Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
O zaman eleştirmeye burdan başlarsanız sonra bu da mı trol :) diye attiklarinizi elestirelim birlikte biz varız. Sorunun kaynağına bakın bir önce. İlk nasıl girdiler meclise bunlara bakın.
Meclise soktu,çözüm süreci diye bağrına bastı
Aynı şekilde fetoyu devlete soktu,ülkeyi teslim etti pişman oldu
Şimdi sıra Hizbullah da.
5 sene sonra ne diyecekler bakalım.
Sanki hepsini CHP getirmis ülkeye de terörist ilan ettiler.
Önce onlar getiriyor sonra siz teröristsiniz oluyor.

Demek ki neymiş, sizin terör diye adlandırdığınız bir siyasi parti seçtiğiniz cb için terörist değilmiş.
E muhalefet de onu öyle görmemekte haksız mı şimdi???

Muhalefet hdp yi desteklemeye devam ettiği sürece bi başarı elde edemez bu çok açık ve net.
Sinan Ogan in bu konuda ki yorumlarını çok haklı bulmuyorum.

CHP içinde de makamlarından endişe eden güç dengeleri var. Kılıçdaroğlu’nu gözü kapalı destekliyorlar. Akşener, Kılıçdaroğlu adaylığı konusunda realiteyi gördü ve çıkıştı; Yavaş ve İmamoğlu cesur davranamadı, diğer iki etkisiz eleman ittifak partileri de zaten siyasi rüşvet olarak vekillik aldı. Akşener de mecbur masaya döndü, günah keçisi olmak istemedi. Seçim onu haklı çıkardı. Beş puan açık ara fark yedi. Olan bizim umutlarımıza, inancımıza oldu.

Yansıdı denmemiş ki yansayacak denmiş (cek-cak) eki gelecek zamanı ifade eder. :)

Umarım terör tamamıyla biter inanıyorum
Chp Hdpden vekil sokmadı çünkü ittifak değil adamlar ama akp hüda pardan vekil soktu meclise!...hala sağda solda saçma salak yok Chp ye oy veren vatan hainleri yok şunlar yok bunlar diyenler Asıl vatana bunları sokan sizlersiniz. Hdp Ecevit zamanında değil akp zamanında kurulan bir partidir siz halen ne atıp tutuyorsunuz anlamış degilim.

Arkadasımın biri sandıkta görevliydi dün beraberdik. Yanında akpli teyzeye bisküvi ikram etmiş bir şeyler vermiş, ama teyze asla yemedi diyor kendiside sabahtan aksama kadar ağzına bir sey sürmedi dedi. Anlatırken içimden (Allah Allah gıcık oldu herhalde bizim kıza) diye düşünürken devam etti, teyze o günün aksamı arkadasımı aramıs helallik istemek ve teşekkür etmek icin bisküvilerini çocuklarına götürmüş.

Yani ne bileyim teyze belki bir şeylerin değişmesi gerekiyordur. Değişse kötü mü olur..

O zaman eleştirmeye burdan başlarsanız sonra bu da mı trol :) diye attiklarinizi elestirelim birlikte biz varız. Sorunun kaynağına bakın bir önce. İlk nasıl girdiler meclise bunlara bakın.

Bakın ben her türlü eleştiri yi yapıyorum ama sizin gibi körü körüne chp ne yapıyorsa doğrudur demiyorum.

Mesela selvi k nin katıldığı cenaze.
Buna şu yorumu yapamıyor sunuz,

"Evet katılması çok yanlış asla desteklemiyoruz" deme cesaretinde bulunamıyor sunuz neden ?

Bu üzücü işte

Kendisi gitmez yardimcisini gönderir ne farkı kaldı.
Şunun farkına varın hangi parti olursa olsun bu terörü bitirmek istemiyor.
Terörü eline alıp sopa gibi gösteriyor elinin altında tutuyor.
Kemal beyde RTE de 10 sene sonra olmayack belki siyasette.
Bakın bunlari aramıza sokup sonra suçu karşıya atamaz kimse.
Önce PKK sonra feto sonra Hizbullah daha kimleri getirecekler.

Chp sayesinde tam 61 vekil girdi 61 !

Ay ben de gıcık oldu ondan yemedi herhalde dedim. Yazık yaaa Çocuklar kim bilir ne kadar zamandır atıştırmalık yemedi ki kadın yemeyip götürüyor.

Gülsün artık şu güleç yüzümüz.
Sinan Ogan in bir videosu var neden cumhurbaskanligi adayı olduğuna dair bilmem izledin mi Swan birisi alaycı bir şekilde kazanamayacaginizi bile bile neden aday oldunuz ki diye soruyor o da aynen şoyle diyor
2.tura kalındığında HDP nin kilit isim olmasını istemiyoruz çünkü o zaman kandilin istedikleri yapılmak durumunda olacak biz Türk Milliyetçileri olarak bir araya gelip bu girişimi ondan yaptık çünkü Kandilin istedikleri olsun istemiyoruz. HDP nin alacağına yakın oy alsak bizim için yeterli ki kilit isim biz olalım dedi. Nitekim de öyle oldu. İnşallah ülkemiz için hayırlısı ne ise öyle olsun Ama şu var burda nasıl bir adım atacağını çok merak ediyorum önceki söylemlerinden dolayı.

Muhalefet hdp yi desteklemeye devam ettiği sürece bi başarı elde edemez bu çok açık ve net.
Sinan Ogan in bu konuda ki yorumlarını çok haklı bulmuyorum.
Kimse kimseyi desteklemiyor anlamadığınız nokta bu.
Şu an cumhur ittifakına karşı, diğer tüüüm düşünürler var.
Bunlar birbiriyle dost, ele ele yürüyen insanlar değil.
En sağı en solu dahildir.
Çünkü saray rejimi ve tek adam meselesinin kökten çözülmesi gerekiyor.
Lakin sizin cumhur ittifakınız içinde birebir hüdapar var ve soktunuz meclise.
Yanlış anlamayın da bunlar hdp ye benzemez, zamanında güneydoğu ve doğuda ellenmeyen, pkk nın kökü kazınsın iki leş birbirini katletsin diye salınmış caniler.
Az önce söyledim, düşmanın da hayırlısını versin Rabbim.
Hiçbir terör eylemi devlet desteği olmadan 30 yıl üzeri süremez yani burda birbirimizi kandırmayalım.
Biri fikir ayrıklığından yola çıkarak silahla bombayla saldırırken, diğeri tamamen cihad temelli, her türlü işkencenin olduğu, insana doğduğu güne lanet ettiren, özellikle milletin karısı kızı üstünden yürüyen ne zaman nereden geleceği belli olmayan bir yapıdır. İşidi düşünün gözünüzde, mumla ararsınız.
Onları öyle açılımla, özerklikle susturamazsınız, adam güya inancı için tavuk keser gibi doğruyor, boğuyor yıllarca işkence ediyor.

Neyi konuşuyoruz biz ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…