- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.388
- 798
Kol kadar vergi alıp bir de devlet bünyesindeki ne kadar arazi, kamu kurumu, fabrikaları gibi gibi yerleri özelleştiriyor, fersah fersah toprak satıyor.Kılıçdaroğlu neden hızlı tren yapmamıs neden hastane yapmamıs neden yol yapmamıs? Yahu bunlar hükümetin GÖREVLERİ. Kol gibi vergi alınıyor aldıgmız havadan bile neredeyse vergi kesilecek tabiki hizmet edecek. Yapmayacaksa KOL KADAR VERGİ nereye gidicek?
Aa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakınYüzüncü yılını kutluyoruz cumhuriyetin,neden seksen sene yapılmadı,onu sorgulayın bir.Biz seksen senede yapılamayanı ,yirmi yıla sığdırdı diyoruz,siz zaten yapmalıydı.Yıllarca yapılmamış size onu anlatmaya çabalıyoruz.Cidden Erdoğan ne kötülük etti size,ben de bunu anlamıyorum.
Kimi gelecek yok kadınları eve hapsediyormuş,saçmalık ya.Kadın istihdamı on milyona dayanıp yüzde otuzla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.Çalışan kadınların çocukları için annaneye,babanneye maaş bağladı .Bu Erdoğan mı kadınları eve tıkıyor . Hadi kız da bari yiğidi öldür ,hakkını böyle göre göre yeme.
Ben bizzat zamanında o küçük yaşımda annemle beraber çöpten yakacak toplayan, pazara karanlık saatte cikip herkes gittikten sonra atılmış yiyecekleri toplayan insan olarak cevap vereyim size buyrun?Bir biz göremedik çöpten yemek toplayanı,hep sizin çevrenizde galiba.
Kadınların kendi ayakları üzerinde durmaya calısması, hakkını yedırmemesı, kimseye muhtaç olmadan yaşamayı tercih etmesi durumunda katlediliyorsa, kimse bana bunlar bir anda cözülmeyecek problem degil demesin, çünkü bu hükümetten önce bunlardan dolayı katledilen kadına sessiz kalan yok.Bunların altında yatan pek çok sosyolojik olay var.Çocuk olayları sizin vehimleriniz,kadın cinayetleri kadınların iş hayatına atılıp kendi kendine ayakta durabildiğini gördüğünde eşlerinin eziyetlerine anneleri gibi sessiz kalmamasının sonucu maalesef.Ne yaparsan yap kafasına koyan koyduğunu yapıyor.Amerka okullarda onlarca körpecik yavrusunu kaybediyor,neden engel olamıyor.
Bunlar bir anda olmadı emin olun.Bir anda çözülecek problemler değil
İstihdamı arttırmış sanayileşme yapmış.Kol kadar vergi alıp bir de devlet bünyesindeki ne kadar arazi, kamu kurumu, fabrikaları gibi gibi yerleri özelleştiriyor, fersah fersah toprak satıyor.
Keşke bir tek vergi olsa, o kolay.
Hangi teröristlerden başlayalım, sizin içinizdeki iki ayrı yapı olan fetö ve hizbullahtan mı?Aa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakın
Bibi ,erdoganin ihtiyaci olan 0,4 gibi bir oran degil mi? Sence de bu is bitmis gibi durmuyor mu ?Aynen herkes neden bi umutsuzluğa kapıldı ki herkes sanki erdoğan kazandı
Dışarda 1 bardak çayı içmeyi bile lüks olduğunu zannediyorlar resmen,biliyorlarda işlerine gelmiyor herhalde.Ben bunlarda vicdan,merhamet olduğunu düşünmüyorum.Bunlara göre herkes yiyip,içip,gezip tozuyor.Kimsenin çöpten yemek topladığına inanmıyorlar.
Bunlardan ötürüde hakkımı asla helal etmiyorum, ne onlara ne cocuklarına ne de torunlarına, yarına kalır da yanına kalmaz kimsenin!Erdoğanın bana kötülüklerini sayayım. Her geçen gün fakirleşiyorum. Erdoğan sayesinde. Devletin parası diye bir şey yok. O çalışanların emekleriyle olan para. Yani bizim paramız. Bizim paramızı katekullilerle 5li çeteye yedirdi, kendisi gelirken sadece 1 altın alyansı olan adamın şimdi karun gibi zenginleşti. Kendi ekonomiden anlamazken ekonomiyi inatla yönetip beni iyice fakirleştirirkem kötülük yaptı.
Liyakat yerine sadakat dediği içanda binlerce insana kötülük yaptı.
Adalet yerine sadakat dediği anda binlerce insana kötülük yaptı.
Ahı var insanların. Ah kimsede kalmaz diye düşünüyorum. Siz de hala ve hala "ne kötülük yaptı" diyorsunuz. Yahu hayatımızı mahvetti daha ne yapsın? Yani ben çok merak ediyorum. Bir devlet memuru, bir yönetici daha ze ne kötülük yapabilirdi? Yani afedersiniz eğer beklediğiniz cevap yatırıp sevdi dememizse onu kelime anlamı olarak yapmadı şimdi Allah içinyani bana kendisi gelip işkence yapmadı öyle bir şey bekliyorsunuz sanırım kötülük deyince.
Tüm nefretiniz "heykel" değil mi? Öyle ya da böyle 5 sene 10 sene farketmez devran dönecek ızgara hahım. Ve biz o heykeli candan sevenler ve bizim coxuklarımız yavrularımız öğretmen doktor hakim savcı mühendis milletvekili cumhurbaşkanı olunca sil baştan başlamayı da biliriz. Biz o "heykeli" seviyoruz. Acık acık yazın da şurdan bi uçayım üstünüzeAa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakın
O twitter’da ifşa eden adam dedi. Bu yaz saati uygulamasını kaldırmış, çünkü elektrik şirketi varmış. Ülke daha çok karanlıkta kalsın ki, elektrik harcasınlar derdindeymiş.İstihdamı arttırmış sanayileşme yapmış.
Tum sanayileri satan o değil çünkü.
Araplara satıldı ülke hâlâ yaptı yaptı diyorlar.
Ülkede tarım mi kaldı türk fabrikası mi kaldı.
Bende satsam herşeyi yarısıyla ülkeye biseyler yapardım heralde anlamadılar caldigimi diye.
Abla bunların birçoğunun tuzları kuru,gözleri bakıyor ama görmüyor.Dışarda 1 bardak çayı içmeyi bile lüks olduğunu zannediyorlar resmen,biliyorlarda işlerine gelmiyor herhalde.
Hayır hayır ya, sakın ha!Bibi ,erdoganin ihtiyaci olan 0,4 gibi bir oran degil mi? Sence de bu is bitmis gibi durmuyor mu ?
Ne oldu ne oldu?Sinan Ogan gizli de olsa tarafını belli etmiştir. Üzüldüğümüze degmeyecek. Toparlanin.
Röportajıni okudum, kkya sinirli ama kazanamadigi icin, taze kan gerekliydi dedi acik acik.Ne oldu ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?