girildiyse nasıl oran hiç değişmedi.Ya yine bütün seçimlerde olan sonu yaşadık YSK gibi bu Lara çalışan bir kurum olduktan sonra kazansa ne olacak bakın işte gördük ne olduğunu asla inanmıyorum o oranlara kk önde kapattı bu seçimi kesinlikle.

Bu saatten sonra intihar etse ne fayda? Yalvardik seçilecek lider çıkar diye. Akşener masayı terketti vatan haini ilan edildi. Deli olacağım sinirimden. Bir gün yüzü görmeden geçti gitti gençliğimiz.

valla bizde anlamadik sinirimiz bozuldu zaten moralimiz bozuldu kk nin daha fazla almasini umuyordum ama aday yanlisti

Bu saatten sonra intihar etse ne fayda? Yalvardik seçilecek lider çıkar diye. Akşener masayı terketti vatan haini ilan edildi. Deli olacağım sinirimden. Bir gün yüzü görmeden geçti gitti gençliğimiz.
Kimse intihar etmesin ama biraz onurlu, gururlu olsun. Pamuk sinirlenme. Kendine yaparsın. Üzerine düşeni yaptıysan, için rahatsa gerisi bizim etki ve yetki alanımızda değil. Geçiceksin köşene, çekirdeğini çitleyeceksin artık. Kalp kırıklığını çok iyi anlıyorum. Ama böyle kudurmanın da sana zarar vermekten başka bir işe yaramayacağı aşikar. Şu deprem bölgelerini özellikle böyle görmek şahsen benim kalbimi çok kırdı.. onu atlatmaya çalışıyorum bende. KK doğru aday değildi evet yıllardır da değil. Hepsi için söyleyeceğim bir söz var partiden bağımsız bu dediğim. Biz bu insanları mezara o koltuklardan kazıyıp gömeceğiz sanırım. Asla kendileri vazgeçmeyecekler. Hep aynı yüzler aynı kişiler.. ay ne desem boş ya amaan.

Üzgünüm ama bu olay tamamen böyle değil maalesef ki . Evet ben ailem eşim chp değilik ama gözümüzü açıp verdik . Ülkede herkes böyle yapıp chp oy oranını arttırdı değil . Olan şu hdp güneydoğu ve doğuda chp destekledi ve şuan onlar sayesinde bu noktaya gelindi .Güneydoğuda bir şehirde görev yapıyoruz tamamen sokaktan haber veriyorum size gerçekler bunlar

yinede 2.turda hic belli olmaz kk da kazanabilir az fark var aralarinda. sinan ogana verenler kk ya verirse katilim cogalirsa hic belli olmaz

O kadar haklısın ki kalbim sıkışarak uyandım. Hala devam ediyor. Tüm öfkem öz dedem diye bu adamın şımartılmasına. Mansur ve Ekrem'in sorumluluk almamasına. Boşu boşuna eski akplilerin meclise sokulmasına. Şu gençliğe bak. Ödüm kopuyor çoluk çocuğun intihar haberini alacağız diye. Yaşamak için tek umudu bu seçim olan insanlar var ne yazik ki.

yinede 2.turda hic belli olmaz kk da kazanabilir az fark var aralarinda. sinan ogana verenler kk ya verirse katilim cogalirsa hic belli olmaz
Ben mesela o adama da kızgınım. Evet donanımlı bir lider olabilirdi ona lafım yok ama neden böldü? Ona da kızgınım ya..

Ben mesela o adama da kızgınım. Evet donanımlı bir lider olabilirdi ona lafım yok ama neden böldü? Ona da kızgınım ya..
bide cikmis aciklama yapiyor yok oylarimizi iki partiyede vermeyiz biri Hizbullah biri pkk ile beraber demis. daha öncede cb yardımcıligi verirlerse veririz oyumuzu demisti. sanki oylar tapulu malı diyorum halk zaten iki tarafa vermemek icin ona verdi. ona halk karar verir.

Kızılacak o kadar çok şey var ki. Nereden tutsan elde kalır ama Pamuk herşey insan da bitiyor ya. Ben rte de kararsız oyların çok olduğunu düşünmüyorum onun kemikleşen kitlesi zaten yüksekti. İnsan işte anlamıyorlar ne diyelim Pamuk. Giden gider, ölen ölür kalan sağlar bizim kafasında bu ülke. Sahiplenici destekleyici değil.

Yaşamak için tek umudunu seçime bağlayan insana ben üzülmem Pamuk. Oda bir fanatizdir ve şuan beni üzen bu duruma sokan şeyin aynısıdır. Allahım akıl fikir güç versin.

ilk burda da yazdım her yerde de dedim
depremden önce depremden sonra diye bi tabir var artık
depremden önce rte işi kolay ama önüne kk çıkarsa çok daha kolay demiştim mitinge bile gerek yok onlar açısından
depremden sonra rte işi çok zor artık dedim kk koysalar bile alır chp dedim ama mansuru imamoğlunu koyarlarsa silme süpürme chp alır dedim
ve koltuk sevdalısı hırs yapmış dedeyi koydular
ben her iki ittifakada oy vermemiş orda bence tek yakışacak kişi Sinan oğana verdim ki Sinan Oğanın alt tabanı da akp ve mhplidir böldüğü halde alamadı Chp
İnce çekildiği halde alamadı chp iyi ki de çekilmiş yoksa suçu ona atacaklardı da
Koyarsanız dedeyi karşısına olacağı bu
walla gelen şansı kendi elleriyle itti CHPliler
Akşener basbas bağırdı
ama işte dede deki koltuk sevdası etrafa da herkese de seçimden önce dediğim buydu
2. turda her iki ittifaka da oy yok
Gitmem sandığa
anlamdığım anlamayacağım Maraştan nasıl 1. çıktı biz nasıl milletiz

Yurtdisi oylarinda KK onde cogunlukla
2.secim olsa bile artik umudum kalmadi benim
Bundan sonra kimseye acimayacagim durumu kotu ustune basina birsey alamiyor her bakliyati yiyemiyor diye ! Yardim da etmeyecegim ! Kedi kopege mama alirim daha iyi bilincsiz insanlara yardim etmektense ! Yok abi boyle gelmis boyle gider ucundan kiyisindan bile goremeyecegiz degisimi demek ki..

Ben öyle yapıyorum ramazanda zekatımı fitremi sokak hayvanları için harcadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…