Ben de dusunmuyorum cekilecegini.Gram ihtimal vermiyorum.
Anıt sayaca kimse +1 olmasın istiyorum.Siyaset bu şimdi beraber girmiş olabilirler ama bir bakarsın 5 ay sonra araları bozulur.
Kalkmayasınız umuyorum hepimiz adına.
ÇekilmeyecekBu gece saat 22:00’a kadar cekilebiliyormus kilicdaroglu.
Sizce cekilecek mi?
Keşke Erdoğan çekilseBu gece saat 22:00’a kadar cekilebiliyormus kilicdaroglu.
Sizce cekilecek mi?
Erbakan 5 mv çıkarmış. Ne bileyim genelde çok ciddiye alınmıyordu. Fatihhhh diye gülüyorlardı falan açıklamalarına. Ama sonuç hiç öyle demiyor.Bana hiç sorma, tüm ağır hakaretler parmağımın ucunda. Biliyordum sonucu ama ufacık bir umut vardı içimde mum ışığı gibi.
Geçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler varEn son zinayı yasaklamaktan falan bahsediyordu.
Hüdapar da 15 yaşında kız evlenebilir vs. diyordu.
6284 konusunda ne düşünüyor acaba bu başlığa yazan hanımlar? Görüş fark etmeksizin herkese soruyorum bu arada.
Aslında hüda daha tehlikeli sadece şuan güclü olmadıkları için sinsi ilerliyorlar, fatih gibi net ve keskin dile getirmiyorlar en azından şuan için.. bu yüzden erbakandan daha korkutucu ama aslinda benzer zihniyetler hüda daha karanlik olanı tabiBen ondan çok korkuyorum
Zinayı suç sayma vs gibi vaatleri yüzünden
İtiraz etmesi dese yine iyiydi, eziyetlerine dedi…Geçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler var
Evet. MALESEFEğitimle ilgili fikirlerini duydunuz mu?
Evet.Geçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler var
AboooooGeçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler var
Cehalet her yıl azalacağına artıyor ve arttıkça güçlenip küstahlaşıyor.Erbakan 5 mv çıkarmış. Ne bileyim genelde çok ciddiye alınmıyordu. Fatihhhh diye gülüyorlardı falan açıklamalarına. Ama sonuç hiç öyle demiyor.
onun demesiyle kimse oyunu onun tuttugu tarafa vermez bence. iki tarafa vermemek icin ona verdi de oyle aldi yuzde 5 i benim yorumum bu.Ben de dusunmuyorum cekilecegini.
Ogan onumuzdeki 1-2 gun icinde aciklayacakmis tarafini. Bakalim neler olacak.
Yer dayağını oturur aşağı umarım eziyete gram şikayet etmeden.AboooooKim dedi onuuuuuuuuuuuu
Ayyy Sema Maraşlı kitabı okur gibi oldum.
Bakma bi o kadar da seveni var.Erbakan 5 mv çıkarmış. Ne bileyim genelde çok ciddiye alınmıyordu. Fatihhhh diye gülüyorlardı falan açıklamalarına. Ama sonuç hiç öyle demiyor.
Duymayan yoksa ben yazayım. Fatih bey eğitime İslami bir soluk getirecekmiş. Pozitif bilimlerin yanında dini dersler de olacakmış.Evet. MALESEF
"Bunun hükümetle ilgisi yok, doğal bir süreç, kadın güçlendikçe öldürülür."Geçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler var
Fakir çalmadığı için fakirdir, diyen bir liderin arkasından giden bir millet.. Aç bırak itaat etsin.. Cahil bırak biat etsin.. AZİZ NESİN..Cehalet her yıl azalacağına artıyor ve arttıkça güçlenip küstahlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?