Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben nerede CHP ne yapıyorsa doğrudur dedim ya kaç gündür CHP nin bana göre yaptığı yanlislari ve neden oy alamadığı yerleri yazdım ben gayet tarafsizca. Tabiki yanlış tabiki desteklemiyorum ne demek yani bu. Ben sadece meselenin köküne bakın onları başımıza kim musallat etti dedim size. Ben gayet tarafsız bir şekilde yorumumu yapıyorum.

ODATV - Haberler, Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberler ne diyorsunuz peki, arkadaş akp millet vekili artık

Niye lgbt yi savunmuyor mu kk ? Ben hangi programı izledim TV de Allah Allah :)

Özerklik getireceğini de açıkça ilan.ediyor farklı bisey yazmamış trollcüler :)
Bizim toplum böyle şeyleri kaldırmaz, bu el ilanına basılıp da dağıtılacak bir sey değil.
Ben buna inanmanıza şaşırdım.
Ben mesela açık açık seçim konuşmalarında LGBT ile ilgili bir sey görmedim Millet İttifakında, varsa yeşillendirin beni. Ben de görmemiş olabilirim.
Belki düşünce yapısı olarak karşı olmayabilir siyasileri, ama dediğim gibi bir politika olarak ben açık bir sey görmedim

Mesela TİP’in seçim videosunda açık açık vardı misal.

Herhangi bir partiye üye değilim ve Kılıçdaroğlu ile bir yakınlığım yok. Muhalefet iktidara geldiğinde eleştirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şuan muhalefeti eleştirmemin kimseye bir faydası yok.

lalspwlxlpalxpalxps inanılmaz ya. Benim evimde büyük yazıcı var, 10 snde buna benzer bir şeyi kendim bile çıkarabilirim. Böyle şeylere inanan var mı cidden lwlxlwlxls

Ekrem başkan aday olamazdı siyasi yasak getirilebilirdi seçim öncesi bunu unutmayalım lütfen.

Bu halkın mahsunluğu, garip gurebalığı beni öldürüyor. Çok üzülüyorum anasını satayım ya, bu çarkın dişlisine sövmekten yoruldum; bu insanları yardımlarla harçlıklarla ellerinde tutuyorlar. 16 milyon insanımız sosyal yardım alıyor, son yıllarda her sene bir milyon kadar artıyor.

Niye lgbt yi savunmuyor mu kk ? Ben hangi programı izledim TV de Allah Allah :)

Özerklik getireceğini de açıkça ilan.ediyor farklı bisey yazmamış trollcüler :)
etcep ve meşcid kimin dönemindekiler projelerdi ? onur yürüyüşlerine izin veren kimdi ? haa şu var lgbt ye taktığı kadar çocuk istismarları ile uğraşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…