Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Vallahi nihalcim benim gorumcemin kayni da bu durumda şuan.
Yaklaşık 6 yıldır hükümetin yanında.
Arsalar,evler, arabalar o banka hesapları say say bitmiyor.
Alkoligin teki normalde yüzüne bakılmaya adam takım elbisesini giymiş önünde eğiliyor insanlar.
Sonra da yok çok iyi hükümet yok çalmaz yok etmez hadi oradan be

Copten de toplasa olmaz bizden ablacim, ne diyecegimi sasirdim artik

Bence çok büyük bir başarı muhalefet için ikinci tura kalmak, ilk defa kendi adına kaybeden bir başkan görüyoruz.
İlk yenilgisi kendi ismi ile, onlar kutlarken biz niye böyleyiz?
Yapıştık, bırakmayacağız, asla

Konunuzu okuyunca nisanlınıza ve ailesine acımıştım ve şu yorumları görünce cok da haklı oldugmu görüyorum.Hayatsız bir hayat yaşamayı siz tercih edin hatta umarım öyle olur.

Abla inan o durumda bile durumu bizden kötü insanlar vardı yani. He annem babam sonrasinda durumlarını düzeltti biz üniversite okuduk şuan durumum iyi çok şükür ama yoksulluğun her seviyesini gördük yani hala daha goren binlerce insan varken hiç yokmuş gibi yazması..

Röportajıni okudum, kkya sinirli ama kazanamadigi icin, taze kan gerekliydi dedi acik acik.
Destekleyeceği liderin siginmacilari gondermeyi kabul etmesinin kirmizi cizgisi oldugunu dile getirdi.
Ben ediyorum anında sınır dışı ediyoruz.
ülkemizin en güzel topraklarını satın alip vatandaşlik alıyorlar böyle jesti yaparlar tabi yurtdışında yaşayıp erdoğan diyenler gibi farkları yok
Al gülüm ver gülüm

Daha da biat edecekler padişahım çok yaşa,stokholm sendromu mübarek.
Ne diyeyim bana giren çıkan yok afedersin. Çok şükür yurtdışında iş bulabilme potansiyelim var. Ben isteğim kendi ülkemde insanca yaşamaktı. Çok tepem atarsa (ki atık) s….ri çeker giderm. Cahil cühella dusünsün ne halt edeceğini.

Yapıcı bir yorumdu en azından samimi ve bilgi kirliliği olmadan..

Evlenince çalışmayacağımı söylemedimki bir süre bazı sebeplerden ötürü çalışmayı düşünmüyorum. Bir siz değilsiniz akıllı dert etmeyin siz :)
Çalışma hakkınız elinizden alınmamış olursa çalışırsınız

Copten de toplasa olmaz bizden ablacim, ne diyecegimi sasirdim artik
Askıda ekmek varya bir dönem bende parasını verip destek olmuştum,sonra bıraktım çünkü değmez o insana .
Görmek istemedikleri için bunları yaşıyoruz pelincim,insan bir durur düşünür demi et olmuş 400 lira nasıl alsın bu indanlar onu.
İyi olmana çok sevidim bunuda hiç yaşanmamış ama kafanın bir yerinde saklayarak zamanın ne getirceğini bilmeden ben neler yaşadım diye düşünmek lazım aslında.Senin ailenn suçu değil elbette bunları her kim yaşattıysa ona gitsin beddualar.
Kendi ülkemizde mülteci olduk resmen,kanla kazanılan bir ülkede hemde.
Gelde bu halkla aynı haklara sahip ol,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikelidir demiş konfüçyüs

Aşk olsun gariban egitimsiz kısimdayım ve hayatımda akp ye oy vermedim çünkü bunu atatürkün ilkelerinden ögrendim.. çünkü biliyorum ki biri siyasete din karıştıtıyorsa o insandan fayda gelmez.. sonrasında başımıza gelen enflasyon suriler derken ileride olacaklari tahmin edebiliyorum.. yani o 45 lik kısım sadece maddi durumu iyi olan egitimli insanlardan oluşmuyor anlayacagın. ne egitimli olup meeleyenler var.. bu arada cevabımdan bagımsız akp nin hüdapar ittifakı da az çok kafamda oturmuş oldu özellikle bu hüda nin akp ye dahil olup ittifak kurmasinin hdp nin chp ye destek verecegini açıkladıktan sonra olması..adım gibi eminim ki kürt seçmen yani hdp tabanindan da hüda elbirligiyle erdogan kayma oldu( burda yine din sömürüsunun katkısıni görebiliyoruz). yalnız kimse kusura bakmasin adamın seçim, siyaset stratejisi mükemmel, aksi bunca şeye ragmen çoktan silinip gitmesi gerekirdi..

Son düzenleme:
Aslında ara sıra düşünüp iyi oldu diyorum.
Bin beter olun diyorum.
Daha da zam gelsin herseye.
Dolar bana 20 TL de
Onlara 10 TL mi.
Bakalım aynı yerden baktığımızda neler olacak.
Biat etmekte karın doyurmayacak.
Güzel kardeşim ülkede aç kalsam da vatanı satmam diyen( vatan çoktan satıldı yahu) kitle varken senin bu temennin kurunun yanindaki yaş olan bizi etkiler yalnızca

Son düzenleme:
Siz hizmeti betondan ibaret zannediyorsunuz tabi. Bide bize heykelci derler yenGEnC burada birsürü kültürel etkinliklerden, tiyatrolardan vs. bahsetti. Tabi sizin kesimin kültür anlayışı parkta çekirdek çitlemek olduğu için size park lazım. Sahi neden yılın bir gününü beton bayramı ilan etmiyorsunuz? Coşku içinde kutlayın

Bnde
İnanın evimde televizyon, elimde internet olmasa bile kendi çevremde gördüklerim bana yetiyor. Hiçbir vasfı olmayan biri bi torpil bulup belediyeye girince bütün sülalesini ihya ediyor. Sınav yok, eğitim yok bir bakıyorsun belediyede güzel bir işe yerleşmiş. Geçen bi tanıdık babama dert yanmış, herkese gelince iş veriyorlar benim oğluma vermediler, neymiş illa üniversite mezunu olacakmış diye. Adamın umrunda değil memleket batmış mı çıkmış mı, oğlu kızı işe yerleşsin yeter. Ama lafa gelince biz patates soğan için ülkemizi satmayız, davamızdan dönmeyiz. Tabi dönmezsiniz, dönseniz işsiz kalacaksınız.

Depremzelerin "hükümet nerede" sloganlarıyla hükümeti sorguladıkları için, secimde o bölgelerin yuksek oy alması sasırttı herkesi, o zman ordaki cogu kişi hayatından memnun ki oylarda gösterdiler bunu, kimse cıkıp depremzeler olarak kimse yanımızda durmadı demesin
( bu cümleyi kurmak istemezdim ama umarım ne demek istedigim anlasılmıstır).

Güzel kardeşim ülkede aç kalsam da vatanı satmam diyen( vatan çoktan satıldı yahu) kitle varken senin bu temennin kurun yanindaki yaş olan bizi etkiler yalnızca
Bu ekonomi kolay kolay düzelmez.
Hep birlikte b.. boğulalim diyorum ama yine de içim de yeşeren bir umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…