- 23 Aralık 2012
- 7.735
- 51.615
- 748
Değişim olması için elimizden geleni yapıcaz vazgecmek yok.bakın bende 7 gobek secmenim.
bende çok kizginim aksamdan beride burda dile getiriyorum ama çocuklarimiz icin gelecegimiz icin suan bu siniri kusmanin sandikta had bildirmenin zamanı değil.
lütfen oyunuzu kullanın kendim için değil çocuğum çocuklarimiz için istiyorum bunu sizden
dün geceden beri bunu sorguluyorum biliyomusunuz en çokda kendime kiziyorum.Adıyaman demek ki hakkınızı helal etmişsiniz reise.Ölüleriniz de helal etti mi haklarini?
Ne kadar tatlısınız. Hiç güleceğim yoktu.Ben de ic anadoluluyum, insanimizi tanirim. Simdi mesela ciksa Kilicdaroglu, Mansur ya da Ekrem baska tane tane konussa, anlatsa yarisini anlamaz bizim insanimiz. Cunku kelime dagarcigi kisitli. Bir de kibarliktan pek hazzetmezler. Onlara boyle bunun gibi dangil dungul konusursan, alkislarlar, cunku anlarlar.
Bebeğim ben hep buradayım.noegthy @Phronesis @ZemheriPoyraz Borellus80 @ZemheriPoyraz @Zerre Istenmeyentuyy @-Bibliosmia @theblackswan @Bana Diyor Nau Nau @Katipsondanbir @Jane_Doe nerdesiniz?
Deprem zamani yurtdisindan yardima gelen ekipleri bile geri gonderendün geceden beri bunu sorguluyorum biliyomusunuz en çokda kendime kiziyorum.
deprem olalı kac ay oldu ben hala arabada kızım muzigin sesini açmak istediginde yanimizdan bir depremzede geçerde acısını köruklerim diye cocuguma kizip muzigin sesini actirmiyorken, dün gece deprem olan bazı illerde arabalarla konvoylarla kornalarla bir şeylerin yapılmasını hazmedemiyorum ya.
oyunu kime verirsen ver ama daha enkazlar yerde enkazlardan hala ceset cıkan yerler var bizmi fazla hassastık anlamadim ya
Hemşerim ..Bnde ankaralıyım harfi harfine katılıyorum sana
Ne kadar tatlısınız. Hiç güleceğim yoktu.
düşünüyorum ya bunu akp için soylemiyorum yanlış anlaşilmasın, ben allah göstermesin tanıdıgim veya tanimadigim her hangi bir insanin göçük altında günlerce sesini duyup hic bir sey yapamamış olsam,Deprem zamani yurtdisindan yardima gelen ekipleri bile geri gonderen
Yabanci bi ekip enkazdan birini buldugu anda cekil diyip kameralarla kurtarma calismasi baslatan
Emir verilmeden askerlerin yardima gidememesi
Bu ulkenin gozunu hirs burumus
Birileri elbet kazanacak
Hangi parti olursa olsun ac kalmayacak parasiz kalmayacak
Sadece bi nevi terfi edememis olacak ama yine makaminda oturmaya devam edecekler
Olan azinlikta olan bilincli halka olacak
Genel bir sıkıntı var. Karadenizde fındıkların denize döküldüğü zamanları ben unutmadım, millet unutmuş. Hangi emeğe hangi başarıya destek olunduysa şimdi çatır çatır oy topluyorlar. Balık hafızalı olmak bu ülkenin sonunu getirecek.Sagolun, Allah hep guldursun.
Bisey daha anlatiyim da gulelim o zaman.
Zamaninda bizim kasabada belediye baskanligi secimi yapiliyor, iki de aday var. Adaylardan biri saldirgan, dangil dungul bir adam. Diger adaysa sakin, namazinda niyazinda. Bu zavalli adamcagizi yanindaki destekcileri(!) sen nasil adaysin, adamsin? Daha kufur bile etmiyorsun, karsi tarafa satasmiyorsun diyip paketliyorlar
bazen ic anadolunun ve insaninin cok yanlis tanitildigini dusunuyorum. Ben 6 ay istanbulda yasadim, kayseriden daha guvende hissettim kendimi. Hatta bunu bana babam da soyledi. Istanbulda yalniz dolassan, bir yere gitsen dusunmem ama burada gozum arkada kalir diye
Kesinlikle katılıyorum. Daha bugün eşime aynısını söyledim. Bıraktım sevdiklerimi apartmanım yıkılsa hiç tanımadığım komşularım vefat etse yine onun kinini unutmam. İnsanlarını bir dilim ekmeğe, bir damla suya muhtaç eden kim olursa olsun babamın oğlu olsa tanımam. Siyaset üstü bir konudur bu ve gereken yapılmalıydı. Kimse ağlanmasın bundan sonra. Ben kapılarımı da kalbimi de kapattım ya. Ben utandım o kutlamalardan. Destekle hadi geçtim onu da insanın ölüye saygısı olur..düşünüyorum ya bunu akp için soylemiyorum yanlış anlaşilmasın, ben allah göstermesin tanıdıgim veya tanimadigim her hangi bir insanin göçük altında günlerce sesini duyup hic bir sey yapamamış olsam,
el uzatacak bir yetkili bulamamış olsam günlerce hemde... inanın a partisi b partisi c partisi hiç umrumda olmaz bir daha bırakın oyu tükürüğümü layık görüp üstlerine atmam.
deprem allahtandır bir doğa olayıdır, ama askerin sahaya inememesi günlerce içecek bir yudum su bulunamaması vs bu kader değil beceriksizliktir.
Maalesef. Iki hafta sonrasi icin de bir umudum yok benim. Cahil kesim cogunlukta oldugu surece bunlardan kurtulmamiz imkansiz.Genel bir sıkıntı var. Karadenizde fındıkların denize döküldüğü zamanları ben unutmadım, millet unutmuş. Hangi emeğe hangi başarıya destek olunduysa şimdi çatır çatır oy topluyorlar. Balık hafızalı olmak bu ülkenin sonunu getirecek.
Deprem bölgesi nasıl böyle çok oy verdi, insanlar bu kadar kayıp yaşadı ve gidip akpye nasıl oy verdi.. Bi işler döndü mü meçhul..
O zamanın insanları şimdiki gibi değildi bence. O koşullar geri gelse allah korusun tabii ama ülkeyi savunabilir miyiz bilmiyorum. Daha oy vermeye bile gitmeyen bir halk kaldı ki ülkesini savunsun. Benim artık beklentim yok.Maalesef. Iki hafta sonrasi icin de bir umudum yok benim. Cahil kesim cogunlukta oldugu surece bunlardan kurtulmamiz imkansiz.
Ara ara dusunuyorum da acaba kurtulus savasi zamanlarinda nasil birlik olup ulkeyi kurtarabilmisler?
Kesinlikle katılıyorum. Daha bugün eşime aynısını söyledim. Bıraktım sevdiklerimi apartmanım yıkılsa hiç tanımadığım komşularım vefat etse yine onun kinini unutmam. İnsanlarını bir dilim ekmeğe, bir damla suya muhtaç eden kim olursa olsun babamın oğlu olsa tanımam. Siyaset üstü bir konudur bu ve gereken yapılmalıydı. Kimse ağlanmasın bundan sonra. Ben kapılarımı da kalbimi de kapattım ya. Ben utandım o kutlamalardan. Destekle hadi geçtim onu da insanın ölüye saygısı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?