Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Gebesiniz sizi üzmek istemem :)
çok hak veriyorum bnmde iki evladım gelecekleri var büyük kızıma Sinan beye ver dedim O kk na verdi ilk oyuydu ( Z kuşağı )
bana her iki tarafta açıkca pislik geliyor
Depremden sonra değişir dedim ama
yanlış politikalar hırs sevda

Son düzenleme:
Kayınvalide gil akp li ama oyle boyle degil fanatik altından donlari gitse yine akp derler o cinsten... dun chp ye oy verenlere vatan haini nankor dedim yav he he
Denecek çok söz var da neyse. Ufak bir kuble vereyim ama içimde kalmasın. Ben açtım çünkü meclis yollarını o istemedikleri partilere değil mi? O yüzden benim vatan haini..

Bizim sorunumuz okumayı araştırmayı sevmediğimi için beyin arşivimiz çalışmıyor.

Günaydın bayanlar nasılsınız...
Demokrasinin son günü oldu
Artık yeni gelecek 10 milyon mülteciye vatandaşlık verildiğinde kafanızı taşlara vuracaksınız ama Erdoğan ölene kadar yönetecek ülkeyi
Seçimler laf olsun diye göstermelik yapılacak artık
Dolar 200 olsun kuru ekmeğe muhtaç kalın artık umurunuzda değil
Bundan sonra tek derdim çocuğumu Avrupa’ya gönderebilmek

hayir ben muharrem inceyi cok severim esas oyum onaydi onu demek. istemedim rte belki düşerdi biraz daha bilemedim yani
Benim de oyum onaydı. Erzurum rezaletinden sonra değişsin artık dedim. Gelecek seçimlere iyi hazırlansın başkanım dedim. Çoğunluk ne diyorsa onu yapacağım deyip yaptım. Vicdanim rahat ama öfkem dinmiyor. Öz dedemcileri görmek istiyorum. Seçilmeyecek adayı desteklemekten ötürü pişmanlar mı, seçime zerre kadar katkısı olmayan eski akplilerin vekil olmalari hakkinda ne düşünüyorlar?

Samimiyetle cevap vermeni bekliyorum zemheri. Kılıçdaroglu adaylığını destekledigin icin pişman mısın?

Kayınvalide gil akp li ama oyle boyle degil fanatik altından donlari gitse yine akp derler o cinsten... dun chp ye oy verenlere vatan haini nankor dedim yav he he
Ben bu kısma katılmıyorum herkes düşüncesini, inandığı değeri istediği gibi savunabilir... İster cumhur ister ittifak sonuçta karar mercii halk ... CHP ye de millet ittifakı nada oy verenler benim gözümde vatan haini , nankör değildir... Bu konuda başka fikirlere sahibim...

Yaa hassasiyetiniz için teşekkür ederim
Benim zaten kalbim inanılmaz kırıldı. Önceden kendimi düşünüp üzülürdüm, şimdi evladım olacak daha fazla üzüldüm. Pislik zaten katılıyorum ama kötünün iyisini seçmek zorunda bırakıldık. Rte olursa bu kervan bidaha bozulmaz, ama kk olursa 4 yıl sonra gider. Bilemiyorum ben mi çok iyimserim ama ben tamamen buna sığınıyorum yoksa nefret edilenler sıralamamda kk, rte den daha üst sıralarda. Bana uygun olmasa bile rte nin bir duruşu bir amacı var. KK nın sadece koltuk sevdası var gözümde. Yazık ya gerçekten şunları konuşmak bile çok üzücü.

Ben de gitmek istiyorum. Oyle ya da boyle bir şekilde gitmek istiyorum.

Hata orda da var ki.hdp den zaten gelecek oylar icin.Milliyetci oylar da gitti.Akp'nin secimin en basindan beri stratejisi de buydu.cok ta guzel tuttu.
Hee,secmeni Erdogana da mesaj verdi.Artik son secimi diye mi ahde vefa mi ya da ne dersek diyelim % 5 lik bir kopma var.Aday aciklama oncesi Erdogan giderse ulke iyiye dogru gider mi sorusuna verilek cevap %60 kusurken,Kilicdaroglu adayligini acikladiktan sonra %52 ye dusmus.Bu da secim sonucuyla neredeyse paralel zaten.

Hangi adayı destekliyorsunuz bilemiyorum ama 2. Tura kalması sizi üzmedi mi? Her iki aday içinde aslında kötü birşey.
Burada hep hayırlısı olsun dedik ,ben cumhur ittifakı destekcisiyim... Üzülmek az kalır akşam hiçte iyi değildim aslında hepimiz aynıydık...resme bakarak şunu diyebilirim umudum var ... Ama sizlerde bunu göremedim... Henüz hiçbir şey bitmiş değil...

Millet ittifakının oy kaybetme nedenleri bence

-hdp nin desteğini almaları,insanların PKK tümden rahatlar korkusu
-cb adayının yanlış olmasi
Mansur Yavaş'ın adaylığı ilk maddeyi yok ederdi. Akp cenahindan bile oy alırdı. Sinan Oğan adaylığı da olmazdı. Özdağ Mansur Yavaş'ı istiyordu zaten. O cenah da destekleyecekti. Güle oynaya kazanılacak seçimi altin tepside sunup yetmez gibi eski akplileri meclise dolduranlara nefret doluyum.

Bu kadar yaşanan olumsuzluğa, ülkenin durumuna bakarak ilk turda bitmemiş olması açıkcası beni üzdü. Tabii ki bitmiş değil, ben yine üzerime düşeni yapacağım ama kalbim buruk.

Umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz , yazdıklarınıza sadece tek bir konuda katılıyorum mülteci kısmı... Ama onunda İlber Ortaylı diyor dünyanın her yerine gidin gezin eğlenin,fakat geri dönün.... iktidar kadar muhalefette olmalı bu konudaki fikrim hep aynıydı .. bu denli sert bir dil size yakışmıyor ,kuru ekmeğe Rabbim kimseyi muhtaç etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…