Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İlk cümlenizden sonrasını okumaya gerek duymadım.
Ne yazdınız devamında bilmiyorum.
Beni Almanları tanımadan söylediklerimden dolayı eleştirirken siz beni,bilgimi ne kadar biliyorsunuz da eleştiriyorsunuz ki?

Benim kardesimin kocası geçen ay belediyeye ise girdi
Aldığı maaş dudak uçuklatan cinsten.
Tabii kardeşim kocası herkes seviniyor.
Dün söyledi enişteme ve diğer çalışanlara seçimi kaybedersek kendinize iş arayın demişler.
Zaten hükümete oy verdiler ama nasıl panikler görmeniz lazım.
Adamın bir vasfı yok,bir ay düzenli çalışsa 2 ay çalışmaz,yobaz ne desem az kalır enişte beye ama yerini garantiledi şimdi hükümeti garantileme peşinde.
Kendi kardeşim de olsa ben bu bağnaz insanları sevmiyorum.

20 yken bunu düşünmeyene 100 olsun abi dolar.
Sonra bavulları toplayıp Suriye'ye gitsinler bakalım nasıl oluyormuş.
Gerçi Suriye biz bunlari almayız der o kadar kimse istemez kapıda kalırlar.
Olsun 100 de olsun 200 de ama sonra oturup ağlamasın kimse o zaman ekonomi kötü diye. Yıllardır değişmeyen bi iktidar var ülkenin hali içler acısı, bir ay doğal gaz ücreti almadı diye “ adam dünya lideri “ diyen insanlar var ya aklım almıyor.

İsterse bir yıl ücretsiz yapsın babasının doğalgazıni mi verdi sanki.
Millet kendini sağlama almış deme ki aglamasinlar tabii bundan sonra aglayana bende bir tekme aticam zaten beter olsunlar.

Malum partıden biri cıkıpta ekonomı kötü derse yüzüne tükürürüm net!!

Benim umudum kalmadı yine de gidip zamanı gelince oyumu verip geleceğim.
Kadını gölge olarak gösteren,çocuk için kime göre neye göre çocuk deyip çocuk evliliğini savunan birilerine kadınlarımız nasıl oy verdi. Ne düşündüler geleceği hiç mi düşünmediler anlayamıyorum ben aklım almıyor.
Değişmeyen tek şey değişimdir demiş adını hatırlayamadığım bir filozof burda değişim bile değişmiyor:)

İlk cümlenizden sonrasını okumaya gerek duymadım.
Ne yazdınız devamında bilmiyorum.
Beni Almanları tanımadan söylediklerimden dolayı eleştirirken siz beni,bilgimi ne kadar biliyorsunuz da eleştiriyorsunuz ki?

Yaptiginiz yorumdan belli. Almanlari tanısanız, Boyle bir eliştiride bulunmaktan itina ederdiniz.

Sağol canım.
Yazdım, yine yazarım.
Bak mesela sevgili M modinas
Bu Çarşamba günü saat 8de müze gazhaneyi Hüsnü senlendiricinin konseri var. Bilet yok bir şey yok. Evinden cipsini kolani getir, orada yastiklar oluyor,bağdaş kurup izle.
Sıfır TL
Bahardan sonbahara her çarşamba var bu hava kararinca konseri. Her hafta belediyelerde özel tiyatro oyunları oynanıyor . Tabii hayatında tiyatroya gitmeyen insanlar için bu önemli değil ama ben kendimi zora sokup bilet alırdım. Şimdi listemdeki çoğu oyun zaten geliyor. Hem de kıytırık oyunlar değil, Genco Erkal izledim daha geçenlerde.
Ayrıca Anadolu hisarini yaptılar,yaparken içini gezdirdiler, açıldı konser verdiler, İlber Ortaylınin da olduğu soylesiler yaptılar...
Tek kızdığım şey otobüs ücretlerinin fazla olması, aktarmanin olmaması. Onun dışında kültür sanat alanında İstanbul'u yeniden arşa çıkarttı. Daha iki hafta önce koro festivali oldu, dünyanın cesitli ülkelerinden koro sanatçıları geldi, son gün Türkan Saylan merkezinde efsane bir konser oldu - tabii kj ücretsiz.
Ahh neler neler.
Uzun mesajım da şurada;

Para ile kendini satmak denir buna.Mesela o kadar yanlış varken maaşima zam yaptı diye oy veren de aynı benim gözümde.

Siz reisini saraylara layık gören hanımefendiydiniz değil mi? Kusura bakmayın kadın mı kız mı olduğunuzu bilmediğim için hanımefendi dedim, umarım gururunuz(!) kırılmamıştır.

Ya kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçekten hayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” sözü İyonya’da Efes bölgesinde yaşamış ünlü düşünürlerden Efesli Heraklitos ( Herakleitos) tarafından söylenmiştir. Kendisi Socrates öncesi dönemin önemli filozofları arasında yer almaktadır.

Hüdapar kadın kolları başkanı dedi,sadece kadınların çalışabileceği iş yerleri olması lazımmış, zihniyet bu bunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…