Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Duymayan yoksa ben yazayım. Fatih bey eğitime İslami bir soluk getirecekmiş. Pozitif bilimlerin yanında dini dersler de olacakmış.
Ahiret temelli eğitim sistemi
Dersten geçemezsen cehenneme atıyor hoca heralde derste

Başkasının evladı hakkında konuşmak kolay Nau. Kendi can paresi dayak yese, dayağa itiraz etme mi diyecek?
Bir de bunu diyeni bana özelden yazar mısın? Kadına, çocuğa, hayvana şiddeti onaylayanlarla herhangi bir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bdvde falan denk geliriz, alıntılarım, derdini dinlerim vs. yanlışlıkla.

"Bunun hükümetle ilgisi yok, doğal bir süreç, kadın güçlendikçe öldürülür."
Aslında tamamen haksız değil. Kadınlar haklarını öğrenip aramaya başlayınca da türlü zorluklarla karşılaştı, onlardan biri de malesef şiddet oldu.

ben en çok 2. Turda sandığa gitmem diyenlere kuruldum, böyle bir seçenek olmamalı, zaten algı yaratıldı yüzdelerin doğru olduğunu asla da düşünmüyorum

Dur bulayım da yazayım

kilicdaroglu aday oldukca daha cok kazanir rte cokkk
Geç onu, adam bu yaşında kendini parçaladı. Tane tane anlattı. Hâlâ projelerini anlatsın diyorlar. Ama evet çok fazla proje anlattı. Her seferinde iftira atıp hakaret etseydi yaranırdı.

ben en çok 2. Turda sandığa gitmem diyenlere kuruldum, böyle bir seçenek olmamalı, zaten algı yaratıldı yüzdelerin doğru olduğunu asla da düşünmüyorum
Diğer adaya oy vermek demek bu.
Hatta ikna edebildiğimizi ikna edelim.
Elimizden gelen herseyi yaptık deriz.

Sinsi ilerledikleri ve yumusak görünmeye çalıştıklari için cahil kesim göremiyor.. hizbullahın talibandan yada ışidden ne farkı var ki şimdi.. atatürk ün sadık kitlesi sayesinde, bu topraklardan ataturk geçme sansını elde etmiş bir millet oldugumuz için şu an bir afganistan degiliz ama çürügün yanında saglam da çürür, çürük olanı iyileştiremez saglam, o karanlıga böyle ilerliyoruz ne yazık

Ayrıntısını bilmiyorum. Birkaç hafta önce açıklamıştı. Herkes zina hakkındaki söylediklerine diziden edit yapıp gülmekle meşguldü valla.
Tek duyduğum ahiret temelli eğitim sistemi lafıydı. Sonrasında kanalı değiştirdim. Fazlasına lüzum yoktu.

Diğer adaya oy vermek demek bu.
Hatta ikna edebildiğimizi ikna edelim.
Elimizden gelen herseyi yaptık deriz.
Biz ailece elimizden geleni yaptık, kayınpeder kaynanaya kurana el bastırdı şaka yapmıyorum true storyyalnız ne anlatırsan anlat anlamayan bir güruh var. 2018 de 1 liraya aldığı ekmeği 6 liraya aldığı halde gayet memnun olduklarını gösterdiler bu seçimde

Aslında tamamen haksız değil. Kadınlar haklarını öğrenip aramaya başlayınca da türlü zorluklarla karşılaştı, onlardan biri de malesef şiddet oldu.
Hadi kadın (hiç kabul etmiyorum ama) aşktan kör oldu ve şiddete meyilli adamı koca diye seçti; o adam kapıya dayanıp şu kadar yatar çıkarım, seni yine öldürürüm deme cesaretini kimden aldı? İlkel toplumuz. Kadın da adam da adalet sistemi de ilkel.

Geç onu, adam bu yaşında kendini parçaladı. Tane tane anlattı. Hâlâ projelerini anlatsın diyorlar. Ama evet çok fazla proje anlattı. Her seferinde iftira atıp hakaret etseydi yaranırdı.
ben yuzde 60 bekliyodum kazanmasini isterdim ama umutsuzluga dustum rte alacak ikinci turda. kilicdaroglu sureklu kaybediyor kac secimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…