Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 53 3,9%

  • Ankete Katılan
    1.353
Kol kadar vergi alıp bir de devlet bünyesindeki ne kadar arazi, kamu kurumu, fabrikaları gibi gibi yerleri özelleştiriyor, fersah fersah toprak satıyor.
Keşke bir tek vergi olsa, o kolay.
 
Erdoğan gelip beni dovmedigi,oldurmedigi için ne kötülüğü var diyorlar heralde.
Abi benim başımdaki adam kim Erdoğan.
Benim tüm haklarım onda değil mi.
Ben yerlerde Sürünüyorum gecinemiyorum diyorum kimin suçu bu benim mi
Yandaşları keselerini doldurdu kendisi doldurdu biz aç kaldık daha ne yapsın.
Yahu gitti bı hocaya aldandı olan bize oldu kendisine bişey olmadı
Biz ne yapalım dediler gibi ayağını mi yalayalim.
 
Aa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakın
 
Bir biz göremedik çöpten yemek toplayanı,hep sizin çevrenizde galiba.
Ben bizzat zamanında o küçük yaşımda annemle beraber çöpten yakacak toplayan, pazara karanlık saatte cikip herkes gittikten sonra atılmış yiyecekleri toplayan insan olarak cevap vereyim size buyrun?
 
Kadınların kendi ayakları üzerinde durmaya calısması, hakkını yedırmemesı, kimseye muhtaç olmadan yaşamayı tercih etmesi durumunda katlediliyorsa, kimse bana bunlar bir anda cözülmeyecek problem degil demesin, çünkü bu hükümetten önce bunlardan dolayı katledilen kadına sessiz kalan yok.
 
Kol kadar vergi alıp bir de devlet bünyesindeki ne kadar arazi, kamu kurumu, fabrikaları gibi gibi yerleri özelleştiriyor, fersah fersah toprak satıyor.
Keşke bir tek vergi olsa, o kolay.
İstihdamı arttırmış sanayileşme yapmış.
Tum sanayileri satan o değil çünkü.
Araplara satıldı ülke hâlâ yaptı yaptı diyorlar.
Ülkede tarım mi kaldı türk fabrikası mi kaldı.
Bende satsam herşeyi yarısıyla ülkeye biseyler yapardım heralde anlamadılar caldigimi diye.
 
Hangi teröristlerden başlayalım, sizin içinizdeki iki ayrı yapı olan fetö ve hizbullahtan mı?
 
Bunlardan ötürüde hakkımı asla helal etmiyorum, ne onlara ne cocuklarına ne de torunlarına, yarına kalır da yanına kalmaz kimsenin!
 
Tüm nefretiniz "heykel" değil mi? Öyle ya da böyle 5 sene 10 sene farketmez devran dönecek ızgara hahım. Ve biz o heykeli candan sevenler ve bizim coxuklarımız yavrularımız öğretmen doktor hakim savcı mühendis milletvekili cumhurbaşkanı olunca sil baştan başlamayı da biliriz. Biz o "heykeli" seviyoruz. Acık acık yazın da şurdan bi uçayım üstünüze
 
O twitter’da ifşa eden adam dedi. Bu yaz saati uygulamasını kaldırmış, çünkü elektrik şirketi varmış. Ülke daha çok karanlıkta kalsın ki, elektrik harcasınlar derdindeymiş.
 
Bibi ,erdoganin ihtiyaci olan 0,4 gibi bir oran degil mi? Sence de bu is bitmis gibi durmuyor mu ?
Hayır hayır ya, sakın ha!
Öyle bir şey yok, geçersiz 1,5 milyon oy var.
Yurtdışı yarısı kullandı onlar da iktidar yanlısı geneli idi euro bozduranlar.
Durun bir, aaaa.
Yok öyle bir şey, oradan da alacağız Oğan seçmelerinden ve oy kullanmayan ya da öylesine atan kararsızlardan.
Kazanmadık ama kaybetmedik de, onlar kaybetti.
İlk adım tamam, şimdi sıradaki geliyor.
 
Bu seçimin kazananı Sinan Oğan, mhp, tip, deva, gelecek ve saadet partileri olmuştur. Kaybedeni akp, iyi parti ve chp olmuştur. Büyükler küçük, küçükler büyük oldu parti bazında. Kendi partisi adına çalışmayan bir parti oldu chp. Yüzde 0,5 oyu olmayan partilerden onlarca vekil soktu meclise.

İyi parti hdpnin desteklediği bir ittifakta bulunarak mhpye oy kaptırdı. Ak partinin zaten oyunun düşeceği belliydi. Hüdaparın olması akp seçmenini etkilemedi, çünkü hüdaparı etkisiz eleman olarak görüyorlar.

Her iki taraf da Türk milliyetçilerine muhtaç hâle geldi. Akp artık mhpyi yavru değil kardeş görmek zorunda. Kılıçdaroğlu öcalanı serbest bırakacağız diyen, bizim istemediğimiz hiçbir şey olmaz bu ülkede diyen hdplilerin sesini kısmak zorunda. İkinci tur milliyetçi seçmenin kararına kaldı. Bu kendi adıma çok sevindirici. Her iki tarafa da güzel bir ders oldu.
Mansur yavaş aday olsaydı ilk turda bitmişti bu iş. Hdp ne erdoğanı ne Mansur’u desteklemeyeceği için kendi adayını çıkarırdı. Mansur yavaş akpden de oy çalardı, mhpden de.
Ben muhalif bir seçmen olarak Kılıçdaroğlu ve chpsini çok başarısız buluyorum. Bunca birleşime rağmen bitiremedi bu işi. Türk siyasetini hiç doğru okumadılar. Bu ülkede sol siyasetin gücü uzun yıllardır zayıf. Cumhuriyet bayramını kutlamayan barış atay vblerinin bulunduğu tip vb oluşumların karşılığı bu kadarcık işte. Fetöcüler de zaten onları hapisten çıkaracak, khklıları geri döndürecek diye destek verdi. Bu destek de çok azdı, insanlarda ciddi bir fetö karşıtlığı var, bunu göremedi.
Chp sadece iyi parti ile ittifak yapsa ve hdp ile arasına sınır çizse daha milli ve ılımlı bir yol haritası izlese idi şuan galipti. Merak akşenerin haklı olduğu da ortaya çıktı. Bu seçimi Erdoğan alır tahminim, bir sonraki seçime sağ çıkmaz Erdoğan gibi görünüyor. chp şuanki kadrosu ile Erdoğan olmasa da kazanamaz. Atatürk’ün milliyetçi görüşüne biran önce dönmesi gerekiyor bu partinin.
Seçimin ikinci tura kalması erdoğana da güzel bir ders oldu. Kınadığı şeyi yapmayacak hüdaparla bir olmayacaktı. Ekonomiyi bu kadar bozmayacaktı.
Akpnin oyunun çok düşeceğini biliyordum geçen yıldan, Erdoğan bu nedenle son bir yıldır çok fazla şeyi cbaşkanı kararnamesine bağladı zaten. Mecliste geçiremezse kendisi halledecekti. Bu süreçte çok eleştirilse de ben yeniden refah partisi genel başkanını da başarılı buldum. Hem başka partinin listesine kaynak yapmadan kendi başarısı ile meclise girdiler hem de mutabakat metninin ciddi arkasında durdular. Onlardan gelecek oyun da farkına vardı Erdoğan. Artık o metnin her maddesini olmasa da çoğunu uygulamak zorunda kalacak. Yani akpnin bir elinden mhp bir elinden yrp tutacak.
Bu iki hafta bol bol gençlere vaatler dinleyeceğiz. Teröre de tü kaka sözlerini de bol bol duyarız. Hayırlısı olsun ülkemiz adına
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…