Oy kullanacağımız yer ve sandık no bilgisine e devletten bakacakmışız haber okumuştum bugün öyle yazıyorduBir şey sorucam bu 28 Mayıstaki seçim için yeni seçmen kağıtları gelecek mı yoksa öncekiyle aynı yerde mı oy kullanıcaz?
Bende normalde atardım da dün sanki hissetmiş gibi cüzdana koymuştum O yüzden sordumAynısıyla.
Dün dedim oyumu kullandıktan sonra bence atayım bunu işime yaramaz artık:)
Öyle bir eminlik vardı.
Eşim saçmalama dedi aldı cüzdanına koydu.
Oy kullanacağımız yer ve sandık no bilgisine e devletten bakacakmışız haber okumuştum bugün öyle yazıyordu
En son zinayı yasaklamaktan falan bahsediyordu.Otobüste kadın adayı gölge şeklinde gösterene mi?
Hoşunuza gitti mi o durum?
Bizimkiler de 2. Tura gitmeme opsiyonunu tartışsın
Unutmayalım unutturmayalim dedik ama onlar unutmuş.Daha insanların acısı bu kadar tazeyken,seçim kutlamaları yapmakta insanlığa sığmaz.
Ayni yerde şuanki secmen kagidiylaBir şey sorucam bu 28 Mayıstaki seçim için yeni seçmen kağıtları gelecek mı yoksa öncekiyle aynı yerde mı oy kullanıcaz?
Öyle bir şey olmayacağını yollardır da şeriat gelecek diyorsunuz hani o da yok boş boş konuşuyorsunuz diye düşünüyorlar.En son zinayı yasaklamaktan falan bahsediyordu.
Hüdapar da 15 yaşında kız evlenebilir vs. diyordu.
6284 konusunda ne düşünüyor acaba bu başlığa yazan hanımlar? Görüş fark etmeksizin herkese soruyorum bu arada.
Hayatta çekilmez de çekilirse ne oluyormuş?Bu gece saat 22:00’a kadar cekilebiliyormus kilicdaroglu.
Sizce cekilecek mi?
Hayır.Bu gece saat 22:00’a kadar cekilebiliyormus kilicdaroglu.
Sizce cekilecek mi?
Twitter’da gordum. Cekilirse sanirim ogan ve rte ikilisi olacakmis. Ama tam anlayamadim nasil olacak. Kk ve ogan gorusme yapmis.Hayatta çekilmez de çekilirse ne oluyormuş?
6284 de kalkar mı sizce?Öyle bir şey olmayacağını yollardır da şeriat gelecek diyorsunuz hani o da yok boş boş konuşuyorsunuz diye düşünüyorlar.
Bazıları da memnun olur tabii bu durumdan normal görenler de varmış insanlar komşularından vs örnek verince anladım.
Ben ondan çok korkuyorumSamimi söylüyorum bu dönem son galiba söylentilere göre yerini Fatih Erbakan a bırakacak...
Eğitimle ilgili fikirlerini duydunuz mu?Ben ondan çok korkuyorum
Zinayı suç sayma vs gibi vaatleri yüzünden
Siyaset bu şimdi beraber girmiş olabilirler ama bir bakarsın 5 ay sonra araları bozulur.6284 de kalkar mı sizce?
Bana hiç sorma, tüm ağır hakaretler parmağımın ucunda. Biliyordum sonucu ama ufacık bir umut vardı içimde mum ışığı gibi.En son zinayı yasaklamaktan falan bahsediyordu.
Hüdapar da 15 yaşında kız evlenebilir vs. diyordu.
6284 konusunda ne düşünüyor acaba bu başlığa yazan hanımlar? Görüş fark etmeksizin herkese soruyorum bu arada.
Töbestagfurullah.Samimi söylüyorum bu dönem son galiba söylentilere göre yerini Fatih Erbakan a bırakacak...
Gram ihtimal vermiyorum.Twitter’da gordum. Cekilirse sanirim ogan ve rte ikilisi olacakmis. Ama tam anlayamadim nasil olacak. Kk ve ogan gorusme yapmis.
Ulke icin ogan lehine cekilebilir soylentileri var.
Kesinlikle oldu amaçta oydu zaten amaçlarına ulaştılar.eminim ki kürt seçmen yani hdp tabanindan da hüda elbirligiyle erdogan kayma oldu( burda yine din sömürüsunun katkısıni görebiliyoruz).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?