- 20 Mart 2008
- 142.001
- 214.033
- 1.423
- 60
Erkek erkeğe evliliğimi destekledi,kargalar bile kahkaha attı bunaTroll olsa bile bunları desteklediğini kaç kere açıkladı, arkadaşlar yapmayın kendinize bunu :)
Nasıl olumlu yansıdı terör bitti mi çözüm süreci sonucu nedir ?Çözüm sürecine olumlu yansayacak oLmasi beni mutlu etti peki sizi ne rahatsız etti ? (!)
Yarabbülalemin. Hanımefendi size çok güzel cevaplar vermişler bana gerek kalmamış, bence de tartışma kültürünüz çok zayıf.
Suana kadar kemal Kılıçdaroğlu hiç bir partiliyi görüşmeye ben gönderdim hesabını soracak varsa bana sorsun demedi.Bu kadar hareketini yanlış bulduğunuz insanla aynı şeyi desteklemek nasıl hissettiriyor ? :)
Ben oy kullanmayacağım demedim ama gerçek bu umutlandıkça umutların yıkılması daha çok üzüyorLütfen yapmayın bunu. Şuan iktidarın trolleri zaten insanları buna inandırıp sandığa gitmemesi için uğraşıyor. Hiç umudunuz olmasa bile gidip kullanın oyunuzu ve lütfen bu tarz olumsuz düşünceleri yazmayın buraya çok rica ediyorum.
Suana kadar kemal Kılıçdaroğlu hiç bir partiliyi görüşmeye ben gönderdim hesabını soracak varsa bana sorsun demedi.
İşte Swan bizim vatandaş olarak gördüğümüzu onlar nasıl bu işin içinde insan olarak görmez de kk yı yine çıkartırlar aklım almıyor.Zamaninda Ekmeleddin beye verilen şans şimdi nasıl Mansur Yavaşa veya Ekrem İmamogluna taninmadi da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali 10. Kez kaybetmeye çıktı cidden çok merak ediyorum. Ne hakkı vardi ki milyonların umutlarını söndürmeye?Tam bir terminatör, coşkulu, şovu seviyor, kitleleri ateşlemeyi iyi biliyor; ukala, hazır cevap, Erdoğan’ın dilinden anlar, diş geçirir.
MaşallahBöyle bi kültürüm yok seviyeden ve hoşgörü den yanayım her zaman
Aşağılamak, hakaret etmek, nefret söylemi,
Bunun gibi tutumları savunmuyor ve sergilemiyorum :)
Peki bunları ilk getiren kimdi yandaş medya savunucusu bana bunu söyler misin? HDP yi meclise sokan kimdi?Buda mı troll basım :)
baya mutlu etmis baya olumlu yansımışki hala terör örgütu olarak kalmışlar sizin içinÇözüm sürecine olumlu yansayacak oLmasi beni mutlu etti peki sizi ne rahatsız etti ? (!)
Nasıl olumlu yansıdı terör bitti mi çözüm süreci sonucu nedir ?
Bu konuda haklısınız buna bi düzenleme getirilmeli Erdoğanın hdp nin bu kadar önünü açmasını bende desteklemiyorum.Peki bunları ilk getiren kimdi yandaş medya savunucusu bana bunu söyler misin? HDP yi meclise sokan kimdi?
Aynı şeyleri yapmadılar yapsalardi şuan savunacak kadar düşmezdimSorumun cevabı bu değildi. :)
O zaman eleştirmeye burdan başlarsanız sonra bu da mı trol :) diye attiklarinizi elestirelim birlikte biz varız. Sorunun kaynağına bakın bir önce. İlk nasıl girdiler meclise bunlara bakın.Bu konuda haklısınız buna bi düzenleme getirilmeli Erdoğanın hdp nin bu kadar önünü açmasını bende desteklemiyorum.
O zaman boşuna PKK ile sırt sırta verdiniz bir işe de yaramadıYansıdı denmemiş ki yansayacak denmiş (cek-cak) eki gelecek zamanı ifade eder. :)
Umarım terör tamamıyla biter inanıyorum
Demek ki neymiş, sizin terör diye adlandırdığınız bir siyasi parti seçtiğiniz cb için terörist değilmiş.Bu konuda haklısınız buna bi düzenleme getirilmeli Erdoğanın hdp nin bu kadar önünü açmasını bende desteklemiyorum.
Aynı şeyleri yapmadılar yapsalardi şuan savunacak kadar düşmezdim
Birini gönderip ben gönderdim demedi
Bir oatiki gidip dağa yemek yiyip çay icmedi.
Bir oatiki kardeşini TV ye çıkartıp mektup okutmadi.
Evet yapsaydı tavrim böyle olmazdı sesiz kalırdım.
Aynı şeyleri yapan insanla aynı dusuncedi olmak beni kötü hissettirdi.
Normali bu çünkü size de tavsiye ederim.
Süper ikili bunlarGülsün artık şu güleç yüzümüz.
Gitsin bence umarım gider,oğuzhanda güzel bir program yapar.Oğuzhan uğur kk yı mevzular açık mikrofona davet ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?