Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kimi kime şikayet ediyorlar her şey onların emrinde

Huda par 2 ye düşmüş
Bizim işyerinde bir abimiz var. Çok saçma şeylerde derki Allah Kabeyi koruduğu gibi bu Belediyeyi koruyor hepimiz çok mübarek insanlarız yoksa bizi kimse kurtaramaz bu salaklikla
Heh su an tamda boyle düşünüyorum

Ayyy bu konuları konuştuk geçtik hanımefendi size tekrar yazacak vaktim yok. Aşağı doğru okuyarak inince görürsünüz zaten.
üşenmedim 20 sayfa geriye gidip okudum,bunun açıklamasını yapmamışsınız ama siz kaçak güreşiyorsunuz.
dünyada barış işareti,türkiyede terör işareti,emine erdoğan yurtdışında mı yaşıyor. lütfen açıklayın,cidden merak ettim.

Ortada böyle bir şey yok ama belki başkası da bunu denemek ister, buna hakları yok mu, bir tek mevcut cumhurbaşkanı mı böyle bir adım atabilir. Sınırda mahkeme kurmadan çözmenin bir yolunu bulur. Niye yapamasın. İmralıya gidip icazet alan kimse yok şu an ama çözüm süreci bittikten sonra bile oraya gidip pazarlık etmeye kalkan, mektup alanlar oldu değil mi.

Darısı başlarına dedik, dua ettik Rabbim duyar bizi kalbimiz temiz :))))

Bu arada deprem twiti çok yanlış zaman değil mi? Koy yanıyor şu anda, deprem twiti zamanı mı? Altinda acaip tepki çekmiş ztn
Yahu o durumu biz kınarız, onun zamanı değil; haklılar. Toplanıp YSK’ya gitmeliler. Açıklama yapmalılar.

Yahu o durumu biz kınarız, onun zamanı değil; haklılar. Toplanıp YSK’ya gitmeliler. Açıklama yapmalılar.

Evet tamda bu olay patlamisken, herkes o aksam öndeyiz twitine kırgın iken
Kesinlikle ya çok inattan, ya ekip kötü
Bunlar çok stratejik hatalar.

E o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..

Gene derken beni güldürdünüz
Hiçbir dayanağı olmayan itirazdan sonra 2. seçimde daha büyük bir farkla İmamoğlu kazanınca saygı mı duydunuz yoksa seve seve kabul etmek zorunda mı kaldınız?

Evet tamda bu olay patlamisken, herkes o aksam öndeyiz twitine kırgın iken
Kesinlikle ya çok inattan, ya ekip kötü
Bunlar çok stratejik hatalar.

Daha oyların peşine düşmeyen adama devlet mi teslim edeceğiz demişler. Twitterda seçim yarısı var, allahim ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…