Evet saraylar yada kulliyeler de diyebilirsiniz daha fazlasını da hak ediyorSiz reisini saraylara layık gören hanımefendiydiniz değil mi? Kusura bakmayın kadın mı kız mı olduğunuzu bilmediğim için hanımefendi dedim, umarım gururunuz(!) kırılmamıştır.
Abi adam başta mıydı???Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
Okullar için de ayrı eğitim dedi diğer partide. Kadınlar nasıl oy verdi anlamıyorum benDeğişmeyen tek şey değişimin kendisidir” sözü İyonya’da Efes bölgesinde yaşamış ünlü düşünürlerden Efesli Heraklitos ( Herakleitos) tarafından söylenmiştir. Kendisi Socrates öncesi dönemin önemli filozofları arasında yer almaktadır.
Hüdapar kadın kolları başkanı dedi,sadece kadınların çalışabileceği iş yerleri olması lazımmış, zihniyet bu bunlarda.
O zaman sizin kolları sıvamanız lazım.Pkk ve feto den başlayın bence ama 15 güne yetişmez
Siz reisini saraylara layık gören hanımefendiydiniz değil mi? Kusura bakmayın kadın mı kız mı olduğunuzu bilmediğim için hanımefendi dedim, umarım gururunuz(!) kırılmamıştır.
Izgarahanımmm ben anladım hepinizin agzında o "heykel" ama olsun kıvıracaksınız mecbur yiyorsa kıvırmayın:) bakın yine diyorum bu devran dönücekYa kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçektenhayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza
Kadının değeri o kadar onların gözünde,demek ki destekliyorlar o düşünceleride.Okullar için de ayrı eğitim dedi diğer partide. Kadınlar nasıl oy verdi anlamıyorum ben
Uzayada saray yapılıyordu haberiniz var demi ..Evet saraylar yada kulliyeler de diyebilirsiniz daha fazlasını da hak ediyor
Benim tanıdığım Z kusagi oy vermediYa abi ben Z kuşağına çok güveniyordum sahi onlar kime verdi ?
Neden? Bizden aldıgı kol gibi vergilerle görevlerini çala çırpa yerine getırdiği için mi?Evet saraylar yada kulliyeler de diyebilirsiniz daha fazlasını da hak ediyor
Hayal dünyan o kadarsa normal yani,şekilsizlerin bile anlamları var anlayana ..Ya kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçektenhayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza
Ben kardeşim 18 yaşında KK a verdi çoğu arkadasıda aynı düşüncedeydi ben anlamadım bu işten bi şeyBenim tanıdığım Z kusagi oy vermedi
İnce diyorlardı hepsi bir tanesi Sinan ogan diyordu hiçbiri oy vermedi tanıdıklarımdan.
Zamanında bir saha çalışması yapıyorum, seçim öncesi.Izgarahanımmm ben anladım hepinizin agzında o "heykel" ama olsun kıvıracaksınız mecbur yiyorsa kıvırmayın:) bakın yine diyorum bu devran dönücek
Öyle duymuş öyle öğrenmiş çok ta kızmamak lazım,hayata bakış açıları öyleonun.yeni yeni tanidigim bir komsum paylasim yapmis wat... uzerinden chp ye oy veren musluman degildir dislayin vb seyler paylasmis .
muslumanlikla siyaseti karistirma birbrine yazdim..sen yanlis anladin kirmak istemezdim yazmis
eee dogruyu soyluyorsan niye paylasimi kaldirdin
acaba benim gibi kac kisiden tepki aldi da kaldirdi .
cvp yazmaya devam etti siyaset sevmem diye , siyaset sevmeyen siyasi paylasim yapmaz dedim ."siyaset dostluk yikar "deyince ozur diledi
ne kadar kolay tutup sallamak . ya soylediginjn arkasinda duracaksin yada paylasim yapmayacaksin
yada rengini belli etmeye korkanlar gibi orta yollu msj atana begeni yapacaksin
Müslümanlık akp olanlarsa ben almıyayım sjsjsjsjsjsjyeni yeni tanidigim bir komsum paylasim yapmis wat... uzerinden chp ye oy veren musluman degildir dislayin vb seyler paylasmis .
muslumanlikla siyaseti karistirma birbrine yazdim..sen yanlis anladin kirmak istemezdim yazmis
eee dogruyu soyluyorsan niye paylasimi kaldirdin
acaba benim gibi kac kisiden tepki aldi da kaldirdi .
cvp yazmaya devam etti siyaset sevmem diye , siyaset sevmeyen siyasi paylasim yapmaz dedim ."siyaset dostluk yikar "deyince ozur diledi
ne kadar kolay tutup sallamak . ya soylediginjn arkasinda duracaksin yada paylasim yapmayacaksin
yada rengini belli etmeye korkanlar gibi orta yollu msj atana begeni yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?