- 28 Şubat 2018
- 1.334
- 4.334
- 133
- 32
İşime gelmiyor demiyor da düşünmüyorum diyorYsk dan gelen açıklamalar benim için geçerliliği olan açıklamadır onun harici çıkan haberlere itibar etmiyorum doğru olduğunu düşünmüyorum.
Sizin reis çok seviyor ama hayret siz reisiniz ne yaparsa onaylamıyor musunuz?
Ysk doğru düzgün açıklama yapmıyor ki, geceden beri yıkıldı sosyal medya ysk açıklama yap diye ama devekuşu gibi kafasını kuma gömüyorYsk dan gelen açıklamalar benim için geçerliliği olan açıklamadır onun harici çıkan haberlere itibar etmiyorum doğru olduğunu düşünmüyorum.
Batmandanmış
Afiyet olsun.Batmandanmış
Hazımsızlık görüyorum :)
Her seçimde aynı senaryo oylar çalındı oylar yakıldı bilmem ne (!) bunların hepsi bütün partilerin gözetiminde oluyor o zaman kendi sandık görevlilerinzi bi gözden geçirin diyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bugün yapacak çok işim var buraya ayıracak vaktim yok zaten Bugün fazlaca harcadım vaktimi :)
Boşa bu çaba, salın.İşime gelmiyor demiyor da düşünmüyorum diyor
Neden o zman istanbul seçimini tekrarlattınız?Hiç bir ama hiçbir sebep yokken? Neden YSK nin dediğne itibar edilmemisti o vakitHazımsızlık görüyorum :)
Her seçimde aynı senaryo oylar çalındı oylar yakıldı bilmem ne (!) bunların hepsi bütün partilerin gözetiminde oluyor o zaman kendi sandık görevlilerinzi bi gözden geçirin diyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bugün yapacak çok işim var buraya ayıracak vaktim yok zaten Bugün fazlaca harcadım vaktimi :)
Yersen düşünmüyor da yani:))İşime gelmiyor demiyor da düşünmüyorum diyor
Ya bılıyolar da işlerinde gelmıyoVideolar gündem oldu! Urfa'da toplu ve açık oy kullanıldı iddiası!
Şanlıurfa'da çekildiği ileri sürülen toplu ve açık oy kullanılan videolar sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerden birinin Harran'da çekildiğini belirten CHP Genel Başkanı Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, sandık görevlilerinin de darp edildiğini söyledi.www.urfapusula.com
Kimler oy çalıyormuş görün artık, reis diye diye basmışlar mühürü inanda biraz utanma olur demi yeterki oy çalsın bunlar.
Bence hem muhalefet seçmeni hem iktidar seçmeni seçimleri futbol maçı gibi değerlendirmemeli, buradaki yorumlarda iktidar kanadından da yorumlara denk geldim, kaç kere yenildiği halde deniyor, Fenerbahçe- Galatasaray maçlarında bir takım yenildiğinde fanatikleri bir daha maça çıkmasınlar bunlar hep yeniliyor diyorlar mı?
Bu bir seçim ve partiler vaatler veriyor seçmen kendisine yakın gördüğü partiye vaatleri de değerlendirerek oy veriyor, yalnız CHP sürekli strateji hatası yapıyor.
Burada bir mesajımda yazmıştım Kılıçdaroğlu iyi bir adam olabilir ama iyi bir aday değil diye, Mansur beyi de çok fazla beyefendi buluyorum, aday olsaydı oy oranı belki Kılıçdaroğlu’ndan 2-3 puan yukarıda olurdu lakin o da 2. tura kalırdı.
Halk kendisini kaptıracak bir coşku arıyor, bunu bana kalırsa en iyi İmamoğlu başarabilirdi, ki 1. tur Ankara ve İstanbul oy dağılımına bakarsak Ankara Mansur bey gibi bir belediye başkanına rağmen sandıktan akp çıkarmış.
Kılıçdaroğlu chpnin selameti için parti başkanlığından ayrılmalı, hdp ile resmî bir ittifakı yoktu ama 1 oy CHP’ye 1 oy tip’e çağrılarının, hdp ile ittifak olmamasına rağmen dışarıdan desteğin aleyhine kullanılacağını öngörmesi gerekirdi.
Ayrıca mecliste sandalye sayısını doğru dürüst yükseltemedi strateji hataları yüzünden, sayesinde MHP hiç çaba sarf etmeden hdp söylemleriyle oy arttırdı, chpye veren bir kısım seçmen nasılsa kazanacağız deyip tip’e oy verdi, hüdapar hdp hamlesi sebebiyle meclise girdi.
AKP seçmenine kızılıyor da bence yanlış yapılıyor, tip, hdp, hüdapar ve yrp meclise girmemesi gereken partilerdi akp ve chp el birliğiyle meclise soktu, biri yanlış strateji uyguladı diğeri de montaj videolar vb sayesinde çok güzel kullandı, insan karşısındaki partinin yapabileceklerini öngörür bari, onu da öngöremedi.
Meral hanıma gelince, İstanbul ve Ankara belediyeleri önemli olduğundan bu 2 şehrin belediye başkanlarını aday olarak görmek istiyorum diye kazanılmış belediyeleri kaybetmeye oynamak yerine elini taşın altına koyup ben aday oluyorum diyebilirdi, herkes hem pastam dursun hem karnım doysun diyor, eeee hani halk? Hani halkın seçim hakkı, demokrasi, özgürlük istekleri?
Sokrates, Platon, Abraham Lincoln’ü tekrar tekrar anıyorum.
Neden o zman istanbul seçimini tekrarlattınız?Hiç bir ama hiçbir sebep yokken? Neden YSK nin dediğne itibar edilmemisti o vakit
Müslümanlar ama bütün hile hurda kul haklı yeme bunlarda
Devrelerim alarm veriyor şu anda.Boşa bu çaba, salın.
Güldürmeyin şimdi..2. Tur gerçekleşti çıkan sonuca itiraz edildi mi hayır.
Şimdide aynı şekilde saygı duyacağız çünkü biz saygı duymasını biliyoruz.
Şuan belediye başkanı Binali Yıldırım mı? :) 4 yıldır kim yönetiyor?(!)Güldürmeyin şimdi..
Çakma müslüman bunlar sorsan alınları secdeden kalkmaz kul hakkı yemez,ama senin benim oyumu hüpletirler.Ya bılıyolar da işlerinde gelmıyo
Kazanalım da nasıl kazanrsak kazanalm dıye
kemal diye bahsettiğiniz kişi,sizin babanızın oğlu mu?eğer öyleyse sorun yok.aksi takdirde bahsettiğiniz ,ana muhalefet partisi lideriyse, önce bi kendinize gelin,sonra o ağzınızı bi toplayın,sonra da haddinizi bilin.yoksa bildirirler.Niye bu Kemal çıkıp hdp pkk destekçisi dır diyemiyor neden yaa Pervin Buldan kim Allah aşkına yahu bu kadar mı görmüyor sunuz dönen oyunu
Ne olursa olsun vatan da gitse önemli değil yeter ki TAYYİP ERDOĞAN girsin kafası nasıl bir kafa anlayamıyorum
Yahu VATAN diyoruz bayrak diyoruz
Terörist diyoruz yok !!
Yakında Pervin Buldan canan kaftancioglu na bayrağı siz elinizle vereceksiniz Allah'm bu pkk ya fırsat vermesin
"Sadecee yeşil sol parti bayrakları kalsın diğer bayrakları indirin" diyen bir zihniyetle aynı şeyi savunmadigim için bin şükür RABBİME
Ekocum yönetiyor, zati yersiz itirazlarınızı yapmıştınız ne oldu gene kaybettiniz 4 sene önce.Şuan belediye başkanı Binali Yıldırım mı? :) 4 yıldır kim yönetiyor?(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?