Ben nerede CHP ne yapıyorsa doğrudur dedim ya kaç gündür CHP nin bana göre yaptığı yanlislari ve neden oy alamadığı yerleri yazdım ben gayet tarafsizca. Tabiki yanlış tabiki desteklemiyorum ne demek yani bu. Ben sadece meselenin köküne bakın onları başımıza kim musallat etti dedim size. Ben gayet tarafsız bir şekilde yorumumu yapıyorum.Bakın ben her türlü eleştiri yi yapıyorum ama sizin gibi körü körüne chp ne yapıyorsa doğrudur demiyorum.
Mesela selvi k nin katıldığı cenaze.
Buna şu yorumu yapamıyor sunuz,
"Evet katılması çok yanlış asla desteklemiyoruz" deme cesaretinde bulunamıyor sunuz neden ?
Bu üzücü işte
ODATV - Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberler ne diyorsunuz peki, arkadaş akp millet vekili artıkHdp ve pkk aynı değildir bölümüne kadar okudum yeterli oldu.
Pervin Buldan ve Canan kaftancioglu kimler bilginiz varmı :)
Pervin Buldanın açıklaması biz pkk yi terör örgütü olarak görmeyiz diyor buna ne diyorsunuz peki ?
Chp hdp yle ittifak değil 6 lı masada değil diyerek kendinizi kandırıyor sunuz sadece gördüğünüz gibi bu millet buna kanmadı kanmayacak.
Bizim toplum böyle şeyleri kaldırmaz, bu el ilanına basılıp da dağıtılacak bir sey değil.Niye lgbt yi savunmuyor mu kk ? Ben hangi programı izledim TV de Allah Allah :)
Özerklik getireceğini de açıkça ilan.ediyor farklı bisey yazmamış trollcüler :)
Herhangi bir partiye üye değilim ve Kılıçdaroğlu ile bir yakınlığım yok. Muhalefet iktidara geldiğinde eleştirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şuan muhalefeti eleştirmemin kimseye bir faydası yok.noegthy özel değilse bir soru sormak istiyorum. CHP 'de görevli misiniz veya Kılıçdaroğlu ile bir yakınlığınız var mı? Ona veya CHPye oy atmış çoğu kişide ufak ta olsa şikayet etmiş eleştiren olmuş ama sizin hiç eleştirininiz yok, hatta laf söyletmek de istemiyorsunuz. Kılıçdaroğlu' na karşı çok sevgi dolu nesajlarınızı gördüm. Sadece merak ettim, suçlama, laf atma vs. gibi algılamayın.
Yakında kediler gibi pika sendromuna yakalanıp duvarları yerleri yicez.Ay ben de gıcık oldu ondan yemedi herhalde dedim. Yazık yaaaÇocuklar kim bilir ne kadar zamandır atıştırmalık yemedi ki kadın yemeyip götürüyor.
Ben bunu şimdi gördüm. Sizinle ustuste bikac kez yorumlastigim için kendimden özür diliyorum yazık olmuş zamanıma. Özellikle sağdaki yazinin gerçek olduğuna nasıl inandiniz ya cidden soruyorum bak.Şu vaatlere bak
Bunları bastıran ve dağıtan Chp değil. Bunlara kim inanır yaa demiştim daha önce. Sözümü geri alıyorumŞu vaatlere bak
lalspwlxlpalxpalxps inanılmaz ya. Benim evimde büyük yazıcı var, 10 snde buna benzer bir şeyi kendim bile çıkarabilirim. Böyle şeylere inanan var mı cidden lwlxlwlxlsBunları bastıran ve dağıtan Chp değil. Bunlara kim inanır yaa demiştim daha önce. Sözümü geri alıyorum
Görseldeki Kemal Kılıçdaroğlu afişlerinin gerçek olduğu iddiası - Teyit
Görseldeki afişler Kemal Kılıçdaroğlu’na ait olduğu iddiasıyla yaygınlaştırıldı.teyit.org
Yaza yaza klavyemin tuşları aşındı yahu. Bunlar montaj.
gerçekten çok ilginç bu kısım beyinlerinden silinmiş , cevap da vermiyorlar .Suna neden hiç cevap vermiyorsun @Gonulmeyvesi bu 2. Gönderim sana.
Ekrem başkan aday olamazdı siyasi yasak getirilebilirdi seçim öncesi bunu unutmayalım lütfen.İşte Swan bizim vatandaş olarak gördüğümüzu onlar nasıl bu işin içinde insan olarak görmez de kk yı yine çıkartırlar aklım almıyor.Zamaninda Ekmeleddin beye verilen şans şimdi nasıl Mansur Yavaşa veya Ekrem İmamogluna taninmadi da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali 10. Kez kaybetmeye çıktı cidden çok merak ediyorum. Ne hakkı vardi ki milyonların umutlarını söndürmeye?
Bu halkın mahsunluğu, garip gurebalığı beni öldürüyor. Çok üzülüyorum anasını satayım ya, bu çarkın dişlisine sövmekten yoruldum; bu insanları yardımlarla harçlıklarla ellerinde tutuyorlar. 16 milyon insanımız sosyal yardım alıyor, son yıllarda her sene bir milyon kadar artıyor.Arkadasımın biri sandıkta görevliydi dün beraberdik. Yanında akpli teyzeye bisküvi ikram etmiş bir şeyler vermiş, ama teyze asla yemedi diyor kendiside sabahtan aksama kadar ağzına bir sey sürmedi dedi. Anlatırken içimden (Allah Allah gıcık oldu herhalde bizim kıza) diye düşünürken devam etti, teyze o günün aksamı arkadasımı aramıs helallik istemek ve teşekkür etmek icin bisküvilerini çocuklarına götürmüş.
Yani ne bileyim teyze belki bir şeylerin değişmesi gerekiyordur. Değişse kötü mü olur..
Muhalefet Hdp yi desteklemiyor. Kürt seçmen Kılıçdaroğlunu destekliyor.Muhalefet hdp yi desteklemeye devam ettiği sürece bi başarı elde edemez bu çok açık ve net.
Sinan Ogan in bu konuda ki yorumlarını çok haklı bulmuyorum.
evet özellikle megri megride first lady imiz göz yaşlarına hakim olamadıBarxaniyle şivan perver konseri dinlerken yapınca ne anlama geliyor peki
Varmışlalspwlxlpalxpalxps inanılmaz ya. Benim evimde büyük yazıcı var, 10 snde buna benzer bir şeyi kendim bile çıkarabilirim. Böyle şeylere inanan var mı cidden lwlxlwlxls
megri megrinin anlamıni bilip ona göre hareket etmeside ayrı bi ilginç gelmisti banaevet özellikle megri megride first lady imiz göz yaşlarına hakim olamadı
etcep ve meşcid kimin dönemindekiler projelerdi ? onur yürüyüşlerine izin veren kimdi ? haa şu var lgbt ye taktığı kadar çocuk istismarları ile uğraşsın.Niye lgbt yi savunmuyor mu kk ? Ben hangi programı izledim TV de Allah Allah :)
Özerklik getireceğini de açıkça ilan.ediyor farklı bisey yazmamış trollcüler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?