Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Daha o gece burada yazdım bunları.
Aylar önce bu küskünlüğü yanlış aday seçimi zora sokmak falan filan, hepsini aday açıklandığı gün tartıştık ve bitti.

Bitti yani bu mesele, dönüp ahlanmanın alemi yok.
Umutsuzluğun yeri hele hiç.
Kendi tabirim ‘kırıldı o tahtın bir ayağı’ idi.
Biri iktidarda, biri bizde, biri Oğan’da ve boş olana asılmamız, çoğunluğu tekrar sağlamamız şart.
Bugüne kadar alınmış en büyük başarı bu, elde sıfırken şuan tutup yapıştığımız bir amaç var.

Onlar kaybettiğini kutlarken biz neyi sorguluyoruz?

YSK başkanı saniyeler içinde hızlıca dandirik bi açıklama yapıp soru bile kabul etmeden kayboldu ortalıktan. O akşam eşimin sinirden başı tuttu. Bu devletin güvenilir tek bir kurumu kalmadı mı

Kazanma ihtimalini böyle yok ediyorlar. Olsun sen git sandığa ya neyin eksilir. Ülkede Erdoğan'a oy vermeyen bir ben bir de bir kişi daha kalsa ve diğer kişi aday olsa ben yine de sandığa giderim hatta o sandığı korurum.

Zaten mücadele etmemiz gereken çok fazla şey varken bir de bazılarımızın mızmızlanması iyice zora sokuyor.

Bu sandıkların ıslak imzalı görüntülerine nasıl ulaşırız?
Herkes kendininkini görmeli delireceğim!

Biz çok kötü bir gelecek bırakmayalım bu gençlere, herkes üstüne düşeni yapmalı. O sandıklara gidilecek, insanlar ikna edilmeye çalışılacak.

Ah evlat ah.... içim acıdı..... Yüce Rabbim topunun belasını versin bu çocuğun umutsuzluğunda gençliğinde boğulun .... ah yavrum ya ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…