- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
niye iptal ediyoruz ya, cagirsinlar parti baskanlarini herkesin gozunun onunde gercek rakamlar islensin cikip ortak bir yayin yapilsin a ise a, b ise b.
nereye kayboldun sizinkilerin çaldıği oyları yayınliyolarHüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktu
Bu durumda içiniz rahatsa diyecek biseyim yok.
Daha o gece burada yazdım bunları.Özellikle ekşide küsen, kk aday olmayacaktı diye küfürler eden ve sandığa gitmeyeceğini söyleyenler beni endişelendiriyor ve sinirlerimi bozuyor. Hadi bir kısmı troll ama genel olarak bizim cenahtaki bu umutsuzluk ve kaybetmeyi kabullenmeyi anlayamıyorum. Onlar da kazanamadı. Hem de girdiği her seçimde girdiği gibi silip süpüren reisleri ilk kez MHP hüdapar vs ile birleştiği halde ilk turda kazanamadı. Onların daha umutsuz olması gerekmez mi?
YSK başkanı saniyeler içinde hızlıca dandirik bi açıklama yapıp soru bile kabul etmeden kayboldu ortalıktan. O akşam eşimin sinirden başı tuttu. Bu devletin güvenilir tek bir kurumu kalmadı mıIslak imza ve sonuçları görünce dün gece-loyalty nin paylaştığı videoda chp içinden 4 ayrı verinin bambaşka gelmesinin sebebi anlaşıldı.
Bu sefer pusulada değil evrakta veride yapmışlar yapacaklarını.
Daha sayım bitmeden balkon konuşmasında 2. turu kabul eden bir cb nin ne demek olduğunu biz anlıyoruz ama seçmeni bayrak sallıyordu hukuksuzluğa!
Size inat; sizin tüm ahlak, etik, hak, hukuk, yolsuzluğu alkışlamanıza inat yine hepimiz için sandığa gideceğiz!
Bugün anlamayacaksınız ama emin olun bir gün tarafsızlığa ihtiyacınız olduğunda, o oy verdiğiniz ellere dönüp de tükürmeyin diye!
Kazanma ihtimalini böyle yok ediyorlar. Olsun sen git sandığa ya neyin eksilir. Ülkede Erdoğan'a oy vermeyen bir ben bir de bir kişi daha kalsa ve diğer kişi aday olsa ben yine de sandığa giderim hatta o sandığı korurum.Gerçekten anlamıyorum ya sonuç değişmez bunlar gitmez diyor kiminle konuşsam. Göz göre göre ellerine verelim gidelim küsme zamanı değil. Kazanan kimse yok ki ayrıca karşı tarafta tutuşmuş vaziyette bence. Oylarla oynandığı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı ona rağmen kazanamadılar.
Kadınlar kulübünü davet ediyor sandımOğuzhan uğur kk yı mevzular açık mikrofona davet ediyor
Aksjdl ben de ikisini hep karıştırıyorum davet ederse gideriz buaradaKadınlar kulübünü davet ediyor sandım
Hangi üye gider acaba diye bi düşündüm 30 saniye
Zaten mücadele etmemiz gereken çok fazla şey varken bir de bazılarımızın mızmızlanması iyice zora sokuyor.Daha o gece burada yazdım bunları.
Aylar önce bu küskünlüğü yanlış aday seçimi zora sokmak falan filan, hepsini aday açıklandığı gün tartıştık ve bitti.
Bitti yani bu mesele, dönüp ahlanmanın alemi yok.
Umutsuzluğun yeri hele hiç.
Kendi tabirim ‘kırıldı o tahtın bir ayağı’ idi.
Biri iktidarda, biri bizde, biri Oğan’da ve boş olana asılmamız, çoğunluğu tekrar sağlamamız şart.
Bugüne kadar alınmış en büyük başarı bu, elde sıfırken şuan tutup yapıştığımız bir amaç var.
Onlar kaybettiğini kutlarken biz neyi sorguluyoruz?
Biz çok kötü bir gelecek bırakmayalım bu gençlere, herkes üstüne düşeni yapmalı. O sandıklara gidilecek, insanlar ikna edilmeye çalışılacak.
Oy kullandığınız sınıf kapısına asıldı,bir hafta asılı kalacakBu sandıkların ıslak imzalı görüntülerine nasıl ulaşırız?
Herkes kendininkini görmeli delireceğim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?