- 15 Ekim 2016
- 22.696
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.978
- 598
Bu lafın gelişiydi. Yoksa yüzyıl muhabbeti yapacak olsak bence zaten ülke içinde hepimizin şuanda çok başka şeyler konuşuyor olması gerekiyorduAyrıca yüzyıla neden takıldınız ki? İran da 21. yüzyılda, Danimarka da. İkisi bir mi?
Zaten anlasalardi bu halde olmazdik.Bu saatten sonra altta kalanın canı çıksın.Biri şuna iktidarda kk’nın olmadığını söylesin
Almanya her iki dünya savaşında büyük zararlar almış ama çok kısa sürede toparlanmış bir ülke.Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
Aynen bu kafadaydım, bu söylemleri çokça kullandım.Bilmem ben öyle düşünmüyorum açıkçası. Çünkü herkes kendi görüşüne, çizgisine göre oy verdi. Ben Oğan olmasaydı oy kullanmazdım misal. Oyumu da ay bidahaki seçimde Cb olacak diye düşünerek vermedim. Beni temsil ettiğini düşündüğüm için verdim.
2. turda beni temsil ettiğini düşünmüyorsam iki adayın da oy vermem.
Birilerinden kurtulmak adına seçim yapmam, yapacak olsaydık Oğan zaten aday olmazdı, oy almazdı.
Peki bekarken istifa eden kadın neden tazminat alamıyor?Aksine, 21 yıl once bir avukat başındaki örtüyle calisamazken, suan hakimlik yapabiliyorsa bu durumun tersi yaşanıyor.
Evlilik sebebiyle istifa eden kadın, tazminat alabiliyorsa, ne guzel bir hak taninmis. Baska bir ülkede bu sebeble istifa etseniz 5 kuruş alamazsınız.
Battı balık mı diyelim?Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
Tabi tabi,tüm dünyada böyle.Avrupa'da %10'u geçince insanlar ayaklanır hanımefendi.Dedim ya,hiç tartışacak modda değilim.Kiraciyim,ev sahibi tepemde.En kötü ihtimal memlekette ki evime gider otururum.Bir şekilde karnımı doyururum ama bir Allah'ın kuluna acımam.Yanacaksak hep beraber yanalım.Bir çuval parayla alışveriş yapmaya giderken anlarsınız siz de ne demek istediğimi.Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu tkonuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
A parti b parti hiçbirini tutmuyorum ama geçen Fransa da yaşayan bir tanıdığım ile bu konuda sohbet ettim. Bizim de elektirik krizi , ekonomik kriz oldu. Ama Avrupa ülkeleri birbirlerinin eksik yönlerini tamamladıkları için en az hasarla atlattilar. Türkiye ye bu durum da yardım edebilecek kimse yok ondan daha derin hissediliyor dedi. Hak vermedim değil .Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?
Evlilik sebepli işten ayrılmaları destekleyen politikaya alkış tutmak da ne bileyim, ev kadını olun diye rüşvet ayol bu.Aksine, 21 yıl once bir avukat başındaki örtüyle calisamazken, suan hakimlik yapabiliyorsa bu durumun tersi yaşanıyor.
Evlilik sebebiyle istifa eden kadın, tazminat alabiliyorsa, ne guzel bir hak taninmis. Baska bir ülkede bu sebeble istifa etseniz 5 kuruş alamazsınız.
Emin olun bu 45 lik kısim maddi olarak diğer kısımdan çok daha iyi olan eğitimli meslek sahibi insanlar.Bu insanlar daha çok düşündü ülkeyi.Diger kısım zaten alışmış köle gibi yaşamaya.Onlar için farketmiyor.Çok çok üzgünüm. Gerçekten anlayamıyorum olanları. Demek ki ekonomi bir %45 e kötü. Bir geçinmekte zorlanan fakirleşen bu kadar insan. Eskiden rahat rahat tatile çıkabilirken, dolarla euro ile elektronik eşyayı rahat alırken artık zorlanan bir biziz.
Adaletin tek bir adamın iki dudağında olmasından rahatsız bir biziz
Eğitimin içinin boşaltılmasından. Biz çocukken çok iyi devlet okullarında okuyup çok iyi yerlere gelebilirken artık özel okula mecbur olmamızdan.
Hüdapar ve yeniden refah gibi kadın düşmanı partilerin meclise girmesinden.
Liyakatsizlikten. Hakedenin değil, partili olanın işe alınmasından.
Liyakatsizlik nedeniyle depremde, felakette bu kadar insan ölmesinden. Kızılayın bu kadar berbat bir kurum haline getirilmesinden.
Medyanın iktidarın borazanı olup yalan haberlerle propaganda yapmasından.
Sırf lgbt olarak doğduğu için insanların aşağılanıp şeytanlaştırılmasından
Sırf farklı dinden mezhepten ve dinsiz olduğu için aşağılanıp şeytanlaştırılmasından.
Çok çok çok üzgünüm. Bu ülkenin %49u çok memnunmuş yahu bu kadar şeyden ve daha fazlasından. İyi madem ne diyelim. Mutlu mesut aç açına yaşasınlar o zaman. %45in kaderi de bu %49 olan insanlarla aynı ülkede yaşamakmış der üzülmemeye çalışıp elimizden geldiğince hayatta kalmaya ve yaşamaya çalışacağız.
İkinci turda gitmem diyen arkadaşlar asla diyorum. Hüdapar ve yrp diyorum yahu burası kadınlar kulübü. Bu partilerin azıtmaması için kazanma oranları düşük olmalı. En azından %50 küsürüz desinler. %51 bile olamasınlar. Gözünüzü seveyim kızlarınızı, kız kardeşlerinizi, ablalarınızı, kendinizi düşünün. Kazanamasak da oranı yüksek tutalım ki 5 yıl sonra en azından yavrularımız için küçük de olsa minicik bir umut olsun.
sinan oganin ak parti ile anlasmaya oturabilecegi yaziliyor ciziliyor kulislerde 2. tur icinAynen bu kafadaydım, bu söylemleri çokça kullandım.
Şuan sizi temsil edecek bir aday kalmadı diye oy vermemek çok yanlış çünkü bu seçimde, gelecekte yakın hissettiğimizi bulabilmek ‘çoklu demokrasiye’ gerçek anlamda geçebilmek için ara kaynak bu.
Dün gerçekten Oğan’ı hayranlıkla izledim ve bundan sonra siyasetin temel taşlarından olacağına belki 10 sene sonranın iktidarı olacağına inanıyorum.
Bunun olabilmesi için de seçmeninin şuan ya ucu kapalı yolu tercih edip tüm olasılıkları sıfırlaması ya da köprüden önceki son çıkışı bulup, gelecekte onu zirveye götürmesi için seçim yapması şart.
Öngörünüzde Kılıçdaroğlu yüzde 55 alıyordu kesin değil mi?Erdoğan bir beş sene daha götüremez bu ekonomiyi,bunu da yazın bir kenara.Çok kişi sokaklarda,parklarda kalacak.Ev bulamayacak insanlar,bunu da yazın bir kenara.Sizinle tartışmak niyetinde değilim,ben öngörüsü kuvvetli bir insanım sadece.Beter olalım hep beraber,umurumda değil bu saatten sonra.
Herkes cukkalama peşinde avrupa birliğine alınmama nedenlerimizn basında bu geliyor bence.. millet aç diyolar adamlar ucak hediye ediyor sanki ucakları yokmuş gbiA parti b parti hiçbirini tutmuyorum ama geçen Fransa da yaşayan bir tanıdığım ile bu konuda sohbet ettim. Bizim de elektirik krizi , ekonomik kriz oldu. Ama Avrupa ülkeleri birbirlerinin eksik yönlerini tamamladıkları için en az hasarla atlattilar. Türkiye ye bu durum da yardım edebilecek kimse yok ondan daha derin hissediliyor dedi. Hak vermedim değil .
Ha tabi bizim baktığımız bir sürü mülteci de var o da sıkıntı da ekonomiye
Şöyle düşünün: belki ben bekar olarak artık çalışmak istemediğim için istifa ediyorum. Benim neden tazminat hakkım yok? İkimiz de kadınız dimi? Evli olan kocasının eline bakacak, bekar olan babasının eline bakacak. Peki neden bekarın tazminat hakkı yok?Bu biraz da nerden bakıldığı ile alakalı değil mi?
Simdi biri evlense, evlendikten sonra tamamen kendi isteği ile ben artık çalışmak istemiyorum diyerek işten istifa etse bu tazminatı alamayacak. Emeğine yazık değil mi? Ya da ben mi çok saf bakıyorum?
Ya da ben asla denildiği gibi dayatılmaya çalışılan kadın modeline uymayacak, kabul etmeyecek biriyim diye mi bu kadar düz bakıyorum?
Büyük şartlar var.sinan oganin ak parti ile anlasmaya oturabilecegi yaziliyor ciziliyor kulislerde 2. tur icin
Evet iç yüzüne bakınca iş başkalaşıyor.Şöyle düşünün: belki ben bekar olarak artık çalışmak istemediğim için istifa ediyorum. Benim neden tazminat hakkım yok? İkimiz de kadınız dimi? Evli olan kocasının eline bakacak, bekar olan babasının eline bakacak. Peki neden bekarın tazminat hakkı yok?
Aslında ara sıra düşünüp iyi oldu diyorum.Erdoğan bir beş sene daha götüremez bu ekonomiyi,bunu da yazın bir kenara.Çok kişi sokaklarda,parklarda kalacak.Ev bulamayacak insanlar,bunu da yazın bir kenara.Sizinle tartışmak niyetinde değilim,ben öngörüsü kuvvetli bir insanım sadece.Beter olalım hep beraber,umurumda değil bu saatten sonra.
21 yıldır başta olan kim söyleyinde bilelim,buradan bay kemal'e laf atmak kolay demi.Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?