- 20 Aralık 2022
- 262
- 987
- 23
- 63
hayır,sakın umutsuzluk yok.sırf bu nedenlerden dolayı,inadına oy vereceksiniz,oy vereceğiz.Tatlım benim ne umidim var ne mutluluğum.
İki gündür çok üzgündüm zaten de, oyumu iç etmeleri ve hüdaparın bizim gibi yalnız ve dul kadınları ev hayvanı gibi sahiplendireceklerine dair parti programlarını okuyunca kendimden önce 7 yaşındaki kızım için çok endişeleniyorum.
Mutsuzum, umutsuzum
Seçimden 1 gün önce düğün var şehirler arası birde,ona bile gitmiyoruz sırf ülkem için oy kullanalım diye.hayır,sakın umutsuzluk yok.sırf bu nedenlerden dolayı,inadına oy vereceksiniz,oy vereceğiz.
kemal diye bahsettiğiniz kişi,sizin babanızın oğlu mu?eğer öyleyse sorun yok.aksi takdirde bahsettiğiniz ,ana muhalefet partisi lideriyse, önce bi kendinize gelin,sonra o ağzınızı bi toplayın,sonra da haddinizi bilin.yoksa bildirirler.
Gönülmeyvesi hanımmmm "hiçbirsey olmadıysa bile bişeyler oldu." diyerekten seçim tekrarlatıldı. Ya lütfen safa yatmayın.2. Tur gerçekleşti çıkan sonuca itiraz edildi mi hayır.
Şimdide aynı şekilde saygı duyacağız çünkü biz saygı duymasını biliyoruz.
Neyse din konusuna fazla girmeyelim yöneticiler kızmasınÇakma müslüman bunlar sorsan alınları secdeden kalkmaz kul hakkı yemez,ama senin benim oyumu hüpletirler.
Ekocum yönetiyor, zati yersiz itirazlarınızı yapmıştınız ne oldu gene kaybettiniz 4 sene önce.
Gönülmeyvesi hanımmmm "hiçbirsey olmadıysa bile bişeyler oldu." diyerekten seçim tekrarlatıldı. Ya lütfen safa yatmayın.
İkincide 800bin fark atıldı tekrarlattıkları secime göre daha da mı kabul etmeyeceklerdi. Niye böyle yapıyorsunuz ya tüm ciddiyetinizi yştirdiniz gözümde
Geriliyorum artık cidden tahammül sınırlarım kalmıyor.Neyse din konusuna fazla girmeyelim yöneticiler kızmasın
Bir zahmet yani,bişiler oldu dendi ya haturlayın.E o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..
Gene derkenbeni güldürdünüz
Yahu dıymadınızz aaa cıldırtmayın insanı SEÇİM TEKRARLATILDI.E o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..
Geriliyorum artık cidden tahammül sınırlarım kalmıyor.
Bir zahmet yani,bişiler oldu dendi ya haturlayın.
Gülün istiyorum,sonuçlar tam açıklanmamışken bile kazandık diye naralar attılar.
Napcaktınız ya Binali secilene kadar seçim mi yapılacaltıE o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..
Yahu dıymadınızz aaa cıldırtmayın insanı SEÇİM TEKRARLATILDI.
2. kez secim oldu 800üstü bir fark olunca 3.ye cesaret edemezlerdi galiba. Haydaaaa tur falan değil secim YENİLENDİ.
Orada 2. tur yoktu ki. Seçim iptal edildi. İkisi farkı şeyler.2. Tur gerçekleşti çıkan sonuca itiraz edildi mi hayır.
Şimdide aynı şekilde saygı duyacağız çünkü biz saygı duymasını biliyoruz.
Cok dogru.Nasil bir psikolojiyle oy verdiklerini bilmiyoruz deprem bolgesinin.Belki de ellerinde olmayaninda muhalefetle gelemeyecegini dusunduler.Bugun Adiyamanda evleri yikilan bir arkadasimla konustum.Urfada bir köy evi tuttular,topluca orda kaliyolar simdilik.Kiz kardesi evlenecek.Ayip olur dugun yapmayalim nikah yapalim yeter diye dusunurken millet davul zurnalarla secim kutlamaya cikti dedi.Depreme gerek yoktu,Allah belamizi zaten vermis dedi.Cok uzuldum.
Seçim iptal olmalı böyle tek tek uğraşacaklar mı? İtiraz süresi de bitiyor ne olacak?
ağzınızı toplayın,bir hakaret değildir.olsa olsa seviyesiz hitaplara ,bir uyarıdır.eğer ki hakaret olduğunu düşünüyorsanız.şikayet edin beni,suçluysam banlanırım.Peki. Düzeltelim.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu muhalefet parti başkanı sn.KK
"Ağzınızı toplayın" gibi çok nefret dolu cümleler kurmuşsunuz sizi hoşgörülü olmaya davet ediyorum.
Günlerdir buraya yazıyorum tek bir kişiyi aşağılayan bir yorumum olmadı herkese saygı duyuyorum yazdıklarına cevap veriyorum
Siz neden bu kadar aşağılayan bir yorum yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?