- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Ahiret temelli eğitim sistemiDuymayan yoksa ben yazayım. Fatih bey eğitime İslami bir soluk getirecekmiş. Pozitif bilimlerin yanında dini dersler de olacakmış.
Başkasının evladı hakkında konuşmak kolay Nau. Kendi can paresi dayak yese, dayağa itiraz etme mi diyecek?Yer dayağını oturur aşağı umarım eziyete gram şikayet etmeden.
Kimse şiddeti haketmez diye düşünmüyorum artık. Ne halleri varsa görsünler. Ama kendi başlarını yemeleri tek temennim. Bişi olacaksa bu zihniyettekilere olsun
Aslında tamamen haksız değil. Kadınlar haklarını öğrenip aramaya başlayınca da türlü zorluklarla karşılaştı, onlardan biri de malesef şiddet oldu."Bunun hükümetle ilgisi yok, doğal bir süreç, kadın güçlendikçe öldürülür."
ben en çok 2. Turda sandığa gitmem diyenlere kuruldum, böyle bir seçenek olmamalı, zaten algı yaratıldı yüzdelerin doğru olduğunu asla da düşünmüyorumIktidarin secmeni illa da erdogan illa da erdogan diyor. Kirasını ödeyemiyor, beslenemiyor.
Biz ise hemen birbirimizi aşağıya çekiyoruz. Demedim mi . Bir daha oy vermem. Beceremedi neler diyoruz ya.
Elbette ki eleştirecegiz ama bu 14 gün neler yapabiliriz onu düşünelim.
Oy vermeyenlerin sayısı ne kadar çok kesin çevremizde vardır birileri bulalım onları.
Bir de 28 mayıs haftası öğrencilerin final haftasına denk geliyormuş. Ben gençlerin oyuna güveniyorum.chp bu çocukların masraflarını karşılasın oy kullanıdirsin hazineden deve yükü ile para aldılar.
hep muhalefet olmak kanımda var sanırım.
Dur bulayım da yazayımBaşkasının evladı hakkında konuşmak kolay Nau. Kendi can paresi dayak yese, dayağa itiraz etme mi diyecek?
Bir de bunu diyeni bana özelden yazar mısın? Kadına, çocuğa, hayvana şiddeti onaylayanlarla herhangi bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bdvde falan denk geliriz, alıntılarım, derdini dinlerim vs. yanlışlıkla.
E komşun doğru tarafa oy atmıştır heralde demi yazdıklarına bakınca
Geç onu, adam bu yaşında kendini parçaladı. Tane tane anlattı. Hâlâ projelerini anlatsın diyorlar. Ama evet çok fazla proje anlattı. Her seferinde iftira atıp hakaret etseydi yaranırdı.kilicdaroglu aday oldukca daha cok kazanir rte cokkk
Diğer adaya oy vermek demek bu.ben en çok 2. Turda sandığa gitmem diyenlere kuruldum, böyle bir seçenek olmamalı, zaten algı yaratıldı yüzdelerin doğru olduğunu asla da düşünmüyorum
Sınıfı da 2 ye bölerler bunlar zillet bunlar Allah’ın lütfuAhiret temelli eğitim sistemi
Dersten geçemezsen cehenneme atıyor hoca heralde derste
Ayrıntısını bilmiyorum. Birkaç hafta önce açıklamıştı. Herkes zina hakkındaki söylediklerine diziden edit yapıp gülmekle meşguldü valla.Ahiret temelli eğitim sistemi
Dersten geçemezsen cehenneme atıyor hoca heralde derste
Sinsi ilerledikleri ve yumusak görünmeye çalıştıklari için cahil kesim göremiyor.. hizbullahın talibandan yada ışidden ne farkı var ki şimdi.. atatürk ün sadık kitlesi sayesinde, bu topraklardan ataturk geçme sansını elde etmiş bir millet oldugumuz için şu an bir afganistan degiliz ama çürügün yanında saglam da çürür, çürük olanı iyileştiremez saglam, o karanlıga böyle ilerliyoruz ne yazıkÖyle bir şey olmayacağını yollardır da şeriat gelecek diyorsunuz hani o da yok boş boş konuşuyorsunuz diye düşünüyorlar.
Bazıları da memnun olur tabii bu durumdan normal görenler de varmış insanlar komşularından vs örnek verince anladım.
Tek duyduğum ahiret temelli eğitim sistemi lafıydı. Sonrasında kanalı değiştirdim. Fazlasına lüzum yoktu.Ayrıntısını bilmiyorum. Birkaç hafta önce açıklamıştı. Herkes zina hakkındaki söylediklerine diziden edit yapıp gülmekle meşguldü valla.
Erdoganın başarılı seçim stratejisi, hdp kitlesinden korktugu için ki kendi de biliyor saglam kitlesini hüdayı aldı yanına biraz da manipulatif biri oldugu için vatan millet sakaryaKesinlikle oldu amaçta oydu zaten amaçlarına ulaştılar.
Biz ailece elimizden geleni yaptık, kayınpeder kaynanaya kurana el bastırdı şaka yapmıyorum true storyDiğer adaya oy vermek demek bu.
Hatta ikna edebildiğimizi ikna edelim.
Elimizden gelen herseyi yaptık deriz.
Hadi kadın (hiç kabul etmiyorum ama) aşktan kör oldu ve şiddete meyilli adamı koca diye seçti; o adam kapıya dayanıp şu kadar yatar çıkarım, seni yine öldürürüm deme cesaretini kimden aldı? İlkel toplumuz. Kadın da adam da adalet sistemi de ilkel.Aslında tamamen haksız değil. Kadınlar haklarını öğrenip aramaya başlayınca da türlü zorluklarla karşılaştı, onlardan biri de malesef şiddet oldu.
8.5 milyon oy kullanilmamis,bu neredeyse Yunanistan nüfusu kadar.Akil alır gibi değil.ben en çok 2. Turda sandığa gitmem diyenlere kuruldum, böyle bir seçenek olmamalı, zaten algı yaratıldı yüzdelerin doğru olduğunu asla da düşünmüyorum
ben yuzde 60 bekliyodum kazanmasini isterdim ama umutsuzluga dustum rte alacak ikinci turda. kilicdaroglu sureklu kaybediyor kac secimdirGeç onu, adam bu yaşında kendini parçaladı. Tane tane anlattı. Hâlâ projelerini anlatsın diyorlar. Ama evet çok fazla proje anlattı. Her seferinde iftira atıp hakaret etseydi yaranırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?