- 22 Mayıs 2012
- 10.989
- 30.471
- 798
Demeyin öyle. Gitmemek yapılabilecek en kötü şey. Kime verirseniz verin ama mutlaka gidin. Uzun vadeli düşünmek zorundayız. Bende kk dan memnun değilim ama birşeylerin değişmesi için bir ışık bir fırsat baktık yapamıyor 4 yıl sonra değişir. Lütfen gitmemezlik yapmayın.ilk burda da yazdım her yerde de dedim
depremden önce depremden sonra diye bi tabir var artık
depremden önce rte işi kolay ama önüne kk çıkarsa çok daha kolay demiştim mitinge bile gerek yok onlar açısından
depremden sonra rte işi çok zor artık dedim kk koysalar bile alır chp dedim ama mansuru imamoğlunu koyarlarsa silme süpürme chp alır dedim
ve koltuk sevdalısı hırs yapmış dedeyi koydular
ben her iki ittifakada oy vermemiş orda bence tek yakışacak kişi Sinan oğana verdim ki Sinan Oğanın alt tabanı da akp ve mhplidir böldüğü halde alamadı Chp
İnce çekildiği halde alamadı chp iyi ki de çekilmiş yoksa suçu ona atacaklardı da
Koyarsanız dedeyi karşısına olacağı bu
walla gelen şansı kendi elleriyle itti CHPliler
Akşener basbas bağırdı
ama işte dede deki koltuk sevdası etrafa da herkese de seçimden önce dediğim buydu
2. turda her iki ittifaka da oy yok
Gitmem sandığa
anlamdığım anlamayacağım Maraştan nasıl 1. çıktı biz nasıl milletiz
Benim pek umudum yok açkçası. İlk gazla olacasa olacaktı. 15 gün sonra kaç öğrenci, kaç yeni atanmış memur yeniden oy vermeye gidebilecek ki. Katılımda ciddi düşüş olacak zaten. Büyük ihtimalle yurt dışı oylarında da ciddi düşüş olur.yinede 2.turda hic belli olmaz kk da kazanabilir az fark var aralarinda. sinan ogana verenler kk ya verirse katilim cogalirsa hic belli olmaz
zaten onun bu yenilmeye doymayan hirsi yüzünden chp iktidara gelemediki.... adam yenmiste yenmis seni. inceyi cikartsalar o götürurdu vallailk burda da yazdım her yerde de dedim
depremden önce rte işi kolay ama önüne kk çıkarsa çok daha kolay demiştim mitinge bile gerek yok onlar açısından
depremden sonra rte işi çok zor artık dedim kk koysalar bile alır chp dedim ama mansuru imamoğlunu koyarlarsa silme süpürme chp alır dedim
ben her iki ittifakada oy vermemiş orda bence tek yakışacak kişi Sinan oğana verdim ki Sinan Oğanın alt tabanı da akp ve mhplidir böldüğü halde alamadı Chp
İnce çekildiği halde alamadı chp iyi ki de çekilmiş yoksa suçu ona atacaklardı da
Akşener basbas bağırdı
ama işte dede deki koltuk sevdası etrafa da herkese de seçimden önce dediğim buydu
Gitmem sandığa
İnce olsaydı ben vermezdim mesela. Benim gibi düşünen insanlar vardır elbet. Bence uzun zamandır yeni bir aday çıkartılıp tanıtılmalıydı. Bunlarla olacak iş değil işte.zaten onun bu yenilmeye doymayan hirsi yüzünden chp iktidara gelemediki.... adam yenmiste yenmis seni. inceyi cikartsalar o götürurdu valla
İnan ki çocuklara üzülüyorum. Yardım niyetim zaten hep çocuklar üzerine. Onların ne suçu var. Kalbim parçalanıyor gerçekten.Yurtdisi oylarinda KK onde cogunlukla
2.secim olsa bile artik umudum kalmadi benim
Bundan sonra kimseye acimayacagim durumu kotu ustune basina birsey alamiyor her bakliyati yiyemiyor diye ! Yardim da etmeyecegim ! Kedi kopege mama alirim daha iyi bilincsiz insanlara yardim etmektense ! Yok abi boyle gelmis boyle gider ucundan kiyisindan bile goremeyecegiz degisimi demek ki..
Ekonomik sartlar yuzunden cocugunu bir kez bile lunaparka goturemeyen, yaz tatilinde diger cocuklar yuzme kursu spor aktivitesine giderken bu cocuk sokakta tasla sopayla oynayacak. Ama cocugumun gelecegi ne olacak, daha iyi bi yasama nasil sahip olabilir diye dusunmeyen ebeveynlerin secimleri bunlar isteİnan ki çocuklara üzülüyorum. Yardım niyetim zaten hep çocuklar üzerine. Onların ne suçu var. Kalbim parçalanıyor gerçekten.
Aynen ben de Ogan’a attim. 2. Turda sandiga gitmem yuksek ihtimalle.ilk burda da yazdım her yerde de dedim
Akşener basbas bağırdı
Gitmem sandığa
Bende böyle düşünüyorum ve bir daha hamile kalmak istemiyorum zaten çamur içindeyizBenim pek umudum yok açkçası. İlk gazla olacasa olacaktı. 15 gün sonra kaç öğrenci, kaç yeni atanmış memur yeniden oy vermeye gidebilecek ki. Katılımda ciddi düşüş olacak zaten. Büyük ihtimalle yurt dışı oylarında da ciddi düşüş olur.
Gelecek planlarımız değişecekti bu seçim kazanılsaydı. Çocuklarıma 'kendinizi ispatlayın, aranan insan olun, yurt dışına çıkıp yaşayın' demeye devam.
aynen öyle seçimden önce herkese dedim konu komşu akraba kavga da ettim ben her iki tarafa da vermediğim için objektif baktımzaten onun bu yenilmeye doymayan hirsi yüzünden chp iktidara gelemediki.... adam yenmiste yenmis seni. inceyi cikartsalar o götürurdu valla
Yine suçlu ince mi oldu? Zavallım günah keçisi tabii. Halkta KK nefreti var. Konu bu.yada ince cikmasaydi tayyip 45 falandi
Benim de umudum kalmadi. Hakkım helal değildir hırsının kurbanı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na.Benim pek umudum yok açkçası. İlk gazla olacasa olacaktı. 15 gün sonra kaç öğrenci, kaç yeni atanmış memur yeniden oy vermeye gidebilecek ki. Katılımda ciddi düşüş olacak zaten. Büyük ihtimalle yurt dışı oylarında da ciddi düşüş olur.
Gelecek planlarımız değişecekti bu seçim kazanılsaydı. Çocuklarıma 'kendinizi ispatlayın, aranan insan olun, yurt dışına çıkıp yaşayın' demeye devam.
hayir ben muharrem inceyi cok severim esas oyum onaydi onu demek. istemedim rte belki düşerdi biraz daha bilemedim yaniYine suçlu ince mi oldu? Zavallım günah keçisi tabii. Halkta KK nefreti var. Konu bu.
Keyifler kaçık, siz nasılsınız?Günaydın bayanlar nasılsınız...
Kayınvalide gil akp li ama oyle boyle degil fanatik altından donlari gitse yine akp derler o cinsten... dun chp ye oy verenlere vatan haini nankor dedim yav he heBizim bir arkadaş güya chpliydi hayatımda hiç akp oy atmadım diye bize övünüyor sürekli hükümeti eleştiriyordu. Dün oy kullanıp gelmiştiler bana parkta dedi ki milletvekili için kime atacağımı şaşırdım dedi şoka girdim gerçekten . Sandıklar açılmaya başlayınca milletin ne yaptığını böylece anladık
Teşekkür ederim , şimdilik iyi diyelim...Keyifler kaçık, siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?