- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Hdp soktuysa millet ittifakıyla sokmadı kendi girdi seçime. Bize ne onların vekillerindenHüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktu
Bu durumda içiniz rahatsa diyecek biseyim yok.
Sanmıyorum stresten gecikti bence. İstiyorduk aslında ama tr nin durumundan sonra insan korkuyor.Şu karışıklığa yolda bebek olmasın
Ekleme, akpden giren hüdapar vekillerinden biri .örgüt cinayetinden mahkum olmuş. Cezaevinden çıkmaHüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktu
yok vallahi ben öyle düşünmüyorum.onlar ,ekmek elden su gölden yaşıyoruz diyorlar.kaymakamlıktan,belediyeden,vakıflardan ayrı ayrı yardım alıp,rahat rahat geçinenler var ki bunlar hallerinden gayet memnunlar.onur,haysiyet lafta kalmış.yardım almaktan övünmek de bu topraklara göre övünülecek birşey,oysa ki ne kadar ayıp,bu da bir nevi modern dilencilik.Bu halkın mahsunluğu, garip gurebalığı beni öldürüyor. Çok üzülüyorum anasını satayım ya, bu çarkın dişlisine sövmekten yoruldum; bu insanları yardımlarla harçlıklarla ellerinde tutuyorlar. 16 milyon insanımız sosyal yardım alıyor, son yıllarda her sene bir milyon kadar artıyor.
hahahaSanmıyorum stresten gecikti bence. İstiyorduk aslında ama tr nin durumundan sonra insan korkuyor.
Gelirse böyle gelir benimki
Bazı illerin verileri henüz girilmemiş.Benim oy kullandıgım sandik numarasına basılmıyor hatta bi çok sandığın üstüne basılmıyor bazılarında mv ya da cb acılıyor neden acaba ?
İmza butonu görünmüyor.Amerika, İngiltere, Kanada gibi Kılıçdaroğlu'nun daha fazla oy aldığı yerlerde oy verme süresinin 5 günden 2 güne düşürdüler biliyorsunuz. Buna engel olmak için imza kampanyası başlatılmış, link bırakıyorum.
37.955 kişi bu kampanyayı imzaladı ve başarıya ulaştırdı
Cumhurbaşkanlığı Yurt Dışı Seçim Günleri Eşit Olsun. Tüm Ülkelerde 5 Güne Çıkarılsınchng.it
Adamcağız 20 senede iki hanım değiştirmiş. Biz de bir Erdoğan’ı değiştiremedik.
Çok beğendim elinize emeğinize sağlıkçok değişik bir anket ekledim ...
Milletvekili seçimlerinde HDP kendi adaylariyla seçime girdiler CHP'den oy verilmedi oraya.Hüdaparın hukuka yansıyan kaç dosyası var hdp nin kaç dosyası var bi inceleyin hdp 61 vekil soktu
Çok isabetli anket olmuş farkı merakla bekliyorumçok değişik bir anket ekledim ...
35 bin imza lazımdı başarılı oldu. Kapanmışİmza butonu görünmüyor.
Benim totem yaptımSn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim
OY: 1 5,9%
Acaba kim bu güzel arkadaşımız
yanlis basmistir heraldeKılıçdaroğlu'na verip 2.tur Erdogana vericem diyen arkadaş sana sesleniyorum "he he inandık taam"
sinana oy verdim kilicdarogluna verecegim dmeek istemistir oBenim totem yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?