Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tıpış tıpış gidecek abi eninde sonunda gidecek.
Bu dünya sultan Süleyman'a kalmadı kimseye kalmayacak.
%50 Erdoğan diyorsa yarısı da istemiyor iste.
Onca sıkıntıyı biz cektiysek sefasını da süreceğiz madem halinizden memnunsunuz zamanı gelince sizde mutsuz olun artık.
Yıllardır doymadiniz mi hâlâ saldırıyorsunuz.
Ne medeniyet kalmış ne akıl fikir.
Dışarıdan nasıl göründüğünü bilseniz belki fark edersiniz ama çoğu için bu tren çoktan kalkmış yazık.

Aklıselim bir yorum okudum dilinize sağlık.

Bu çok çirkin bir yorum
Bu ülkede canı istediği için kılıç ile kadın öldüren var. Bu kdr mi kör sagirsinız?

Röportajıni okudum, kkya sinirli ama kazanamadigi icin, taze kan gerekliydi dedi acik acik.
Destekleyeceği liderin siginmacilari gondermeyi kabul etmesinin kirmizi cizgisi oldugunu dile getirdi.
Hah aynen öyle
Ağzından bir şey duymadan açıklamak istemedim ama Ümit Özdağ’ın kesin çizgisi bu idi.
İttifak olarak terör ve sığınmacı.
Zaten 6lı masa içinde kendi geçmiş dostlukları var, diğer yanda ‘yazık olur gönderemeyiz diyen, vatandaşlık veren’ bir cumhur ittifakı ve kendi bünyesinde zaten bir terör mensubu yer alıyor.
Daha var, hiçbir şey bitmedi, yeni başlıyoruz

Vaay, tazminatı alabilmek için verilen hakkı sömürmek ha
Haklısınız ben akıllı değilim, devleti sömürmek aklıma gelmiyor.
Bazı özel sebeplerden işten ayrılmak istiyorum çalıştığım yerle alakalı 9 yıldır aralıksız çalıştığım için yoruldum evlendikten sonrada hakkım olanı alacağım bu devleti sömürmek mi aynen. İşe geri dönmek istemeyince 5 yıl sonra görürsünüz, hayır çalışma hayatına bir süre sonra döneceğim deyincede devleti sömürmek. Siz akıllımısınız bilmemde manipülasyonda provokasyonda siz ve sizin gibilerin üstüne yok. :) Anca burda sinir krizi geçirin siz burda kazanıyordunuz da zaten ama gerçek dünya çok farklı dünde görmüşsünüzdür :)

Ben yazayım yorumunu: amaaaan eskiler de çalıyordu

Yandaşları keselerini doldurdu kendisi doldurdu biz aç kaldık daha ne yapsın.
Benim kuzenim Melih Gökçek’e harfiyat işi yaptı. Sadece Dikmen Vadisi’nde 110 dairesi varmış. Teknesi var 25 mt. Bindiği arabalar Lamborghini, Range Rover Vogue filan. Ve bu kuzenim paralı bir üniversitenin 2 senelik bir bölümü bitirememiş biri.
Adalet mi bu şimdi?

Aynen oyle kardeş enseyi karartmak yok.
Daha gecenlerde, iktidar siginmacilara bilmem kac dönüm arsa vermeleri gerektigini, ekip bicip yasasinlar göndermeyecegiz dediklerini hatirlatirim.
Son gülen iyi gülecek.
Meclisteki çoğunluğa aldanmayin, bir atasözü var ama yazmayacağım.

Evlilik sebebiyle işten ayrılmak istiyorum ve tazminat alacağım sadece minnet duyarım hükümete çünkü bence mükemmel bir hak :)

Evlenince çalışmayacağımı söylemedimki bir süre bazı sebeplerden ötürü çalışmayı düşünmüyorum. Bir siz değilsiniz akıllı dert etmeyin siz :)
Hangi dediğiniz doğru.

Ben inanıyorum gelsin başa hepsini bitirecek.
Demin yzmıştım zamları ekrem yapıyor diyen dayının kadın versiyonu buda,bu akıldan bende istiyorum ohh misler gibiii
Ben bizzat zamanında o küçük yaşımda annemle beraber çöpten yakacak toplayan, pazara karanlık saatte cikip herkes gittikten sonra atılmış yiyecekleri toplayan insan olarak cevap vereyim size buyrun?
Pelincim boşver evladım yazma bile değmez çünkü,anlamıyorlar durumdan.
Abla bunların birçoğunun tuzları kuru,gözleri bakıyor ama görmüyor.
Vicdanları kapalı aç kalmışlar çok mu önemli yani
Sinan Ogan gizli de olsa tarafını belli etmiştir. Üzüldüğümüze degmeyecek. Toparlanin.
Vallahamı ne duyumlar var bakalım.

Y.disini eleyelim.Muhalefet gorup gorecegi en yuksek oyu gordu y.disinda.Kac ogrenci secmen var mesela maddi imkani bir ikinci gel giti yapamayacagindan oy kullanamayacak.Bu ve daha aklima gelmeyen sebepler...Bir de ben bu gibi durumlarda hic iyimser olamiyorum.

Evet,Aziz Nesin'i bir kez daha anmiş olduk.Benim bu ülkeye dair gram umudum yok.Siz zafer kutlamalarına devam edin,başınızı taşlara vuracağınız zamanlarda gelecek elbet.

Benim gerçeğimle sizinki hiçbir zaman bir olamaz.
Devletin haklarını maddi imkanlarım yeterli, olmayan kullansın hazineye kalsın, başka insanlar faydalansın diye bırakan bir benle, sizi elbette aynı tutamayız.
Neyse efendim, bugün paraya oy kullanmışsınız, o da bir tercih

Dün gördük evet, koltuğun bir bacağı kırıldı, yenilgiyi kutlayanı ilk kez gördük.
Diğerleri de kırma zamanına az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…