Kimi kime şikayet ediyorlar her şey onların emrindeTwitter da paylaşılmasa nereden haberimiz olacak. TRT, Ahaber falan bunu haber yapacak mı sizce? Manipülasyon amaçlı paylaşılmıyor çalmışlar görün bakın diye paylaşımlar yapılıyor. Ysk yı Ysk ya şikayet ediyorlar bakalım nasıl sonuçlanacak.
Tam aksine özellikle milletvekilliği seçimlerinde hakkını sonuna kadar aramalı ve itiraz etmeli.Sure kisa,oy farki kapanmayacak kadar cok.Muhalefet tum yogunlugunu secim tekrari,oy tekrar sayimi vs uzerine yogunlasirsa iyice gümler.
üşenmedim 20 sayfa geriye gidip okudum,bunun açıklamasını yapmamışsınız ama siz kaçak güreşiyorsunuz.Ayyy bu konuları konuştuk geçtik hanımefendi size tekrar yazacak vaktim yok.Aşağı doğru okuyarak inince görürsünüz zaten.
Farkındayım ama şikayetler sonucu bazı illerde milletvekili sayısı arttı. Sonuç ne olursa olsun şikayet etmek gerekiyor. Yoksa yapılan haksızlığa ses çıkarmamış ve kabullenmiş olursunuz.Kimi kime şikayet ediyorlar her şey onların emrinde
Meclisteki çoğunluğu elde edemedikten sonra anlamı yok evet.Tam aksine özellikle milletvekilliği seçimlerinde hakkını sonuna kadar aramalı ve itiraz etmeli.
Ortada böyle bir şey yok ama belki başkası da bunu denemek ister, buna hakları yok mu, bir tek mevcut cumhurbaşkanı mı böyle bir adım atabilir. Sınırda mahkeme kurmadan çözmenin bir yolunu bulur. Niye yapamasın. İmralıya gidip icazet alan kimse yok şu an ama çözüm süreci bittikten sonra bile oraya gidip pazarlık etmeye kalkan, mektup alanlar oldu değil mi.Cumhurbaşkanımızın bu konudaki görüşleri çok net Sinan Ogan da aynı şekilde.
Çözüm sürecinde konuşmalar görüşmeler yapıldı vatanımız için mehmetçiğimiz için bunu karıştıran çok arkadaş var..
Huda par 2 ye düşmüş
Bizim işyerinde bir abimiz var. Çok saçma şeylerde derki Allah Kabeyi koruduğu gibi bu Belediyeyi koruyor hepimiz çok mübarek insanlarız yoksa bizi kimse kurtaramaz bu salaklikla
Heh su an tamda boyle düşünüyorum
Adam biz anlaştık demiş mi, dememiş. Türkiye hakkında yorumda bulunmuş. Bundan ne çıkardığınız önemli değil. Onlar her seçimde böyle yorum yapıyor zatenSizde bu fotografı yorumlayın yazık gerçekten
Bunlar sizin gençlik kollarınızın ve bağlı derneklerinizin bastığı sahte afişler. Hepsi hakkında dava açıldı. Millet ittifakıyla ilişkisi yokŞu vaatlere bak
Yahu o durumu biz kınarız, onun zamanı değil; haklılar. Toplanıp YSK’ya gitmeliler. Açıklama yapmalılar.Bu arada deprem twiti çok yanlış zaman değil mi? Koy yanıyor şu anda, deprem twiti zamanı mı? Altinda acaip tepki çekmiş ztn
Daha kötü bir haberim var, sanırım Reisten sonra kendisi gelecek.
Yahu o durumu biz kınarız, onun zamanı değil; haklılar. Toplanıp YSK’ya gitmeliler. Açıklama yapmalılar.
Hiçbir dayanağı olmayan itirazdan sonra 2. seçimde daha büyük bir farkla İmamoğlu kazanınca saygı mı duydunuz yoksa seve seve kabul etmek zorunda mı kaldınız?E o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..
Gene derkenbeni güldürdünüz
Evet şu an ülkeyi hüdarla yakıyorlar. Siz yapmayın hepimize bunuTroll olsa bile bunları desteklediğini kaç kere açıkladı, arkadaşlar yapmayın kendinize bunu :)
Evet tamda bu olay patlamisken, herkes o aksam öndeyiz twitine kırgın iken
Kesinlikle ya çok inattan, ya ekip kötü
Bunlar çok stratejik hatalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?