Meclise soktu,çözüm süreci diye bağrına bastıO zaman eleştirmeye burdan başlarsanız sonra bu da mı trol :) diye attiklarinizi elestirelim birlikte biz varız. Sorunun kaynağına bakın bir önce. İlk nasıl girdiler meclise bunlara bakın.
Demek ki neymiş, sizin terör diye adlandırdığınız bir siyasi parti seçtiğiniz cb için terörist değilmiş.
E muhalefet de onu öyle görmemekte haksız mı şimdi???
CHP içinde de makamlarından endişe eden güç dengeleri var. Kılıçdaroğlu’nu gözü kapalı destekliyorlar. Akşener, Kılıçdaroğlu adaylığı konusunda realiteyi gördü ve çıkıştı; Yavaş ve İmamoğlu cesur davranamadı, diğer iki etkisiz eleman ittifak partileri de zaten siyasi rüşvet olarak vekillik aldı. Akşener de mecbur masaya döndü, günah keçisi olmak istemedi. Seçim onu haklı çıkardı. Beş puan açık ara fark yedi. Olan bizim umutlarımıza, inancımıza oldu.İşte Swan bizim vatandaş olarak gördüğümüzu onlar nasıl bu işin içinde insan olarak görmez de kk yı yine çıkartırlar aklım almıyor.Zamaninda Ekmeleddin beye verilen şans şimdi nasıl Mansur Yavaşa veya Ekrem İmamogluna taninmadi da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali 10. Kez kaybetmeye çıktı cidden çok merak ediyorum. Ne hakkı vardi ki milyonların umutlarını söndürmeye?
Chp Hdpden vekil sokmadı çünkü ittifak değil adamlar ama akp hüda pardan vekil soktu meclise!...hala sağda solda saçma salak yok Chp ye oy veren vatan hainleri yok şunlar yok bunlar diyenler Asıl vatana bunları sokan sizlersiniz. Hdp Ecevit zamanında değil akp zamanında kurulan bir partidir siz halen ne atıp tutuyorsunuz anlamış degilim.Yansıdı denmemiş ki yansayacak denmiş (cek-cak) eki gelecek zamanı ifade eder. :)
Umarım terör tamamıyla biter inanıyorum
Barxaniyle şivan perver konseri dinlerken yapınca ne anlama geliyor pekiSakin olun hanımefendi :)
Barış işaretini hdp seçmeni mitinginde yaparsanız barış olarak Anlaşılmaz bu. Türk milleti de böyle anlamadı emin olun:)
O zaman eleştirmeye burdan başlarsanız sonra bu da mı trol :) diye attiklarinizi elestirelim birlikte biz varız. Sorunun kaynağına bakın bir önce. İlk nasıl girdiler meclise bunlara bakın.
Sen hüdapara karşı mısın destekliyor musun biz de onu anlayamadık. Savunduğun ittifak onlardan 4 millet vekili çıkardı daHdp ye karşı mısınız destekliyor musunuz çok merak ettim.
bademleyenleri, bir kereden bir sey olmaz diyenleri napalim peki ?Troll olsa bile bunları desteklediğini kaç kere açıkladı, arkadaşlar yapmayın kendinize bunu :)
Bişey dicem buna gerçekten inandınız mı?Şu vaatlere bak
Kendisi gitmez yardimcisini gönderir ne farkı kaldı.Erdoğan hiçbir zaman bir pkk cenazesine katılmadı ve hiçbir zaman desteklemedi ve bunu cesurca dile getirdi o yüzden 20 yıldır hep kazandı.
Kemal bey siyaseti yanlış okudu maalesef bizde rakip olarak daha farklı birini görmeyi isterdik. Ama aciklamari bile öyle tuhaf ki sizin adınıza üzüldüğümü belirtmek isterim
Chp Hdpden vekil sokmadı çünkü ittifak değil adamlar ama akp hüda pardan vekil soktu meclise!...hala sağda solda saçma salak yok Chp ye oy veren vatan hainleri yok şunlar yok bunlar diyenler Asıl vatana bunları sokan sizlersiniz. Hdp Ecevit zamanında değil akp zamanında kurulan bir partidir siz halen ne atıp tutuyorsunuz anlamış degilim.
Ay ben de gıcık oldu ondan yemedi herhalde dedim. Yazık yaaaArkadasımın biri sandıkta görevliydi dün beraberdik. Yanında akpli teyzeye bisküvi ikram etmiş bir şeyler vermiş, ama teyze asla yemedi diyor kendiside sabahtan aksama kadar ağzına bir sey sürmedi dedi. Anlatırken içimden (Allah Allah gıcık oldu herhalde bizim kıza) diye düşünürken devam etti, teyze o günün aksamı arkadasımı aramıs helallik istemek ve teşekkür etmek icin bisküvilerini çocuklarına götürmüş.
Yani ne bileyim teyze belki bir şeylerin değişmesi gerekiyordur. Değişse kötü mü olur..
Sinan Ogan in bir videosu var neden cumhurbaskanligi adayı olduğuna dair bilmem izledin mi Swan birisi alaycı bir şekilde kazanamayacaginizi bile bile neden aday oldunuz ki diye soruyor o da aynen şoyle diyorGülsün artık şu güleç yüzümüz.
Niye lgbt yi savunmuyor mu kk ? Ben hangi programı izledim TV de Allah Allah :)Bişey dicem buna gerçekten inandınız mı?
Şaka yapıyorum diyin.
komikmisin çen?Chp sayesinde tam 61 vekil girdi 61 !
Hüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktuSen hüdapara karşı mısın destekliyor musun biz de onu anlayamadık. Savunduğun ittifak onlardan 4 millet vekili çıkardı da
Kimse kimseyi desteklemiyor anlamadığınız nokta bu.Muhalefet hdp yi desteklemeye devam ettiği sürece bi başarı elde edemez bu çok açık ve net.
Sinan Ogan in bu konuda ki yorumlarını çok haklı bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?