Kararname ile istediğini yapabilir. Sadece tek adam rejimini bitiremez onun için oy çokluğu lazım. Ama şu var. Tek adam rejiminin başında Kılıçdaroğlu olursa bu Akp nin hiç işine gelmez.Beni birileri bilgilendirsin şimdi kk alsa bile mecliste çoğunluğu aldı cumhur ittifakı böyle bir durumda kk yi çok zorlamazlar mı adamın çalışmasına karar almasına müdahale etmezler mı
Tiktokçu zıppır dediğim adamın sergilediği performans:
Tip e verilen oylar MHP ye gitti diyorlar bununla ilgili çok şikayet var ama doğruluğundan emin değilimSera Kadıgili desteklediğim, Tip'e oy verdiğim için eleştiren şahıslara haddin bildirdiğim için ban aldım.
Ülkede demokrasi var mı da burada hakkaniyet arayalım?
Merak edenlere; TİP'e verdiğim oy sandıkta görünmüyor, hiç edilmiş!
O yüzden endişelenmenize gerek kalmadı, ülkede seçim güvenliği mükemmel, boşuna daha seçim bitmeden sokaklara düşüp kutlama yapmadılar.
Bi yolunu bulup bu ülkeden gitmek istiyorum, üzgünüm Ata'm. Vallahi ben senin gibi dirayetli olup savaşamayacağım
Ben Türkiye de yaşamıyorum ama takip ettiğim kadarıyla oylar çok bilinçsizce kullanılıyor özellikle muhafazakar kesimin yüzünden 20 sene ülkeyi aynı adamın yönetmesi çok saçma
son ana kadar destekliyoruz vazgecmek yokkkk ins kazanacagiz bu böyle bitmemeli kkİkinci tur için kesinlikle o sandığa gitmemezlik yapmayın. Demokrasi sandıkta kazanılır. Biz dişimizi tırnağımıza takalım son ana kadar ikna edilebilecek herkesi ikna edelim, vatandaşlık hakkımızı sonuna kadar kullanalım. Şunu bilin ki biz muhalifler olarak yalnız insanlarız, mücadelemizi halk olarak vazgeçmeyip sandıkta vereceğiz. Vekillik almış adamların ipiyle kuşağı denk, çok da umurlarında değil. Mücadeleyi biz veriyoruz.
Niye ki? Neden?
Seçim diye provokasyon içerikli bir başlık açmış oradan yakalamışNiye ki? Neden?
Seçim tutanağının fotoğrafı var mı elinde, itirazda bulun. Chpnin sisteminde itiraz butonu varSera Kadıgili desteklediğim, Tip'e oy verdiğim için eleştiren şahıslara haddin bildirdiğim için ban aldım.
Ülkede demokrasi var mı da burada hakkaniyet arayalım?
Merak edenlere; TİP'e verdiğim oy sandıkta görünmüyor, hiç edilmiş!
O yüzden endişelenmenize gerek kalmadı, ülkede seçim güvenliği mükemmel, boşuna daha seçim bitmeden sokaklara düşüp kutlama yapmadılar.
Bi yolunu bulup bu ülkeden gitmek istiyorum, üzgünüm Ata'm. Vallahi ben senin gibi dirayetli olup savaşamayacağım
Seçmen listesi her seçim için ayrı hazırlanır. Önceki seçimde isminiz varsa yine olacaktır. Kullanmamış listeden silelim diye bir şey yokYurtiçi için kullanılabiliyormuş ama yurtdışı için bulamadım, ilk defa oy kullanacağım burda. 4,5 saat git gel yapacağım oy kullanmak için, umarım bilen biri yanıtlar. Teşekkür ederim
Tip e verilen oylar MHP ye gitti diyorlar bununla ilgili çok şikayet var ama doğruluğundan emin değilim
Tutanağım fotosu yok, oyu verdik çıktık. Ne bileyim çalacaklarını?Seçim tutanağının fotoğrafı var mı elinde, itirazda bulun. Chpnin sisteminde itiraz butonu var
Hdpkk yı destekleyen CHP zihniyeti kalkmış hüdapar'a terörist diyor
Peki o zaman hüdapar'a ilk teklifi neden CHP götürdü.? :)
Pkk Erdoğan'a karşı
Feto Erdoğana karşı
İsrail Netanyahu Erdoğan'a karşı
İnsan bu noktada bi düşünür ben kimlerin yanındayım diye ama bu feraset yok maalesef
Ülkem için en hayırlı olanı nasip etsin RABBİM
Chp nin sitesinde sadece en yüksek ilk 4 partiye yer verilmiş diyen de var, inşallah hiç edilmemiştir. Yine de oyumuzu kullanalım, biz elimizden geleni yapmış olalımDiyarbakı bismilde bir sandıkta yeşillere verilen oylar mhp ye sayılmış iddiaları da vardı twitterda.
Tutanağım fotosu yok, oyu verdik çıktık. Ne bileyim çalacaklarını?
El birliği ile müşahitler vs. oyumu iç etmişler işte, ben düzgünce bastım oyumu ve katladım. Geçersiz olması mümkün değil.
Bir daha oy kullanmayı düşünmüyorum bu üllkede ben. Boşuna niye kırkbeş dakika sıra bekleyeyim ki?
Salak mıyım?
Salakmışım!!!
Chpnin hüdapara gittiğini kanıtla. İnstagramda şurda burda konuşan adamlarla değil direk anlaşma videosu ve açıklama istiyorum.Hdpkk yı destekleyen CHP zihniyeti kalkmış hüdapar'a terörist diyor
Peki o zaman hüdapar'a ilk teklifi neden CHP götürdü.? :)
Pkk Erdoğan'a karşı
Feto Erdoğana karşı
İsrail Netanyahu Erdoğan'a karşı
İnsan bu noktada bi düşünür ben kimlerin yanındayım diye ama bu feraset yok maalesef
Ülkem için en hayırlı olanı nasip etsin RABBİM
Uyardım hatta sayfasında.Seçim diye provokasyon içerikli bir başlık açmış oradan yakalamış
Yapma böyle, o zihniyetten kurtulmak için bunu yapmamız lazımDiyarbakı bismilde bir sandıkta yeşillere verilen oylar mhp ye sayılmış iddiaları da vardı twitterda.
Tutanağım fotosu yok, oyu verdik çıktık. Ne bileyim çalacaklarını?
El birliği ile müşahitler vs. oyumu iç etmişler işte, ben düzgünce bastım oyumu ve katladım. Geçersiz olması mümkün değil.
Bir daha oy kullanmayı düşünmüyorum bu üllkede ben. Boşuna niye kırkbeş dakika sıra bekleyeyim ki?
Salak mıyım?
Salakmışım!!!
Bu habere çok çok üzüldüm.Huhuuuu uyandığınız uykudan uyanın, cok geçmez yakında oy da kullanamayacaksınız, karma eğitim sona ericek belki ilerde kadınların çalışma hakları da kısıtlanacak. Daha çok ağlarsınız derdim de ağlamazsınız siz, (sözümün gittigi yeri bilen biliyor) yine de islamı savunuyor dersiniz beyniniz uyuşturulmuş diycem de suçu iktidara atmak bu, hayır hayır iktidarın sizler kadar suçu yok. Siz böyle bir muameleden hoşlanıyorsunuz. Zıvanadan çıktım yaa
Umarım öyledir, ama dört partiden fazlası vardı, hatırladığım kadarı ile 8-9 parti de vardı orada.Chp nin sitesinde sadece en yüksek ilk 4 partiye yer verilmiş diyen de var, inşallah hiç edilmemiştir. Yine de oyumuzu kullanalım, biz elimizden geleni yapmış olalım
Bütün ittifaklar var, ben gördüm. Oyu sıfır olanlar yoktur belki sayfadaChp nin sitesinde sadece en yüksek ilk 4 partiye yer verilmiş diyen de var, inşallah hiç edilmemiştir. Yine de oyumuzu kullanalım, biz elimizden geleni yapmış olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?