Çok tatlıııTeyzelerim parti kur oy vereyim, alayına ayar çekeyim diyorsanız bana oy verebilirsiniz. Papağanlar siyaset yapamazmış, yapacak! Seçim foturafım nasıl?
Eki Görüntüle 3248319
İşte Swan bizim vatandaş olarak gördüğümüzu onlar nasıl bu işin içinde insan olarak görmez de kk yı yine çıkartırlar aklım almıyor.Zamaninda Ekmeleddin beye verilen şans şimdi nasıl Mansur Yavaşa veya Ekrem İmamogluna taninmadi da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali 10. Kez kaybetmeye çıktı cidden çok merak ediyorum. Ne hakkı vardi ki milyonların umutlarını söndürmeye?
Bence hem muhalefet seçmeni hem iktidar seçmeni seçimleri futbol maçı gibi değerlendirmemeli, buradaki yorumlarda iktidar kanadından da yorumlara denk geldim, kaç kere yenildiği halde deniyor, Fenerbahçe- Galatasaray maçlarında bir takım yenildiğinde fanatikleri bir daha maça çıkmasınlar bunlar hep yeniliyor diyorlar mı?CHP içinde de makamlarından endişe eden güç dengeleri var. Kılıçdaroğlu’nu gözü kapalı destekliyorlar. Akşener, Kılıçdaroğlu adaylığı konusunda realiteyi gördü ve çıkıştı; Yavaş ve İmamoğlu cesur davranamadı, diğer iki etkisiz eleman ittifak partileri de zaten siyasi rüşvet olarak vekillik aldı. Akşener de mecbur masaya döndü, günah keçisi olmak istemedi. Seçim onu haklı çıkardı. Beş puan açık ara fark yedi. Olan bizim umutlarımıza, inancımıza oldu.
Özellikle ileri yaştaki teyzeler, amcalar böyle şeylere kolayca inanıyor. Facebook’ta neler nelere inanıp yayıyorlar bir görseniz, aklınız hayaliniz durur. Yapman etmen teyzem, amcam, gözünüzü seveyim diyesim geliyor.lalspwlxlpalxpalxps inanılmaz ya. Benim evimde büyük yazıcı var, 10 snde buna benzer bir şeyi kendim bile çıkarabilirim. Böyle şeylere inanan var mı cidden lwlxlwlxls
abla twitterda oy pusulalarinda mhp ye gecirilen oylari paylasiyolar.Bence hem muhalefet seçmeni hem iktidar seçmeni seçimleri futbol maçı gibi değerlendirmemeli, buradaki yorumlarda iktidar kanadından da yorumlara denk geldim, kaç kere yenildiği halde deniyor, Fenerbahçe- Galatasaray maçlarında bir takım yenildiğinde fanatikleri bir daha maça çıkmasınlar bunlar hep yeniliyor diyorlar mı?
Bu bir seçim ve partiler vaatler veriyor seçmen kendisine yakın gördüğü partiye vaatleri de değerlendirerek oy veriyor, yalnız CHP sürekli strateji hatası yapıyor.
Burada bir mesajımda yazmıştım Kılıçdaroğlu iyi bir adam olabilir ama iyi bir aday değil diye, Mansur beyi de çok fazla beyefendi buluyorum, aday olsaydı oy oranı belki Kılıçdaroğlu’ndan 2-3 puan yukarıda olurdu lakin o da 2. tura kalırdı.
Halk kendisini kaptıracak bir coşku arıyor, bunu bana kalırsa en iyi İmamoğlu başarabilirdi, ki 1. tur Ankara ve İstanbul oy dağılımına bakarsak Ankara Mansur bey gibi bir belediye başkanına rağmen sandıktan akp çıkarmış.
Kılıçdaroğlu chpnin selameti için parti başkanlığından ayrılmalı, hdp ile resmî bir ittifakı yoktu ama 1 oy CHP’ye 1 oy tip’e çağrılarının, hdp ile ittifak olmamasına rağmen dışarıdan desteğin aleyhine kullanılacağını öngörmesi gerekirdi.
Ayrıca mecliste sandalye sayısını doğru dürüst yükseltemedi strateji hataları yüzünden, sayesinde MHP hiç çaba sarf etmeden hdp söylemleriyle oy arttırdı, chpye veren bir kısım seçmen nasılsa kazanacağız deyip tip’e oy verdi, hüdapar hdp hamlesi sebebiyle meclise girdi.
AKP seçmenine kızılıyor da bence yanlış yapılıyor, tip, hdp, hüdapar ve yrp meclise girmemesi gereken partilerdi akp ve chp el birliğiyle meclise soktu, biri yanlış strateji uyguladı diğeri de montaj videolar vb sayesinde çok güzel kullandı, insan karşısındaki partinin yapabileceklerini öngörür bari, onu da öngöremedi.
Meral hanıma gelince, İstanbul ve Ankara belediyeleri önemli olduğundan bu 2 şehrin belediye başkanlarını aday olarak görmek istiyorum diye kazanılmış belediyeleri kaybetmeye oynamak yerine elini taşın altına koyup ben aday oluyorum diyebilirdi, herkes hem pastam dursun hem karnım doysun diyor, eeee hani halk? Hani halkın seçim hakkı, demokrasi, özgürlük istekleri?
Sokrates, Platon, Abraham Lincoln’ü tekrar tekrar anıyorum.
Ben sosyal medya takip etmiyorum o yüzden bir şey diyemem lakin hislerimi paylaşmam gerekirse mecliste görmek istemediğim 4 parti vekil çıkardı, 2 tanesi kadını insandan bile saymıyor, iki tanesi de zaten birbiriyle ittifaktı ne yazarsam suç kapsamına girecek o yüzden içimde kalsınabla twitterda oy pusulalarinda mhp ye gecirilen oylari paylasiyolar.
HDp nin hırsızımı mhpMHP konusunda bir bit yeniği var gibi ne yalan söyleyeyim gerçek oyunun bu olduğuna asla inanmıyorum.
Oyum sana kukilitalım turunçu yanaklımTeyzelerim parti kur oy vereyim, alayına ayar çekeyim diyorsanız bana oy verebilirsiniz. Papağanlar siyaset yapamazmış, yapacak! Seçim foturafım nasıl?
Eki Görüntüle 3248319
Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancioglu,İstanbul modeli bir seçim çalışmasına başladıklarını duyurdular.Yilmak yok,sil baştan başlıyoruz!Bu bir referanduma dönüştü artikGülsün artık şu güleç yüzümüz.
Ya çıksın çıkıyorsa da CHP'nin oy alamadığı kesim gençler değil ki. Anadolu'daki özellikle belli bir yaş üstündeki insanlar. Onların da çoğu Babala TV izlemiyor. CHP'nin onlara ulaşması gerekiyor. Sonuçta açlık deprem vs ne olursa olsun AKP iki hafta bunlar terörist din düşmanı falan diye konuşup hepsini kolayca ikna ediyor. Kılıçdaroğlu'nun Anadolu'daki sağ seçmene ulaşması gerekir bence.
"kemal Bölücülerle bir oldugu için oy vermem" diyenler lütfen şunu izlesin. Bakın meclise soktugunuz adam ne diyor
Amerika, İngiltere, Kanada gibi Kılıçdaroğlu'nun daha fazla oy aldığı yerlerde oy verme süresinin 5 günden 2 güne düşürdüler biliyorsunuz. Buna engel olmak için imza kampanyası başlatılmış, link bırakıyorum.
37.955 kişi bu kampanyayı imzaladı ve başarıya ulaştırdı
Cumhurbaşkanlığı Yurt Dışı Seçim Günleri Eşit Olsun. Tüm Ülkelerde 5 Güne Çıkarılsınchng.it
"kemal Bölücülerle bir oldugu için oy vermem" diyenler lütfen şunu izlesin. Bakın meclise soktugunuz adam ne diyor
Bu adamlari gördükçe kanım donuyor.Bazi kadınlar sağda solda k..duk mu falan yazıyor,aklim almıyor bir kadın olarak."kemal Bölücülerle bir oldugu için oy vermem" diyenler lütfen şunu izlesin. Bakın meclise soktugunuz adam ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?