Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Muharrem +1

mansur söylemleri ve aşırı uç nokta terör konusu akp döneminde de onu bitiren oydu. Eger ki tutulmadı akp de devam ederdi sorun orda . orda ince bir nüans var.

Ekrem le ikiside dediğim gibi kendi başına tek adam olacak kapasitede değiller. güven vermiyorlar. Ben bunu dışarıdan bakış açısı olarak değerlendiriyorum.
Mansurun akp ile işi olmadı ki. Mansur eski mhp'li. Defalarca mhp de seçim kaybetmiş biri. Chp ile Ankara'yı aldı.

Ekrem konusunda ilk kez boyle dusunen birini görüyorum. Yolsuzluk yaptigini soyleyenleri gordum, küçük rte diyenleri de ama yetersiz kapasitesiz diyeni duymadim.

Mansurun akp ile işi olmadı ki. Mansur eski mhp'li. Defalarca mhp de seçim kaybetmiş biri. Chp ile Ankara'yı aldı.

Ekrem konusunda ilk kez boyle dusunen birini görüyorum. Yolsuzluk yaptigini soyleyenleri gordum, küçük rte diyenleri de ama yetersiz kapasitesiz diyeni duymadim.
dışarıdan Bi bakın 4 oy pusulası aklınıza gelsin ekrem ve mahsunuda ekleyin resme en basiti bu.

Hala çok yüksek görüyorum şansını.😄 Bizi bu düzenin değişeceğine inandıran ilk insan o. Bize sahip çıkan, sevgiyle yaklaşan.
Ben göremiyorum dediğim gibi sinanda bile Erdoğan goremiyorum. amaaaa hep mansurla ekrem yan yan yana kk konuşma yaparken arkada utanç gülümsemesiyle hatırlıyorum 😁

Tv'de hayatın gerçeklerini izleyerek uyukluyorum. Müge bitti, Serap başladı. Sonra Didem ve Esra'yı birlikte idare ederim. Akşam da dizimi izlerim uslu uslu. Burada içimden geçenleri yazıp ceza mı alayım? Susmanın ve uyumanın güvenli kollarına bırakıyorum kendimi. Hepimiz kardeşiz hikayesi anlatmaya niyetim yok. Mecbur olmasam işe bile gitmem, eve kapanırım. O %49'un bir tanesini bile görmek istemiyorum.

Tv'de hayatın gerçeklerini izleyerek uyukluyorum. Müge bitti, Serap başladı. Sonra Didem ve Esra'yı birlikte idare ederim. Akşam da dizimi izlerim uslu uslu. Burada içimden geçenleri yazıp ceza mı alayım? Susmanın ve uyumanın güvenli kollarına bırakıyorum kendimi. Hepimiz kardeşiz hikayesi anlatmaya niyetim yok. Mecbur olmasam işe bile gitmem, eve kapanırım. O %49'un bir tanesini bile görmek istemiyorum.

Mansur Başkan CHP sayesinde Ankara'yı almadı. CHP onun sayesinde Ankara'yı aldı. Eski Beypazarı Belediye başkanıydi. Ankaralılar onu çok sever. MHP Ankara Büyükşehir' e onu aday göstermediği için CHP ile anlaştı.

mansur nereye çekersen gidiyor söylemleri sağdan oy alamaz. onunu çok kapattı. Ekrem tek başına da yapamaz. Güçlü profilleri yok . 2.adam olarak kalmadı muharrem mesela ayrıldı o adam sinirlerine hakim olabilse muharrem en düzgün aralarında sola baktığımızda.
O da düzgün değil. Dün sabah adaylar sandıktan partilerine geçerken en çok ona giydirdim. Kimse eskort beklemedi parti merkezine gitmek için, beyefendiyi sözde yalnız bırakmışlar. o da mevcudun laciverti.

Back
X