Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ysk dan gelen açıklamalar benim için geçerliliği olan açıklamadır onun harici çıkan haberlere itibar etmiyorum doğru olduğunu düşünmüyorum.
İşime gelmiyor demiyor da düşünmüyorum diyor

Ysk dan gelen açıklamalar benim için geçerliliği olan açıklamadır onun harici çıkan haberlere itibar etmiyorum doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ysk doğru düzgün açıklama yapmıyor ki, geceden beri yıkıldı sosyal medya ysk açıklama yap diye ama devekuşu gibi kafasını kuma gömüyor

Kimler oy çalıyormuş görün artık, reis diye diye basmışlar mühürü inanda biraz utanma olur demi yeterki oy çalsın bunlar.

Neden o zman istanbul seçimini tekrarlattınız?Hiç bir ama hiçbir sebep yokken? Neden YSK nin dediğne itibar edilmemisti o vakit

Kızlar bebemi sallıyorum temizlik ve yemek yapmam lazım :) 17 hazirana az kaldı ders de çalışmam lazım 28 mayıs akşamı her ne sonuç olursa saygı duyucam ülkemiz için hayırlısı olsun :)

Hepinize hayırlı günler diliyorum

Ya bılıyolar da işlerinde gelmıyo
Kazanalım da nasıl kazanrsak kazanalm dıye

İzninizle son iki seçimde CHP seçmeni olan ve bu seçimde TİP'e oy veren bendeniz bir ekleme yapmak istiyorum.
TiP'e oy vermemin sebebi, mv adaylarını halkın değil bir takım sözü geçenler mi en çok parayı veren mi artık bilmiyorum, tanımadığım desteklemediğim adamı / kadını değil, aslanlar gibi muhalefet ettiğine inandığım aday kazansın diye TİP'e verdim.

CHP seçmeni olarak çantada keklik görülmekten, nasıl olsa bize oy vericekler kafasında olmalarından, parti içindeki çürük adamları yollamayıp bir de utanmadan iktidarın liyakat konusundaki hatalarından bahsetmeleri beni yıldırdı.

KK bence de doğru aday değildi ama RTE nin tek adamlık sistemi bitsin diye bir ödev gördüm ve onu destekledim. Lakin oylarımıza yine sahip çıkamadılar. 2018 seçimlerinde sistemi çöküp başarısız olan Onursal yine aynı görevindeydi, üstüne adamı bir de vekillikle ödüllendirmişler.

Bunca saçmalık göz önünde iken aynı şeyleri iktidar yapınca ağzımızı açmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.

Not: Tip'e oy vermek beni terörist destekçisi, koyu komunist vs. yapmıyor, ben kişilere oy veriyorum. 45 yıllık yaşamım boyunca en sağ partilerden en sola kadar, içime sinen bir çok farklı partiye oy verdim. Parti tutar gibi, " biz yedi göbekten chpliyiz / mhp liyiz, sonuna kadar ölümüne rte v.s " diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum

kemal diye bahsettiğiniz kişi,sizin babanızın oğlu mu?eğer öyleyse sorun yok.aksi takdirde bahsettiğiniz ,ana muhalefet partisi lideriyse, önce bi kendinize gelin,sonra o ağzınızı bi toplayın,sonra da haddinizi bilin.yoksa bildirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…