Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cumhur ittifakı sırf gıcıklığına yaptığı itirazlarla dün tarihe geçti... Biz interneti yavaşlatacaklar diye beklerken sayımları aşırı yavaşlattı.

Bu durumda şimdi millet ittifakının saldırıya geçmesi lazım, mağduru oynarsa belki işe yarar, mağdur zaten bence ama kullanmayı bilmeli. Dil değiştirme zamanı geldi. İmamoğlu bunu çok güzel başarabilir. Sesi bile kukağıma geldi

Gece 3 filandı uyuduğumda sabahta zor kalktım.
Ellerindeki son şans artık yoksa ir 5 sene daha ne hakaretler yeriz bunlardan,seçmenleride el oğuşturur.

Bir de devlet yonetiminin inancla ne alakasi var? Bizim peygamberimiz diyor “ isi bilenine teslim edin” diye, bu comarlar hala “alevi, alevi”,”seccadeye basti” ?!

kendi seçmenini bile duymayan bi adamı daha hala burda savunmayın. Kimse kılıçtaroğlunu C.başakanı adayı olarak ismediği halde bile bile kendini aday etti. Seçmenin istediği adayı çıkarsa belki Şimdiye bu yarış çoktan bitmişti. Halkın bu adama güveni yok güveni. Oy verenler de sadece RTE gitsinde ne olursa olsun el mecbur verenler.

Gece 3 filandı uyuduğumda sabahta zor kalktım.
Ellerindeki son şans artık yoksa ir 5 sene daha ne hakaretler yeriz bunlardan,seçmenleride el oğuşturur.
Anca hakaret yeriz zaten
Baska seyi yemek için paramız yetmeyecek

Ama şöyle de birşey var, eğer bir ali cengiz oyunu oynandiysa bunu en kolay yapacakları yer deprem bölgesi.

En cok bunu merak ediyorum. Nasil olurda evleri baslarina gecmis, canlarini yitirmis, yitirdikleri canlari bile bulamayanlar bunlara oy verir?

Ya oyun oynadilar ya da stockholm sendromu.

Ama şöyle de birşey var, eğer bir ali cengiz oyunu oynandiysa bunu en kolay yapacakları yer deprem bölgesi.
Evet kisitli alan var konteynerlarda oy kullanildi
Suistimal olasiligi daha yuksek
Zaten 300 bin kisi depremde gitti
50 bin olduguna da asla inanmiyorum
Evi yikilmayanlar bi sure sonra unutup devam etti eski aliskanliklara
Maras ve hatay haric diger sehirlere pek sasirmadim oylar fixti her secimdeki gibi

Sanmam
Ic Anadolu aktan vazgeçmedi, ak oy kaybetmedi
Mansur bısey degıstıremezdi

Bu sefer işi çirkefliğe vurmanın zamanı geldide geçiyor artık,minnoşlukta bir yere kadar vurulacak oyumruklar masaya.
5 Milyon oy kullanmayan var hayret ediyorum halen
Karasız kesim bir ihtimal ülkesini düşünen olsalardı gider o mühürü basarlardı.

Az önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
Para uğruna satılan ...

Arkadaşlar şuan gerçekten kilit nokta Sinan Oğan yanına kim çekerse o olacak görün bakın
haa çekilirken vaatler sözler ne olur bilmiyorum
çünkü kendisinin kırmızı çizgileri var ve umarım korur korumazsa o da işte standart siyasetçiymiş der herkes
ama eminim bir gün Herkes Sinan Başkan diyecek (umarım çizgilerini kişiliğini karekterini korur)

Yavaş ya da İmamoğlu çıksaydı 2. Tur olmayacaktı evet ama KK güvenilmez bi adam olduğunu düşünmüyorum bi pisliği olsaydı bu zamana kadar çıkardı adamı rezil ederlerdi. Hepsinin yaptıkları teker teker çıkıyor ama hala halkın fazla kesimi onlara oy veriyor çok güvenilirler ya

Sanmam
Ic Anadolu aktan vazgeçmedi, ak oy kaybetmedi
Mansur bısey degıstıremezdi

Kesinlikle. Ben Kayserideki mitingine denk geldim, coluk cocuk yasli genc hepsi dokulmustu yollara.

bana en garip geleniyse; evet bu kitle birini seviyor, destekliyor ama bilincsizce.

Adam kalkiyor “kadin midir kiz midir” diyor, kadinlar ellerinde bunun bayragi bas bas bagiriyorlar. Adam bunlara hakaret ediyor, bunlar orgazm oluyor?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…