Evet bugün ben de duydum. Haberleri, twitterı takip etmedim ama biri eşime demiş, Oğan'a bıraksın diye. Ne münasebet, dedim. Yüzde beşlik oyuyla ne oldu sanıyor kendini!
Bu ülkenin %45inden herşeye rağmen oy almış bir adamın maskara edilmesine müsaade edemeyiz. Bu ne cüret ya
Benim gozlemlerim ve oy oranları bana bunu gösteriyor keşke soylemeyince kazansa hiç konusmazdimValla kırk kez söyleye söyleye kaybettireceğiz kazanacağı varsa da yeminle haaaa
Yok, durum (hakaret etmemek için böyle yazdım) ortada. Biz yine başka bir sayfada buluşup sıradaki beş yıl dertleşelim. Normal düşünen insanlara ihtiyacım var.Valla kırk kez söyleye söyleye kaybettireceğiz kazanacağı varsa da yeminle haaaa
1 evlilik sebebiyle işten ayrıldığın için tazminat almayı bunlar çıkarmadıBen şuna şaşırıyorum. 6 lı masa henüz aday çıkaramadığında Kemal Kılıçdaroğlunu asla istemeyen arkadaşlarım KK seçilince dedem de dedem diye paylaşım yapmaya başladılar. Adam 3 cümle kursa birinde pot kırıyor. Konyayı devlet zannediyor, Diyarbakıra Şanlıurfa diyor başörtüsüne bez parçası diyor adam daha baştan falso. Anladığım kadarıyla denize düşen yılana sarılık misali. Hatta bu konuda birine sormuştum tuvalet terliği de olsa oy verecekmisiniz diye evet diye cevap verdi tabiki seçme özgürlüğü var :) Ama ben bu adama asla oy vermem.
Bütün dünyada ekonomik kriz olduğunu kabul etmiyorlar derinleşmesinin bir çok sebebi var ama blablsbla ne anlatsak boş :)
Ben 18 yaşından beri çalışıyorum. İşbaşı eğitim programı sayesinde tecrübesizken bir firmaya girdim. Devlet kadını eve sokmak için her şey yapıyormuş falanfilan…. Hıhı evet Bu yaz evleniyorum. Evlilik sebebiyle işten ayrılmak istiyorum ve tazminat alacağım sadece minnet duyarım hükümete çünkü bence mükemmel bir hak :)
Bazı söylemler boş lakırdı. Artık tamam deyip geçiyorum.
Büyüsün büyüsün ki suleyman demirel in sözü gerçekleşsinBunlar düzeltemiyor bir de o denesin ne olmuş. Elbet bunların da sonu gelecek. Bu gün borsa çakıldı biliyor musunuz ülkemdeki bir sürü iş yeri iflasın eşiğine geldi. Yabancı sermaye bütün hisselerini satıyor. Kriz büyüdükçe büyüyor.
Hesap ne?Fidyo geldi yine.
Mordem Safi.Hesap ne?
TaamMordem Safi.
Bence bakma, sexten soğursun.
Elle tutulur dünya kadar proje sundu ama bilin bakalım sizin neden haberiniz yok. Yandaş medya siz görüp beğenirsiniz diye göstermiyor.Aa olurmu onlar okumuş,bilim adamı olmuş, seküler, elit ,cumhuriyetçi,laik..diğer %50 ise cahil geri zekalı..siz bu ayrımcılığı yaptığınız sürece sittin sene KAZANAMAYACAKSINIZ..deprem bölgesi Tayyibe verdi diye depremzedelere küfreden, iyi olmuş diyen zihniyet KAZANAMAYACAK..Abd AB destekledigi ile değil halkın desteği ile biyere gelmeye çalışın biraz kendinizi sorgulayın %50 ye hakaret etme yarışına girmeye çalışacağıniza önce partinizi din dusmanlarindan, teröristlerden temizleyin. Sonra elle tutulur projeler vaat edin heykellere karnımız tok..koltuk sevdalısı adayınızı sorgulayın..millete saldırmayı bırakın
Çıkmıyo zaten silmiş herhaldeBence bakma, sexten soğursun.
Yine kaçırdım yaaaaaaBence bakma, sexten soğursun.
1 saat duracak demiş. Doldu sanırımÇıkmıyo zaten silmiş herhalde
Kimin hakkındaymış? Yine rütbesiz birinin mi?1 saat duracak demiş. Doldu sanırım
Gene kimin videosu ne oluyor. Geçmişi okuma gafletinde bulundum kaçırdımMordem Safi.
Dayının biri görüntülü segz yapıyodu. Kılıcın keskin olsun dayı yazmışlar.Yine kaçırdım yaaaaaa
Esencılıs belediye meclis üyesi S*lami Ayd*n.Gene kimin videosu ne oluyor. Geçmişi okuma gafletinde bulundum kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?