- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.388
- 798
Seçmen sınavı, çok ciddiyim!çok ciddiyim dün oyunu ak partiye verdigini bildigim bir kisi.pusula da ata ittifakini gorunce sasirdigini soyledi bana ..ata ittifakindan bi haber olan kisi incenin cekildigini de bilmeyebilir
Bes yıl sonra mıAynen öyle ben de kullanmayacağım. Birkaç yorum gördüm Sinan oğan'a oy verenlerin içi rahat mı diye, hem zafer partisi hem sinan oğan'a oy vermiş biri olarak içim hiçbir seçim olmadığı kadar rahat. Bundan sonra da ne oluyorsa bu halk başına gelenleri hakediyor 5 yıl sonra Sinan oğan diyeceğim tekrardan.
Ben insanların altını masayı, Kılıçdaroğlunu, CHP'yi sevmemesini anlayabiliyorum. Ama akp yi seçmelerini anlayamıyorum. Bütün sülalem akpli ama yinede anlayamıyorum, gerçekten memnunmusunuz yapılanlardan?Erdoğan 27 milyona yakın oy aldı.Bunu cahillikle, yardımlarla,yok sahtekarlıkla,mültecilerle açıklamaya çalıştıkça başarılı olmanız mümkün değil.Bir kere Allah aşkına elinizi kafanızın arasına alın gerçekten düşünün ama önyargısız neden diye,bahane aramadan.Milletimiz düşünce kendisini kaldıranın o olacağına inanıyor.99 depreminden sonra DSP sandığa gömülmüştü resmen.Şimdi umudu yine Erdoğan da buluyor, Kılıçdaroğluyla dedi bir depremzede,on yıl çadırda yaşarız.
Bizim milletimiz feraset sahibidir.Her ne kadar sağ sol diye baksa da 96 da refahı ,99 da DSP yi birinci parti yapmıştır.Yeter ki umut görsün, Kılıçdaroğlu,birbirini yiyen altılı masa da umut yoktu anlayın artık.
Yeminle aynısını az evvel eşime dedim güldüBenim aklıma bir fikir geldi. Herkes çevresinde malum partiye oy atacak olanların çayına uyku ilacı atsın.Zehir Burhan.
"yaa dedi ata ittifaki kim o nerden cikmis pusulada gördüm" dedi ittifaklardan haberi yok ama sinan oğan i taniyormuş sükürSeçmen sınavı, çok ciddiyim!
Cehaletle mücadele ederken yapılacak en büyük iyilik!
Öyle bir çaresizlik işte. NapcenYeminle aynısını az evvel eşime dedim güldü
Uln aglanacak halimize gülüyoruzÖyle bir çaresizlik işte. Napcen
Aynısını yaşadım."yaa dedi ata ittifaki kim o nerden cikmis pusulada gördüm" dedi ittifaklardan haberi yok ama sinan oğan i taniyormuş sükür
Aslında herkes KV ve KPlerin çayına atsa bitti bu işUln aglanacak halimize gülüyoruz
Kağıt kalem verin şunlara peşimizi bıraksınlar.Eki Görüntüle 3247824
Bir ağlanacak hale gülme de benden gelsin
HÜDA-PAR dediğim de bizim davamız başka işin içinde başka işler var diyenler oldu.Aynısını yaşadım.
İktidara oy veren biri bana kandil deyince, ee hüdapar domuz bağları dedim, bön bön suratıma baktı, duymamış.
Duyması gerekmiyor, oy kullanmayı biliyorsan tüm adayları, geçmişlerini, gelecek vaatlerini ve duruşlarını bilmek zorundasın.
İnanın iktidar yanlısına kızmıyorum, okusun etsin araştırsın, projelerden haberi olsun, iç dış politikaları bilsin ve gidip oy veriyorsa ‘adama göre doğru’ der, susarım.
Bunlar böyle alice harikalar diyarında takılıp, ney ney rte die diye basıyor ya, ona fıttırıyorum.
Cehalete hiçbir koşulda tahammülüm yok!
Siz ve sizin gibi düşünenlerin pembe bir hayal dünyasında yaşadığını düşünüyorum. 5 yıl sonra oy kullanma hakkınızın olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Kusura bakmayın gülesim geliyor 5 yıl sonra Sinan’a oy vericem denince.Aynen öyle ben de kullanmayacağım. Birkaç yorum gördüm Sinan oğan'a oy verenlerin içi rahat mı diye, hem zafer partisi hem sinan oğan'a oy vermiş biri olarak içim hiçbir seçim olmadığı kadar rahat. Bundan sonra da ne oluyorsa bu halk başına gelenleri hakediyor 5 yıl sonra Sinan oğan diyeceğim tekrardan.
Yapma benimkiler full CHP liAslında herkes KV ve KPlerin çayına atsa bitti bu iş
Ay yok artık daha neler ne demek oy kullanmamak. Hangi yüzyılda yaşıyoruz? 3 tane hüdapar mv girdi diye biraz abartı değil mi bu söylem?Siz ve sizin gibi düşünenlerin pembe bir hayal dünyasında yaşadığını düşünüyorum. 5 yıl sonra oy kullanma hakkınızın olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Cidden merak ettiğim için soruyorum. Kusura bakmayın gülesim geliyor 5 yıl sonra Sinan’a oy vericem denince.
5 yıl önceki seçimleri hatırlayın Sinan ogan var mıydı?Aynen öyle ben de kullanmayacağım. Birkaç yorum gördüm Sinan oğan'a oy verenlerin içi rahat mı diye, hem zafer partisi hem sinan oğan'a oy vermiş biri olarak içim hiçbir seçim olmadığı kadar rahat. Bundan sonra da ne oluyorsa bu halk başına gelenleri hakediyor 5 yıl sonra Sinan oğan diyeceğim tekrardan.
Asla dalga geçmek küçümsemek için yazmıyorum bunu, dün oy vermeye giderken bi aileye denk geldim. Anne baba çocuk üçüde normal değil zihinsel olarak ve üçüde oy verdi. Sağlıklı düşünemeyen insan ezbere oy veriyor, benim kaderimi etkiliyor..Seçmen sınavı, çok ciddiyim!
Cehaletle mücadele ederken yapılacak en büyük iyilik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?