- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
ağzınızı toplayın,bir hakaret değildir.olsa olsa seviyesiz hitaplara ,bir uyarıdır.eğer ki hakaret olduğunu düşünüyorsanız.şikayet edin beni,suçluysam banlanırım.
kimi aşağılamışım sizi mi,yooo siz aşağılanacak kadar,ciddiye alınacak biri değilsiniz ki benim için,sadece uslubunuz için uyarıda bulundum.kendinizi bu kadar önemsemeyin isterseniz.
Birçok ilden şikayet geliyor özellikle doğudan, açık delillerle yapılan itirazlar kabul edilmiyor diyeKızlar bu kadar önemli bir konuda neden 3.gun itiraz ediliyor çok tuhaf bence direk itiraz edilmesi gerekirdi
O seçim fark az yeniletirsek belki biz alırız düşüncesiyle iptal edildi. Bu seçimde insanlar ellerindeki ıslak imzalı tutanaklarla Ysk verilerini karşılaştırıp tutarsızlıkları görüp paylaşıyorlar. İnanın veya inanmayın şuan bu seçim sonuçlarında sıkıntı var. 1-2 sandık değil olay bir sürü insan paylaşıyor şuan Twitter daBu seçimde aynı tutumu kimler yaptı peki ? :)
Millet ittifakının aleyhine kullanılacak söylemlerden biri de depremzedeler için sarf edilen cümleler olacak. Seçimde sonuçlar belli olunca hayal kırıklığıyla çok yanlış cümleler dolaştı ortalıkta. Cumhur ittifakı terörü kullandığı gibi bunları kullanacak. Keşke herkes sağ duyulu olsaydı… ve dediğiniz gibi tiwit paylaşma yetmez kimler okuyor bunları. Amcam teyzem tiwitter takip etmiyor. Propaganda sürecinde de deprem bölgelerine ağırlık verilmedi. Oralara gidilmeli. Ayrıca ordaki cumhurdaki oy fazlalığının sebebi mülteci nüfusunun da fazla olmasıdır bence. Daha bugün dört şehidimiz var
Teşekkür ederimAz evvel eşimle konuştuk seçimin ertesi günü isyan ettim gitmeyeceğim bir daha sandığa dedim
Bana Kübra Ergün 'ün resmini attı, bu evlat için gideceksin dedi, kedilere analık yapıyorsun gencecik evlat toprağa düşmüş hiç mi için titremiyor sen yapmazsın böyle şey dedi... Yutkunamıyorum on dakikadır, yemin ederim psikolojim bozuldu, gideceğim o sandığa Rabbim ömür verirse ömrümde son kez Kılıçdaroğlu na oy vereceğim. Bu da Kübra'nın ve tüm gençlerimizin hatırı olsun, gideceğim dostlar. İki gündür yazdığınız her şeye teşekkür ederim, iyi ki varsınız, öfkeye, tahriğe yenilmeyeceğim gideceğim...
Çok haklısınız Hesaniko hanım. İsterseniz bunu bir akşam yemeğinde tartışabiliriz.ayy cok mantıklı hepsi düşer hepsii
E o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..
Gene derkenbeni güldürdünüz
emine erdoğan da pkk lı mı?o da aynı işareti yapmıştı.görsel paylaşamıyacağım,google da arayın bulun bir zahmetBiliyoruz ne işareti olduğunu :) rezil olan ben değilimyapıldığı yer ve insanlara göre değişiyor bu işaret hanımefendi :)
Turkiyede pkk işareti olduğunu bilmeyen yok ama dünyada barış ve zafer olarak kabul ediliyor. :)
Ysk verileri geç açıkladı. Ben dün gece görebildim mesela. Sürekli de takip ediyordum sayfayı.Kızlar bu kadar önemli bir konuda neden 3.gun itiraz ediliyor çok tuhaf bence direk itiraz edilmesi gerekirdi
Birçok ilden şikayet geliyor özellikle doğudan, açık delillerle yapılan itirazlar kabul edilmiyor diye
O seçim fark az yeniletirsek belki biz alırız düşüncesiyle iptal edildi. Bu seçimde insanlar ellerindeki ıslak imzalı tutanaklarla Ysk verilerini karşılaştırıp tutarsızlıkları görüp paylaşıyorlar. İnanın veya inanmayın şuan bu seçim sonuçlarında sıkıntı var. 1-2 sandık değil olay bir sürü insan paylaşıyor şuan Twitter da
Delilleriyle başvuruları yapsınlar geç olmasan sonuç mutlaka çıkacaktır. Twitter a yüklenmeyin ysk ya gitseler daha mantıklı olacak. Ama mesele manipülasyon ise orası başka.
Allah hainlik adaletsizlik yapan kimseye fırsat vermesin.
emine erdoğan da pkk lı mı?o da aynı işareti yapmıştı.görsel paylaşamıyacağım,google da arayın bulun bir zahmet
Ayyy bu konuları konuştuk geçtik hanımefendi size tekrar yazacak vaktim yok.Aşağı doğru okuyarak inince görürsünüz zaten.
TeşekkürlerAz evvel eşimle konuştuk seçimin ertesi günü isyan ettim gitmeyeceğim bir daha sandığa dedim
Bana Kübra Ergün 'ün resmini attı, bu evlat için gideceksin dedi, kedilere analık yapıyorsun gencecik evlat toprağa düşmüş hiç mi için titremiyor sen yapmazsın böyle şey dedi... Yutkunamıyorum on dakikadır, yemin ederim psikolojim bozuldu, gideceğim o sandığa Rabbim ömür verirse ömrümde son kez Kılıçdaroğlu na oy vereceğim. Bu da Kübra'nın ve tüm gençlerimizin hatırı olsun, gideceğim dostlar. İki gündür yazdığınız her şeye teşekkür ederim, iyi ki varsınız, öfkeye, tahriğe yenilmeyeceğim gideceğim...
Twitter da paylaşılmasa nereden haberimiz olacak. TRT, Ahaber falan bunu haber yapacak mı sizce? Manipülasyon amaçlı paylaşılmıyor çalmışlar görün bakın diye paylaşımlar yapılıyor. Ysk yı Ysk ya şikayet ediyorlar bakalım nasıl sonuçlanacak.Delilleriyle başvuruları yapsınlar geç olmasan sonuç mutlaka çıkacaktır. Twitter a yüklenmeyin ysk ya gitseler daha mantıklı olacak. Ama mesele manipülasyon ise orası başka.
Allah hainlik adaletsizlik yapan kimseye fırsat vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?