- 23 Aralık 2012
- 7.735
- 51.596
- 748
Ay bi de oyu artmis bunaginAdam resmen bunak gibi konuşuyor ama yine oy veriyorlar. Ne içiyorlar anlamıyorum
Hep söylerim bizim asıl sorunumuz bu coğrafyanın ahlaki bozukluğu, islamiyeti bile bozup kendimize uydurmaya çalışıyoruzNe diyeyim? Zaten sorun bu değil mi? Bencil ve ahlaksızlaşan bir toplum haline geliyoruz. Ben deprem zamanı yardımları satan, fırsatçılık yapıp mal stoklayan vs vs bir milletten herşeyi beklerim. Şaşırmıyorum ki. İyilerimiz tabii ki var onları tenzih ediyorum ama bizim sorunumuz halkımız.
Aynen.Bu sefer işi çirkefliğe vurmanın zamanı geldide geçiyor artık,minnoşlukta bir yere kadar vurulacak oyumruklar masaya.
Seçilmemesi gidecegi anlamina gelmiyor ki. Son bir seçim daha acces lütfen sandığa git.CHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.
benim kizdigim sonuçların geç çıkması değil ki, gece izlediniz mi bilmiyorum önce erdoğan balkona çıktı sanki kazanmışçasına kazanan halkimiz olmustur milletimiz olmuştur vs biseyler söyledi sonra şak diye halkimiz 2.tur istiyorsa onada variz dedi gercekten aşşagida erdogan diye bagiranlarada bi kal geldi.Oy oranını bu kadar geç öğrenmemizin sebebi 2 taraf mı yoksa belli bir taraf mı? Niye hepsine birden yüklendiniz anlamadım. Sürekli oylara itiraz gelirken, ıslak imzaları tutanaklar gönderilemezken neye göre 2. tura kaldık diyeceklerdi?
Adam seçimden 3 gün önce bile göndermem dedi. Bu riske girdi yani. Aynen vermez, Chp Hdp desteğinden vazgeçmez. Zaten geçse dahi bu sefer oyu Akpye yetişmez muhtemelen.Erdoğan Suriyelileri asla göndermez bu konuda çok net asla taviz vermez
Sanmam
Ic Anadolu aktan vazgeçmedi, ak oy kaybetmedi
Mansur bısey degıstıremezdi
Zevk meselesi herhalde:)))Kesinlikle. Ben Kayserideki mitingine denk geldim, coluk cocuk yasli genc hepsi dokulmustu yollara.
bana en garip geleniyse; evet bu kitle birini seviyor, destekliyor ama bilincsizce.
Adam kalkiyor “kadin midir kiz midir” diyor, kadinlar ellerinde bunun bayragi bas bas bagiriyorlar. Adam bunlara hakaret ediyor, bunlar orgazm oluyor?!
Laylonummm dönmüşsün uslu dur oldumu.1.turda biteceği zaten şüpheliydi. Neden şimdi bu vazgeçiş? Arkadaşlar kendinize gelin. Azımsanacak bir oran değil 2.tur için umudunuzu yitirmeyin. Adayımızın arkasındayız. Kılıçdaroğlu cok calıstı hiç olmadıgı kadar yetkinlik kazandı. Olumsuzluklar olsa da bize 2 aydır harika duygular yaşattı umudumuz yeşerdi. Ve her ne olursa olsun umudumuzu diri tutalım.Yazmayan arkadaşarım aynı duygular içşndeyiz ama karamsarlıga düşmek yok şimdi daha cok isteyelim daha sıkı sarılalım.
Son videoda pkk elebaşını ekrana getirdi depp fake deniyor oydu herhalde.Aynen.
Sahte montajlı videolarla algı yarattılar.
Sevgi pıtırcığı bir yere kadar.
Anlamazlar.
Balkondan kazanılmıyor, mutfaktan da olmaz.
Canlı yayın farz oldu.
Çıksın babalaya
Kadınlarla öğrenciler olsun izleyici.
bakın bende 7 gobek secmenim.CHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.
Lütfen sandığa gdip oyunu kullan ne olurCHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.
Dun benim valide oydan donunce komsular kapıda karsılamıs sen CHP ye mı verdin? Camiler kapatılacak namaz kılamayacagız demişlerDur daha devamı gelir nasılsa
İç anadolu böyle maalesef kırsal kesim oy potansiyeli o tarafa kayıyor.
Ankara'lı olarak çıkan sonuçlardan ben utandım..Ben de ic anadoluluyum, insanimizi tanirim. Simdi mesela ciksa Kilicdaroglu, Mansur ya da Ekrem baska tane tane konussa, anlatsa yarisini anlamaz bizim insanimiz. Cunku kelime dagarcigi kisitli. Bir de kibarliktan pek hazzetmezler. Onlara boyle bunun gibi dangil dungul konusursan, alkislarlar, cunku anlarlar.
KKya bende tavim chpli olarakYavaş ya da İmamoğlu çıksaydı 2. Tur olmayacaktı evet ama KK güvenilmez bi adam olduğunu düşünmüyorum bi pisliği olsaydı bu zamana kadar çıkardı adamı rezil ederlerdi. Hepsinin yaptıkları teker teker çıkıyor ama hala halkın fazla kesimi onlara oy veriyor çok güvenilirler ya
Kitleyi böyle kndırıyorlar işte,beyin yıkama bedava nasılsa.Dun benim valide oydan donunce komsular kapıda karsılamıs sen CHP ye mı verdin? Camiler kapatılacak namaz kılamayacagız demişler
Yer Ankara kecıören
Bak bak g. Zekalı kesime bak
Bnde ankaralıyım harfi harfine katılıyorum sanaBen de ic anadoluluyum, insanimizi tanirim. Simdi mesela ciksa Kilicdaroglu, Mansur ya da Ekrem baska tane tane konussa, anlatsa yarisini anlamaz bizim insanimiz. Cunku kelime dagarcigi kisitli. Bir de kibarliktan pek hazzetmezler. Onlara boyle bunun gibi dangil dungul konusursan, alkislarlar, cunku anlarlar.
Yanlış etiket, şu an burdayım.noegthy Phronesis ZemheriPoyraz Borellus80 ZemheriPoyraz Z Zerre Istenmeyentuyy -Bibli theblackswan Pembe Unal @Katipsondanbir Jane Doe nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?